Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

«Ζορμπάς»: Βιβλική καταστροφή στην Εύβοια - «Χάος» σε Αργολίδα και Κορινθία - 4 αγνοούμενοι (upd)


Πλέον και η Φθιώτιδα με την Εύβοια μετρούν τις πληγές τους από το πέρασμα του «Ζορμπά».

4 οι αγνοούμενοι

Αυτή τη στιγμή αγνοείται ένα ζευγάρι, 67 ο άνδρας και 58 ετών η γυναίκα, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν στο Μαντούδι. Επίσης, αγνοείται ένας 27χρονος, στην ίδια περιοχή.


Ενώ πληροφορίες έλεγαν και για μία αγνοούμενη από τη Σκιάθο.

Ο κυκλώνας Ζορμπάς, έπληξε την Εύβοια και προκάλεσε μεγάλες καταστροφές, πλημμυρίζοντας αρκετές περιοχές.

Συνεχίζεται η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια. Μετά το Μαντούδι, πλημμύρισε και το Προκόπι. Το ποτάμι πέρασε μέσα από τους δρόμους και τα σπίτια.

Πληροφορίες του tvstar αυτή την ώρα μιλούν για μία εγκλωβισμένη μητέρα με δύο παιδιά στην Παραλία Βλαχιάς. Κλιμάκιο Πυροσβεστών από τα Ψαχνά σπεύδει στο σημείο.

Ο ποταμός Κηρέας με διαθέσεις απειλητικές δεν αφήνει τίποτα στο πέρασμά του. Νωρίτερα, κοντά στο Μαντούδι είχαν εγκλωβιστεί οδηγοί. Σύμφωνα με πληροφορίες, κινητοποιήθηκαν άμεσα τόσο η Πυροσβεστική, αλλά και η δημοτική αρχή και γρήγορα περίπου 50 άτομα μεταφέρθηκαν σε Ξενώνα.

Η κυκλοφορία μεταξύ Μαντουδίου και Προκοπίου έχει κοπεί, ενώ έχει πλημμυρίσει ακόμη και το τοπικό κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σπίτια στο Μαντούδι πλημμύρισαν και οι άνθρωποι ανέβηκαν στις ταράτσες τους για να σωθούν. Πυροσβεστικά οχήματα είναι στο σημείο μαζί με τον δ/κτή της ΠΥ Χαλκίδας, Βαγγέλη Παλιό. Καταφθάνει το ερπυστριοφόρο άρμα της 7ης ΕΜΑΚ μαζί με τον δ/κτη της Π.Υ. Στερεάς, Νίκο Σπαή. Επίσης, άμεσα έσπευσε το Κλιμάκιο Εθελοντών Πυροσβεστών των Ψαχνών για να βοηθήσει την κατάσταση.

Και στην Χαλκίδα είναι πολλά τα προβλήματα, αφού στην πόλη έβρεχε καταρρακτωδώς από τις 6.00 το απόγευμα του Σαββάτου. Επί ποδός βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου η Πυροσβεστική που έχει δεχθεί πολλές κλήσεις για πλημμύρες σε σπίτια.












Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only