Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Η ημέρα της Αγάπης.


Δε θέλω να συμμετέχω τώρα πια σ αυτό το πανηγυράκι.
Δε νοιώθω έτοιμη να δω και να ενστερνιστώ τα δήθεν ,τάχα ,θετικά της μερίσματα ,αγάπης.
Πιστεύω και επικροτώ ,πάντα την Αγάπη,τη φιλία,το κάθε τι ,σωστό και επάξια προβλεπόμενο ,υπο συνθήκες και βλέψεις ,αγνότητας,καθαρότητας ψυχής.
Δε θέλω να φανώ κακιά,μοχθηρή,αλλά κυρίως,τώρα πια ,που βαραίνουν την πλατούλα μου 47 κοντά ,συναπτά έτη ύπαρξής μου,έχω καταλάβει πως η Αγάπη,δε μετριέται ,δεν προσδίδεται,αλλά ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ,ΖΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ,,,ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ.
Είτε το λένε Αγιο Βαλεντίνο,είτε Υάκινθο,το θέμα είναι το μόνο κύριο και πρωταρχικό συναίσθημα και αίσθημα είναι αυτό το έντιμο και ποτέ ανήθικο,το να συνυπάρχουμε,να μοιραζόμαστε και κυρίως να ζούμε τις στιγμές μας,τα δευτερόλεπτα της ζωής μας ,με τους δικούς μας ανθρώπους ,τις ΖΩΕΣ ΜΑΣ.
Οταν είσαι μικρός,προσπαθείς να ακολουθήσεις τα πρώτυπα,την περπατημένη,αδιαφορώντας για το τι πιστεύεις ,τι δοκείς κι επιδιώκεις στη ζωή σου ,στο πέρασμά σου,στο διάβα σου.
Μα με το πέρασμα του χρόνου ,κινείσαι στους δικους σου τροχούς,όχι αμάξης,αλλά διακινείσαι μέσα σε διάφορα και εναλλακτικά πρότυπα αληθινής και υπεροχής ,εαυτών μας και συγκυριών ,που θα μας ακολουθούν πάντα .
Πολιούχος ερωτευμένων,λένε.
Μα πρέπει να δώσουμε και να επιδώσουμε λόγους ,αιτίες ,ρόλους και αφορμές ,να αποδώσουμε τα του Καίσαρα τω Καίσαρει...με συννειδητή και αποδεκτή απο μας ,φραγή κλήσεων ,προς τις Χείμαιρες και τις Ερινύες,που θα κυνηγούν πάντα τα δικά μας σχέδια αποφυγής και διαφυγής ,από το εκάστοτε του καθενός ,παρελθόν τους.
Ποτέ με απόρριψη ονείρων και τακτικών διασυνδέσεων του είναι μας με το εγώ μας,του εαυτού μας με το δίκαιο ή το άδικο παρόν μας ,διεκδικούμενο για το κοντινό μας μέλλον.
Διαγραφή του παρελθόντος,πονάει ή όχι,αλλά κυρίως με μια επανεκίνηση σκέψεων,αποφάσεων ,τυχόν καταλυτικών και διευκρινησμένων με ιδεατούς και δόκιμους χαρακτήρες και ρόλους ζωής.



πηγη ANNA ZANIDAKH








Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only