Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Κύτταρα καρκίνου πεθαίνουν σε 42 ημέρες: Αυστριακός γιατρός λέει ότι έσωσε 45.000 ανθρώπους με αυτή τη συνταγή


Ο dr. Rudolf Brojs από την Αυστρία, έψαξε όλη του τη ζωή για την καλύτερη εναλλακτική θεραπεία για τον καρκίνο.

Έκανε ένα ειδικό χυμό που θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα, παρέχει το σώμα σας με ενέργεια να καθαρίσει το αίμα σας και το πιο σημαντικό, βοηθά την εμφάνιση και καταπολέμηση των καρκινικών κυττάρων.


Ο ίδιος υποστηρίζει ότι έχει βοηθήσει περισσότερους από 45.000 άτομα οι οποίοι υπέφεραν από καρκίνο και άλλες ανίατες ασθένειες με αυτή τη μέθοδο.

Ο Brojs είναι σίγουρος πως οι πρωτεΐνες είναι εκείνες οι οποίες τροφοδοτούν τα καρκινικά κύτταρα και εμείς πρέπει να τις εξαλείψουμε.



Ως εκ τούτου, ανέπτυξε ένα ειδικό πρόγραμμα διατροφής για μια περίοδο 42 ημερών, στη διάρκεια της οποίας θα πρέπει να πίνουν μόνο τσάι και ειδικό χυμό λαχανικών, των οποίων κύριο συστατικό είναι τα παντζάρια.

Κατά τη διάρκεια αυτών των 42 ημερών, τα καρκινικά κύτταρα λιμοκτονούν και πεθαίνουν, ενώ η υγεία ολόκληρου του σώματος βελτιώνεται.

Ο χυμός του dr. Rudolf γίνεται μόνο από οικολογικά καλλιεργημένα λαχανικά. Ο συγκεκριμένος χυμός μπορεί να γίνει στο σπίτι και περιλαμβάνει:
καρότα (20%),

παντζάρι (55%),


σελινόριζα (20%),

πατάτες (3%)

ραπανάκια (2%).

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάλετε όλα τα συστατικά σε ένα μπλέντερ και τα ανακατεψετε καλά. Αυτό είναι όλο. Αξιοσημείωτο είναι ωστόσο πως δεν πρέπει να υπερβάλλουμε με το χυμό, αλλά θα πρέπει να πάρετε όσο έχει ανάγκη ο οργανισμός σας.


Τα παντζάρια είναι ένα παραδοσιακό φάρμακο του ανοσοποιητικού και γνωστή θεραπεία για τη λευχαιμία. Αυτά τα λαχανικά περιέχουν βεταϊνη αμινοξέων, τα οποία έχουν αντικαρκινικές ιδιότητες. Η θεραπεία του παντζαριού, που περιλαμβάνει ημερήσια πρόσληψη του χυμού τεύτλων ή τριμμένα ωμά παντζάρια, έχει αποδεδειγμένη θετική επίδραση στην λευχαιμία και πολλούς άλλους τύπους καρκίνου.




Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only