Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Δειλινά αξημέρωτα.

Τα βράδια ,τα μεσημεράκια ,ακόμα και τα πρωινά,στεγάζουν και συστεγάζουν έννοιες,βάσανα,μεράκια ,καρδιοχτύπια.

Ολα στη δική τους υφή και υπόσταση,τα πάντα υπό το πρίσμα και το φως ή το ανήλιαγο σκότος της απομάκρυνσης ,της παραίτησης ,της αυτούσιας και ανέξοδης απαλλαγής μας ,απ το είναι μας και τους εαυτούς μας ,καλούς και κακούς.

Συμπαρασταθήκαμε με ενδιαφέρον και νοιάξιμο στην κάθε μας εύθραυστη μορφή και υπόσταση,στο κάθε μας διαμαρτυρούμενο γιατι,ως ανεξόφλητο γραμμάτιο της σύννεσης και της απόλυτης αποδοχής και παραδοχής μας.

Δειλινά που το φεγγάρι σκίαζε το κομμάτι της θάλασσας,σα μια φέτα ,να θέλει να εισχωρήσει στην ηρεμίακαι στη νηνεμία της,στη θαλασσοταραχή της και την ομοβροντία των κάθε τι κινούμενων και ακινήτων φορέων .

Παραγόντων που αποτελούν τις κινητήριες δυνάμεις και τα εφαλτήρια για μια άνοδο,μια πορεία διαπραγματεύσιμη και πάντα θετική και βιώσιμη.

Αξημέρωτες νυχτιές,απασχολημένα βράδια ,ταλαιπωμένες συννειδήσεις,τακτικές ή άτακτες σκέψεις,ευννουχισμένες ή παροτρυνόμενες από χιλιάδες διότι ,γιατί,που αναμοχλεύουν και ανακατασκευάζουν αποφάσεις ,ρητές ή επακόλουθα των διαφόρων τρυγμών,λυγμών και σπαραγμών.

Να βλέπεις τις αχτίδες του ήλιου να θέλουν να συντροφέψουν τις σκέψεις μας,ώστε να χαθούν μια και καλή τα τούνελ εκείνα της απαισιοδοξίας και της στυγνής διαματυριας,μιας ελευθερίας,μιας απλούστευσης ,από μια πολύπλοκη και σύνθετη συγκυρίας στοχασμών και συλλογισμών ,που θα αποδώσουν και θα προσδώσουν το σωστό για μας ,αλλά λανθασμένο για τους ιθύνοντες ,μήνυμα ζωής και προσδοκίας,καλυτέρευσης αυτής και μόνο αυτής.

Βράδια τελουμενα και διατελούμενα από ερινύες και προστριβές ,από άναρχες ελπίδες και ευννοικές συγκαταθέσεις και παραθέσεις βασικών και αρχικών αξιών και ουσιών.

Τρεμάμενα τα φώτα και οι προβολείς της καρδιάς μας,να τρεμοσβήνουν απ τη μια,αλλά απ την άλλη ,να τίθενται παρουσιάσεις,εύλογες και απόλυτα δικαιολογημένες,λαμπερές .

Το θάμπος και η θολούρα της προηγούμενης τετριμένης κατάστασης και της απαίσιας απαξίωσης ,θα συνδράμει όχι απαραίτητα αρνητικά ,αλλά καταιγιστικά και κατάφορα θετικά,σε μια εξέλιξη,μια κρυμμένη υποβόσκουσα ,καλυτέρευση και αξιολόγηση δυνάμεων,που κάποιοι ,αδοξα και άκυρα ,θέλησαν να την ευννουχήσουν ,να την αποδυναμώσουν,να την εξαλείψουν.

Μα όπως λέμε οι περισςότεροι ,οχι το γινάτι βγάζει μάτι μόνο ,αλλά και το γινάτι γίνεται ο εχθρός για το ραχάτι,

Κοινώς,όταν πεισμώνουμε για στόχους ,σκοπούς και ότι εμείς θέλουμε να πετύχουμε ,με κόπους ,ξενύχτια και επίπονες προπάθειες,πάντα είναι ο εχθρόςο της καλοπέρασης.

Γι αυτό πρέπει ,,,ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ..ΜΟΝΟ....



πηγη ANNA ZANIDAKH


Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only