Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

5 κινήσεις που πρέπει να κάνεις κάθε πρωί για να είσαι φρέσκια και γεμάτη ενέργεια!


Εάν δεν είσαι πρωινός τύπος, μπορεί να είναι δύσκολο να καθιερώσεις μια πρωινή…
ρουτίνα, εκτός κι αν διαβάσεις εδώ πώς θα ξυπνάς κάθε πρωί χωρίς δυσκολία! Ωστόσο, εάν εκμεταλλευτείς στο έπακρο αυτό το χρόνο προετοιμασίας μπορεί να δεις τεράστια διαφορά στην εμφάνιση και στο πώς θα νιώθεις κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Άφησε κάτω το κινητό και δοκίμασε αυτές τις πέντε πρακτικές για λαμπερό δέρμα, καλή ενέργεια και θετικά vibes.

Κάνε μερικές διατάσεις
Εάν μια πρωινή προπόνηση δεν είναι κάτι που θα έκανες, οι απλές διατάσεις είναι μια αξιόλογη εναλλακτική. Μερικά λεπτά δραστηριότητας αφού ξυπνήσεις θα αυξήσουν την κυκλοφορία του αίματος στο σώμα σου, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου σου (κάτι που είναι σημαντικό για να έχεις μια παραγωγική ημέρα στη δουλειά). Ειδικά αν κάνεις δουλειά γραφείου, με τις διατάσεις θα ανακουφιστούν πόνοι και ενοχλήσεις που σχετίζονται με την καθιστική ζωή και με τον καιρό θα βελτιωθεί η στάση του σώματός σου. Τα συνδυαστικά οφέλη αυτής της πρακτικής θα σου προσφέρουν τη λάμψη της καλής ξεκούραστης και θα θέσουν το ρυθμό για μια υγιεινή, χαρούμενη υπόλοιπη ημέρα.

Πιες χυμό λεμονιού
Έχει γίνει πολύς λόγος για τα οφέλη του χλιαρού νερού με στυμμένο λεμόνι το πρωί – celebrities από τη Naomi Campbell μέχρι τη Gwyneth Paltrow το κάνουν, κι αυτός είναι αρκετά καλός λόγος για όλες μας. Θεωρητικά, αυτός ο συνδυασμός βοηθά στην εξισορρόπηση των επιπέδων του pH στο σώμα σου, ξυπνά τον πεπτικό σωλήνα και το συκώτι σου και αποτοξινώνει το σώμα. Παρότι οι ισχυρισμοί ότι συμβάλλει στην απώλεια βάρους είναι παρακινδυνευμένοι, τουλάχιστον μπορεί να είναι μια πολύ υγιεινή εναλλακτική στο γλυκό πρωινό latte.

Κάνε διαλογισμό
Αφιέρωσε μερικά λεπτά το πρωί για να θέσεις στόχους και συγκεντρώσου στην αναπνοή σου. Αυτή η απλή συνήθεια μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στο ρυθμό που θα κυλήσει η ημέρα σου. Αντί να ξεκινήσεις αντιμετωπίζοντας ένα σεντόνι από e-mails, δοκίμασε το διαλογισμό που θα σε βοηθήσει να μειώσεις το άγχος, αυξάνει τη δημιουργικότητα και βελτιώνει την προσοχή και τη συνολική σου διανοητική ευημερία. Και όπως είχε πει η Audrey Hepburn, τα χαρούμενα κορίτσια είναι τα πιο όμορφα.

Δοκίμασε το ξηρό βούρτσισμα
Με το βούρτσισμα κάνεις απολέπιση σε όλο σου το σώμα και ενθαρρύνεται η κυτταρική αναγέννηση, με αποτέλεσμα πιο λείο και λαμπερό δέρμα. Επίσης, θεωρείται πως διεγείρει τη λεμφική αποστράγγιση και πιθανώς μειώνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Χρησιμοποίησε μια βούρτσα με φυτικές τρίχες για να τρίψεις απαλά το σώμα σου πριν από ένα ζεστό ντους. Στη συνέχεια άπλωσε body oil σε νωπό δέρμα για να «κλειδώσεις» την υγρασία.

Περιποιήσου την επιδερμίδα σου
Βρες το χρόνο να φροντίσεις την επιδερμίδα σου το πρωί για να εξασφαλίσεις την πολυπόθητη λάμψη «από μέσα». Η θρέψη της επιδερμίδας σου θα ενθαρρύνει ένα φυσικό λαμπερό look, μειώνοντας την ανάγκη για μακιγιάζ. Πέρα από την τακτική σου ρουτίνα καθαρισμός-και-ενυδάτωση, μπορείς να προσθέσεις ένα έλαιο λάμψης, ένα serum θρέψης ή ένα λάδι ομορφιάς. Μία φορά την εβδομάδα βρες χρόνο για μία μάσκα ενυδάτωσης, μέχρι να γίνει ο καφές σου.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only