Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Ποτέ


Ποτέ για μένα προσωπικά δε μέτρησε και δε θα μετρήσει,η αξία του,ως οικονομική κατάθεση αγάπης και ενδιαφέροντος από κάποιον,παρά η κίνηση μετράει.

Η κάθε μας κίνηση,η κάθε μας απόφαση ,όταν γεμίζει από αγάπη,φροντίδα,νοιάξιμο και κυρίως να μας δείξει πως είμαστε κάτι το ξεχωριστό για τον άλλον ,τόσο πιο πολύ μας γεμίζει και εμάς ικανοποίηση ηθική,προσωπική,αλλά πιο πολύ ,νοιώθουμετα όμορφα συναισθήματα που πηγάζουν από την ψυχή του άλλου.

Το να κάνω μια εξόρμηση στην αγορά,στα μαγαζιά και να αγοράσω ,ότι δω,βρεθεί μπροστά μου,δε μου λέει εμένα απολύτως τίποτα.

το μόνο που θα με εφησυχάσει ,είναι να σκεφτώ ,να αποφαςίσω και να καταλήξω,να κατασταλάξω τι είναι αυτό ,που θα φανεί ,χρήσιμο,απαραίτητο και κυρίως θα σχετίζεται άμεσα με τα ενδιαφέροντά του,αν θα αφορά αγορές ηλεκτρονικών μέσωνκαι παιχνιδιών.

Το δώρο πάντα στην καρδιά μας θα αποκτά και θα κατακτά την περίοπτη θέση,στη λαχτάρα ,του ότι κάποιος μας σκέφτηκε,ενδιαφέρθηκε,ασχολήθηκε με το τι μας αρέσει,τιθα θέλαμε να δούμε από αυτόν,τι προσμένουμε και περιμένουμε.

Κριτήρια επιλογή μου για ένα δώρο,πάντα θα αποτελεί το άτομο,η ιδιοσυγκραςία του,τα πιστεύω του,αν και για ποιους λόγους θα ανταποκρίνονται στο γούστο του,στις προτιμήσεις του,μα κυρίως στο δικό μου ,οικονομικό πακέτο,που θα μπορέσω και θα θελήσω να διαθέσω.

Πολλές φορές έχουμε πάντα την καλή θέληση και ευχαρίστηση,μα το βαλάντιό μας δεν επαρκεί για τις θελημένες από μας κινήσεις και προσδοκίες μας,επιλογής και εκλογής ενός δώρου,για κάποιο αγαπημένο και λατρεμένο μας πρόσωπο.

Αν και πιστεύω,όταν θέλουμε να αγοράσουμε κάτι,αν το χουμε βάλει στόχο καιρό τώρα ,πάντα θα βρεθεί κάποιος τρόπος ,ικανός και δυνατός ,να μας χαροποιήσει και να καταφέρουμε να κάνουμε και τους δικούς μας ευτυχισμένους σαν εμάς.

Απαραίτητη προυπόθεση για όλα αυτά ,είναι κατά πόσο είμαστε δεμένοι με κάποιον,πόσο τον αγαπούμε,το νοιαζόμαστε και κυρίως το πως αισθανόμαστε για κείνον και για το κάθε τι δικο του που μας αφορά και σχετίζεται με μας τους ίδιους.

Δεν μπορώ να παραβλέψω και την περίπτωση να μη μου αρέσει η επιλογή κάποιου,για ένα δώρο ,που ίσως θελήσει να μου χαρίσει.

Μα το θεωρώ,παντελώς γαιδουριά και αγένεια ,να καταφερθώ ,εναντίον του,με τον οποιοδήποτε,ελαφρύ τρόπο,τινά ,κατά λάθος,να δείξω τη δυσαρέσκειά μου και ότι δεν ήταν ίσως του γούστου μου και της αρεσκείας μου.

Πάντα πρέπει να σεβόμαστε και να εκτιμούμε την επιλογή του άλλου,του χρόνου που διέθεσε ,έστω και γι αυτή την ατυχή επιλογή ,κατ εμάς που είχε κάνει,μα κυρίως είναι άγαρμπο και άκομψο,να λες κατάμουτρα στον άλλον,πως απέτυχε στην εκλογή και στην επιλογή του.

Στο κάτω κάτω,το παίρνουμε ,λέμε ένα ευχαριστώ ,να γίνει και η καρδιά του άλλου,και μετά αν θέλουμε ας το πετάξουμε,που κι αυτό κατά τη δική μου άποψη δεν είναι το σωστό.

Όπως δε θα θελα να βρεθώ σε δύσκολη θέση,αν έβλεπα το ξύνισμα στα μούτρα κάποιου,απ το δώρο που θα του χα κάνει,έτσι και τώρα δε θέλω να φέρω στην ανάλογη κάποιο άλλο άτομο με αγενή συμπεριφορά μου.

Οπότε ,καλοδεχούμενα και ότι θέλει ο καθένας ας κάνει μετά ,ας κρίνει και ας βρει τη σωστή διαχείρηση,αρκεί να μην πληγώσει κάποιον,που θέλησε μ αυτό να τον τιμήσει και να τον εκτιμήσει


πηγη ANNA ZANIDAKH


Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only