Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Ευχαριστήριο ....ψυχής.


Ειλικρινέστατα,απ τα βάθη της ψυχής μου,θέλω να αποτείνω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ,ΣΕ ΕΣΑΣ,ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗ ΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ,ΤΟ ΕΡΓΟ ,,ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ,ΘΕΛΩ ΠΡΟΔΙΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΤΩ,,,ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ..

Δόξα τον Καλό και Παν μέγιστο Θεούλη,όλα βαίνουν ΑΙΣΙΑ..

Χάρη στα δικά σας μελλήματα ,φροντίδες και έννοιες ,για την εξέλιξη και την προώθηση της γραφής μου,πιο επιμμελημένα ,πιο διεξοδικά και αποτελεσματικά .

Κατ αρχάς,το πρώτο και κυριότερο,ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΞΑΝΘΗς,που εκπροσωπείται απ το ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ,ΤΗΛΕΜΑΧΟ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ..

Ατομο και φύση ,γενικά ακούραστη ,ενεργή ,δραστήρια ,αλλά κυρίως ΠΕΠΟΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ,ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ,ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΞΑΙΡΕΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ,,,

ΦΥΣΙΚΑ .ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΛΗΣ,ΤΟ ΜΙΧΑΛΗ ΛΟΜΒΑΡΔΕΑ...ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ,ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ,ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΟΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ.

Μια άλλη φυσιογνωμία,του Ραδιοφώνου και της Πόλης μας,όπως θα μ ακούτε να την αποκαλώ συχνά,την εξέχουσα ηχολήπτριά μου ,,,και του Σταθμού ευρύτερα,ΣΟΦΙΑ Κ. ΔΑΛΗΚΡΙΑΔΟΥ,,όπου απ την αρχή φάνηκε,το διαισθάνθηκαπίστεψε σε μένα ,στη γραφή μου και μετράμε χρόνο ,ωφέλιμο και δαπανούμενο σε όμορφες διεξοδικές συζητήσεις.

Τι να πω..για το νοιάξιμο και το ενδιαφέρον,αφορώντας τη γραφή μου ,από το ΓΙΑΝΝΗ ΒΕΡΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΝ/ΝΟ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ...που αποτελούν τους ακρογωνιαίους λίθους και τα υποστηλώματα ενός τεραστίου οικοδομήματος ,μόρφωσης,παιδείας ,ενημέρωσης,της ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ,,που με προτρέψαν κι έχω τη χαρά και την τιμή να συγκαταλέγομαι ως μέλος της,καθώς και να έχω πια ,τη δημοσιογραφική μου ταυτότητα ,καθότι μεγάλο χρονικό διάστημα ,αρθρογραφώ ,και αποτυπώνω τις σκέψεις μου,σε ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης ...εφημερίδες,σάιτ ,και blogs.

Το ενδιαφέρον τους ,για τη γραφή μου και η εμπιστοσύνη που μου δείχνουν,με καθιστά υπεύθυνη απέναντί τους και απέναντι σε όσους διαβάζουν και εκτιμούν τη στάση ζωής μου ,μέσω των κειμένων μου,είτε άρθρα ,είτε πεζά ,είτε έμμετρα ή ελευθέρου τύπου ποιήσεως
.

Δε θα λησμονήσω φυσικά να αναφερθώ,στο φίλο πλέον και καλό μου συμβουλάτορα και συνοδοιπόρο γραφής μου,το ΣΠΥΡΟ ΔΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ...για το αμέριστο και συνεχές ενδιαφέρον,για τις προτάσεις συνεργασίας καθώς και το δικό μου νοιάξιμο και ενδιαφέρον ,δε σταματά να οργανώνει και να προετοιμάζει ,διάφορα ,άρθρα ,ποιήματα ,πεζά,για το πολυποίκιλό τους σάιτ,την ομάδα ,στην  οποία είμαι και εγώ μέλος .

ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΜΑΣ ,ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ....ΤΗΣ ΕΝΔΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΜΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ,ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΓΡΥΠΝΟΥΜΕ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
WWW.RADIO89.9.GR/WWW.RADIODIOGENIS.GR/WWW.TAPANTAREINEWS.GR...1000 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩ......

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ....
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ..ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΓΓΙΓΜΑΤΟΣ ΨΥΧΗΣ ΝΟΥ ΟΥΣΙΑΣ..

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only