Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ! ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ για τον σάτυρο καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών...



Mersina Papadopoulou 
Ο Κλεάνθης Κωνσταντινούδης, o καθηγητής των ΤΕΙ Σερρών που κατηγορείται πως ζήταγε χρήματα και άλλα “ανταλλάγματα” για να περνάει τους φοιτητές του, ήταν Ταμίας στο Διοικητικό Συμβούλιο (φωτογραφία) της “Ένωσης Εργοληπτών – Κατασκευαστών Δημοσίων – Ιδιωτικών Έργων – Εργολάβων Οικοδομών – Διαχειριστών – Εκμεταλλευτών Ακινήτων Ελλάδος”, σύμφωνα με αρχαιρεσίες που έγιναν στα γραφεία της στην Θεσσαλονίκη στις 29/01/2017
http://www.evroschamber.gr/…/deltio-enosis-ergolipton-ellad…
Το 2016 είχε εκλεγεί επίσης Ταμίας στο Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Ελλάδος
http://evroschamber.gr/artic…/details/…/deltio-tupou-apo-see

Παλιότερα, το 2015 είχε κατέβει με την «Ανεξάρτητη Δημοκρατική Κίνηση Επαγγελματιών και Εμπόρων Ν. Θεσσαλονίκης» της ΝΔ που κέρδισε τις εκλογές της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης και ο ίδιος είχε εκλεγεί αντιπρόσωπος στην Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.
https://www.veth.gov.gr/index.php…

Επιπλέον ο κατηγορούμενος καθηγητής είναι Ταμίας και στον “Ελληνορωσικό Επαγγελματικό, Βιομηχανικό, Εμπορικό, Τουριστικό Σύνδεσμο”, μετά από τις εκλογές το 2017.
http://www.tornosnews.gr/permalink/26532.html
και στα τέσσερα ΔΣ πρόεδρος είχε βγει ο Γιάννης Μανδρίνος γνωστό στέλεχος της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη και σημερινός πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης.

Στην φωτογραφία με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εργοληπτών, εκτός του καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών και του προέδρου, είναι ως μέλος και ο γιος του προέδρου Αλέξανδρος Μανδρίνος που σήμερα είναι μέλος της κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ και Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης.
Στην φωτογραφία ως Α’ Αντιπρόεδρος, είναι και ο κύριος Ευστάθιος Αβραμίδης, υποψήφιος Βουλευτής με τη ΝΔ, Αντιδήμαρχος και πρώην Αντινομάρχης επί Παναγιώτη Ψωμιάδη, Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων επί Τζιτζικώστα.

Στη φωτογραφία ως αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας είναι και ο κύριος Χοτζέας Κωνσταντίνος εκλεγμένος σύνεδρος Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Ανατολικής Θεσ/νίκης.
Στη φωτογραφία ως Υπεύθυνος Επιστημονικού Τομέα, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης είναι και ο κύριος Αρμόδιος (Μάκης) Στεργίου πρώην μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ, πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ανατολικού Τομέα Θεσ/νίκης της Νέας Δημοκρατίας, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με το ΛΑ.Ο.Σ. και υποψήφιος βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Α΄ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης το 2012.

Από το 2010 οι καταγγελίες σε ιστοσελίδα των Σερρών…
https://serreslife.gr/…/2009…/3273-2010-03-16-10-37-40.html…
Κι άλλη καταγγελία το 2012 όπου πλέον γίνεται γνωστό και το όνομα του καθηγητή. Κάποιοι κατηγορούν και τον πρόεδρο του ΤΕΙ Σερρών που όπως λένε είναι κουμπάρος του καθηγητή!!
http://www.edosafakelaki.org/r…/fakelaki-ston-kathigiti-moy…
Το 2012 μάλιστα οι καταγγέλλοντες φοιτητές έφτιαξαν σελίδα στο Facebook αλλά το 2014 η “διαχειρίστρια” της σελίδας Ειρ. Καρ. μηνύθηκε από τον καθηγητή!!!
https://www.facebook.com/…/fakelakiseka8h…/436476399744083/…
Είχε γίνει και σχετικό ρεπορτάζ από το STAR στις 15.10.1012
https://www.youtube.com/watch?v=nJNu_mHkU6I#t=13m02s
Αλλά………..
Εδώ η επίσημη στάση (!!) των καθηγητών το 2015:
http://accounting.teicm.gr/index.php?id=616
Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Σερρών εντόπισε το πρόβλημα στην έλλειψη Αξιολόγησης!!
http://www.thessnews.gr/…/antidrasi-dap-ndfk-serron-gia-tin…
Για τον καθηγητή που ως φοιτητής ήταν μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ως άριστος…
https://www.facebook.com/…/a.528443317271…/663641123751239/…

Και η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ με ποσοστό 85% στη συγκεκριμένη σχολή, δηλαδή με σύλλογο νεκρό…
Τι δεν καταλαβαίνεις;;
Σωτήρης Μερκούρης

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only