Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Να μη θωρήσετε τους εαυτούς σας ανώτερους.



Το ήθος του συγγραφέα.

Μέσα απ΄τα κείμενά μας ,θα παρατηρήσουμε εύλογα και πάντα με χαρακτηριστικές αναφορές και εκδηλώσεις,χαράς,μίσους,πάθους,σεμνότητος και καλλιέργειας του δικού μας είναι ,διάφορους χαρακτήρες,που μάλλον να ανταποκρίνονται και να προβάλλουν και το ήθος του συγγραφέα.

Το να σταθούμε σεμνά και με δέος στη γραφή μας,πιστεύω ακράδαντα ,πως θα αποτελέσει εκείνο το έναυσμα και την παρότρυνση,να σκιαγραφήσουμε πτυχές ήθους και της ηθικής μας .

Στάση ζωής στα κείμενά μας ,πιστεύω να αποτελέσει για όλους μας η σεμνότητα και ποτέ ο κομπασμός καθώς το να γράψουμε ,αποτελεί δική μας ανησυχία και θέληση να ανταπεξέλθουμε σε εκείνους τους προβληματισμούς ,τους στόχους και τους σκοπούς .

Θέλουμε να φέρουμε εις πέρας και να φανούμε αντάξιοι ,όχι μόνο των δικών μας προσδοκιών,αλλά να δείξουμε τη δική μας ευθύνη,το τρανό αυτό επιβεβαιωμένο ,εκ μέρους μας ,δικαίωμα ,αναζήτηςης και παράθεσης,παραγόντων,χωρίς να υπάρξει ,κατά το ελάχιστο.η παρουσία,εκ μέρους μας ,της προχειρότητος και της αποχής μας ,απ τη σοβαρότητα της αντιμετώπισής μας,σε κάθε μας δημιούργημα.

Σε κάθε είδους γραφής μας ,επιβάλλεται πιστεύω και πρέπει να ναι δική μας βάση και μέλλημα ,ουσιαστικό και σημαντικό,το να είμαστε σε θέση και να καταφέρουμε να δίνουμε εκείνα τα παραδείγματα,τα δείγματα ,γραφής μας,μέσα απ τις αλήθειες μας και τους ιδανικούς για μας παραδείσους,ειλικρίνειας και σεβασμού,σε εκείνο το δημιούργημα,που οι ίδιοι θέλουμε ,να δούμε ,να αποκτήσει σάρκα και οστά .

Εν κατακλείδι ,θα πω,πως το ζήτημα ,είναι να θέλουμε,να στοχοποιήσουμε ,εμείς τις ανάγκες μας ,αυτά που μας γεμίζουν και θα μας ολοκληρώσουν την προσωπικότητά μας,ανάλογα σε κάθε τομέα ,που θέλουμε εμείς να αναπτυχθεί ,να γίνει αποδεκτό και σεβαστό,από όσους θα είμαστε τυχεροί ,να αγγίξουμε τις ευαίσθητες χορδές τους κι όχι μόνο.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only