Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ.


Στη ζωή μας καλούμαστε να βάλουμε,να θέσουμε προτεραιότητες,σύμφωνα πάντα κατά βάση και κατά συννείδηση ,κατά ισχύ και δυναμικότητα,έργου και θέλησής μας ..προς τα διάφορα γεγονότα και πεπραγμένα .

ζητούμε και αποζητούμε να βρούμε διεξόδους και διόδους,όχι απόλυτα διαφυγής,φυγής ,μα προσμονής και αναμονής,θέλησης και διευκόλυνσής μας κι όχι επιμονής και δυσπρόσιτης επαφής και αγγίγματος του θέματος που μας απασχολεί,καθώς και της σπουδαιότητάς του ,της σημαντικότητας και της βαρύτητάς του.

ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΑ ,,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ,,,,
ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ
ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ...

ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΕΥΚΟΛΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΝΤΑΙ..

Προτεραιότητες,λόγια,στάσεις ζωής,καταστάσεις,αποφάσεις ,τα πάντα με σκέψη ,σύννεση και κατά κύριο και πρωτεύον λόγο,απαραίτητες διεξαγόμενη σ κινήσεις ,για καλυτέρευση ,αρίστευση ,καθώς και για εμφανή και αναδεικνυόμενη θέληση για επίτευξη στόχων ζωής,ονείρων ,μα τα παιδιά όλων μας ,βασική και κυρίαρχη ,πάνω από όλα και από όλους,πάνω από κάθε τι ,που ίσως αν δεν κριθεί με την ανάλογη ωριμότητα και σοβαρότητα ,να αποβεί μοιραία και καταλυτική..αναπόφευκτη κι απρόσμενη.

Επιδιώκουμε,αναζητούμε,προσπαθούμε,συζητούμε..μα κυρίως τα βάζουμε κάτω ,με υπομονή,αλήθεια της ψυχής μας και εκφράζουμε τα δικά μας συναισθήματα ,τα δικά μας πρωταρχικά.



πηγη   ANNA ZANIDAKH

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only