Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Πιστεύω


 Πιστεύω ακράδαντα πως λίγες,ελάχιστες φορές στη ζωή μας θα έχουμε τη δυνατότητα ,την ευκαιρία ,να ζήσουμε το δικό μας όνειρο,τη δική μας ευτυχισμένη στιγμή ,στο να αντιληφθούμε,χωρίς αυτή τη φορά να διαπραγματευτούμε τίποτα .

Φαντάζει τόσο δύσκολο,ακατόρθωτο,ακόμα και απρόβλεπτο για κάποιους ή κάποιες από μας,το να μη βρεθούμε σε μια θέση,εύκολη είτε δύσκολη,στο να αντιμετωπισουμε τις κριτικές τις επικρίσεις ,ακόμα και αν αυτό είναι άδικο και πολλές φορές εντελώς μα εντελώς ανώφελο.

Μα κανείς δε θα έχει διάθεση να μπει σε μια διαδικαςία να εξηγεί συνέχεια ,να παρεξηγεί ο άλλος και να διαδραματίζεται ένας κυκαιώνας κι ένας λαβύρινθος,χωρίς να γίνεται ορατός και προσβάσιμο ο μίτος καμίας Αριάδνης.

Ο μινώταυρος καραδοκει και επωφθαλμιεί την κάθε κίνηση ,με αποτέλεσμα να φοβάται και να ανατρέπει κάθε τι προερχόμενο από καλή και αγνή θέληση.

Εκείνη τη στιγμή,συνομωτεί το σύμπαν κι έρχεται ως από Μηχανής Θεός,ο φύλακας άγγελός μας,που το μόνο που κάνει,είναι να μας δώσει ,να εισπνεύσουμε καθαρό αέρα ,ύπαρξή ςμας και συνύπαρξής μας με αυτόν.

Ενας άγγελος που σίγουρα ο Θεός είδε και από είδε και κατάλαβε και εκείνος πως η δική μας κατάσταση πια ,δεν έχει σωτηρία,και έτσι ίσως να δώσει και σε μας ,την ευκαιρία ,ανθρωπιάς και τίμιας συνδιαλλαγής του είναι μας με το αδιαπραγμάτευτο και ακαταμάχητο παρόν μας.

Το παρελθόν καλά θα είναι να κάτσει απόμερα και απόμακρα από μας,να μαζέψει τα κομμάτια και να συναρμολογήσει τα απωθημένα του ,ώστε το παρόν να αποτελέσει ένδειξη και απόδειξη σε μια ανάδειξη τρανή και αδιαμφισβήτητη,το ότι η ευχή και η προσευχή μας ,όταν προέρχεται αληθινά με πόνο ψυχής ,τότε τα Ουράνια ,την εισακούνε και την πραγματοποιούν,δίνοντας τα σκήπτρα στο μέλλον για να αποτελειώσει τη δυνατή και υπαρκτή ευτυχή κατάληξή τους.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only