Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Θέλεις να σε ερωτευθεί ξανά; 6 ατάκες που θα τον «λιώσουν»Δεν είναι μόνο οι γυναίκες που θέλουμε να ακούμε κομπλιμέντα, αλλά και οι άντρες τρελαίνονται όταν ακούν από τις κοπέλες τους όμορφα σχόλια.

Ποιες είναι, όμως, οι ατάκες που μπορείς να του πεις για να τον κάνεις να λάμψει από χαρά και αγάπη; Ανακάλυψε 6 ατάκες που σίγουρα θα τον κάνουν να σε ερωτευθεί ξανά:

1. Αυτή η κοπέλα σε κοιτάζει: Όχι μόνο ανεβάζεις την αυτοπεποίθησή του αλλά επιπλέον του δείχνεις ότι αναγνωρίζεις το πόσο γοητευτικός είναι αλλά και το πόσο ασφαλής αισθάνεσαι για να του το πεις!

2. Έχεις δίκιο: Όλοι θέλουμε να έχουμε πάντα δίκιο, αλλά οι άντρες έχουν ανάγκη να νιώθουν ότι έχουν πάντα δίκιο. Για αυτό είναι καλό να του το λες πιο συχνά.


3. Με βοηθάς να… σηκώσω αυτήν την κούτα/ να ανοίξω το μπουκάλι/ να μετακινήσω ένα έπιπλο κ.ο.κ. Οι άντρες θέλουν να νιώθουν χρήσιμοι και δυνατοί, για αυτό ενθουσιάζονται κάθε φορά που τους ζητάς την βοήθειά τους.

4. Είσαι όμορφος: Ναι, θέλουν να το ακούν. Ίσως όχι τόσο συχνά όσο εμείς, αλλά κάποιες φορές που αισθάνεται ανασφαλής με την εξωτερική του εμφάνιση, δεν είναι κακό να του πεις ότι είναι όμορφος.

5. Μου αρέσουν… τα μάτια σου/ τα χέρια σου/ τα ζυγωματικά σου/ τα μαλλιά σου κ.ο.κ. Όσο πιο… συγκεκριμένο είναι το κομπλιμέντο, τόσο πιο ειλικρινές είναι, για αυτό καλό είναι να του υπενθυμίζεις ποια είναι τα όμορφα χαρακτηριστικά του που σε γοητεύουν.

6. Μου αρέσει όταν… μου φέρνεις λουλούδια/ καθαρίζεις τα πιάτα/ χορεύουμε/ πηγαίνουμε βόλτες με το αυτοκίνητο. Οι άντρες τρελαίνονται να παίρνουν πρωτοβουλίες για να περάσουμε καλά, για αυτό είναι πολύ καλό για τη σχέση σας αλλά και για εκείνον να του λες όλα όσα σου αρέσουν και σε κάνουν να τον αγαπάς ακόμα πιο πολύ.

Πηγή: socialista.com.cy

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only