Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Άρχισαν τα όργανα- Σκοπιανά ΜΜΕ: «Μπλόκαραν εκδήλωση ''Μακεδόνων'' στην Ελλάδα» - Ως «Λερίν» αναφέρεται η Φλώρινα


Τα αποτελέσματα της συμφωνίας εκχώρησης της Μακεδονίας ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται ορατά.

Σκοπιανή εφημερίδα σε δημοσίευμα της με τίτλο «Νεοναζί μπλοκάρουν εκδήλωση Μακεδόνων στο Λερίν» αναφέρεται σε φραστικό επεισόδιο μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και σκοπιανών στη Φλώρινα.


Το άρθρο αυτό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως «ματιά στο μέλλον».


Μετά τη συμφωνία και την αναγνώρισή-παραχώρηση εθνικότητας, οι σκοπιανοί θα έχουν τη δυνατότητα να οργανώνουν εκδηλώσεις στο ελληνικό έδαφος στις οποίες θα αυτοχαρακτηρίζονται ως «Μακεδόνες» και η ελληνική πολιτεία το μόνο που θα μπορεί να κάνει είναι να..κοιτάει.

Έτσι μέσω διαφόρων οργανώσεων  θα μπορούν να κάνουν ανενόχλητοι προπαγάνδα στην Ελλάδα χωρίς το ελληνικό κράτος να μπορεί να κάνει τίποτα, αφού με το παραμικρό τα Σκόπια θα κατηγορούν την Ελλάδα για...ρατσισμό.

Αυτός ο μηχανισμός έχει ήδη αρχίσει να στήνεται, η εκδήλωση στη Φλώρινα πραγματοποιήθηκε από τη «Στέγη Μακεδονικής Κουλτούρας».

Είναι δεδομένο πως σε λίγο καιρό θα αρχίσει να γίνεται λόγος για «Μακεδονική» μειονότητα και για αναγνώριση της «γενοκτονίας των Μακεδόνων», μη ξεχνάμε πως έχουν αρχίσει ήδη οι πρώτες φωνές, με την οργάνωση «Ουράνιο Τόξο».

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως σε ελληνικά χωριά δίνονται σλαβικά ονόματα, η Φλώρινα αναφέρεται ως «Λερίν» και το χωρίο Άγιος Παντελεήμονας ως «Πατέλ», θέλοντας έτσι να υποδηλωθεί πως οι σκοπιανοί έχουν κάποιου είδους σύνδεση με τις περιοχές αυτές.

Με λίγα λόγια είχαμε τους Τούρκους σε Αιγαίο και Θράκη , τους Αλβανούς στην Ήπειρο τώρα θα έχουμε και τους Σκοπιανούς στη Μακεδονία.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only