Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Να μιλάς ,να επικοινωνείς ,να το θες ,μόνος σου.



Φωνές ,προστριβές ,όλα γίνονται ,γίνανε ένα κομμάτι ,σε μια προσπάθεια ,επικοινωνίας,ραγδαίων εξελίξεων ,αλλάκυρίως σε επίπεδα,ποτέ θέλησης,παρά επιδεικτικής και άνανδρης επιθυμίας ,θέλησης ,επίδειξης ,τάχα ανδρισμού,τάχα δεινού κατακτητικού μετώπου,ολέθριων καταστροφών και συνεπάγουσες ατασθαλλιες και διαμάχες του νου με την καρδιά .

Κι όμως ,παρά που δεινοπάθησαν τα σωθικά ,τα νεύρα ,ολο το συμπαθητικό και παρασυμπαθητικό σύστημα,του κεντρικου νευρικού μας συστηματος,εμεις ακαταμάχητοι και ακατάπαυστοι δαίμονες όχι ενός τυπογραφείου,απλώς,παρά μιας συνεχούς ,ποτέ αποσπώμενης μελάνης ,το να ρίχνουμε και να θολώνουμε τα νερά ,σαν τη σουπιά ,για να γευτεί το θύμα της .

Κι άντε καλά ,εδώ τίθεται θέμα ίσως και επιβίωσης,σε μας τι να γίνεται,ποιος ,και από τι κινδυνεύει και μάχεται ανελλειπώς και συνεχώς,να φαίνεται πάντα μπροστά ,γιατί στα μετώπισθεν,θέλησε να αφήσει και να παρατήσει,ευθύνες,να αμελήσει για πρόσωπα και καταστάσεις,για ψυχές και υποστάσεις .

Ξανά και ξανά ,μάχεσαι ,αντιτίθεσαι ,σε έναν εχθρό ,μα πώς μπορείς και το κάνεις?
Δε διαμαρτύρεται η καρδιά ,οι χρόνοι ,που πέρασαν από πάνω σας και υποτίθεται θα σας κάναν πιο σοφούς ,πιο μελετηρούς,επάνω στα διδγματα εκείνα της ζωής ,στα μαθήματα ,ώστε να δώσετε κι εσείς το καλό παράδειγμα και να αποτελέσετε ,εκείνα τα θεικά ζευγάρια,που τίποτα και κανέις δεν είναι ικανός να μπει ανάμεσά τους.

Ευχές και ευχολόγια ,που δίνουν το κερασάκι στην τούρτα μας,εκείνη όμως είναι γεμάτη γεύσεις πίκρας ,όξους και κυρίως φαρμακερή και ρισάθλια καταννεμημένη,σκόρπια ,όπως έγινε κι η ζωή σας,η ζωή μας .

Ολο το σκηνικό ,χρόνια τώρα έτοιμο ,η επικάλυψη ,το περιτύλιγμα,το κερασάκι έλλειπε .
Μα ήρθε κι εκείνο με τη σειρά του και αποτέλεσε εκείνο το γεγονός ,το καθοριστικό και το ποτέ αναβαλλόμενο,ώστε να κοπεί μια και καλή και να τεμαχιστεί ,λαμβάνοντας ο καθένας το δικό του μερίδιο,ευθύνης και αποδοχής,μερικής ή ολικής ,απαρτίας και συνεχούς προστριβής και διατριβής,με τα υλικά αυτής .

Να επικοινωνείς ,να θες να συζητήσεις,να ζητάς χρόνο και χώρο κα να σου δείνουν ψύχουλα αυτού,γιατί η αγάπη τοςυ πλέον ,οκ..έχει πάψει να υπάρχει,της έχουν δώσει άδεια για να πάει να ξεκουραστεί και να βρει αλλού λημέρι ,αλλά,τι φταίνει ,τα στολίδια στην τούρτα ,τα χαμόγελα εκείνα που θα πρεπε να διαιωνίζονται μέσα στην οντότητά τους και να καθοδηγούνται απο τα φώτα και τους προβολείς ,υποτίθεται ,εκείνων των κεριών,καθώς η τούρτα γενεθλίων,θα αποσκοπεί με όλη της λαμπρότητα ,στη συνέχιση της παρουσίας του ,στην επιθυμητή από δική του πλευρά ,σύμπραξη ,μετά της οικογενείας του





ΠΗΓΗ ANNA ZANIDAKH

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only