Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!!


Είναι πολλά τα συναισθήματα που τρέχουν να μας προλάβουν,να δράσουν και να αντιδράσουν,έστω και ερήμην μας .

Δε θέλουμε να φανούν οι στιγμές μας ,οι αδυναμίες μας ,μα πιο πολύ ,δε θέλουμε να φανεί ,η μία και μοναδική ,η αλήθεια μας .

αυτή όμως ξέρει,όπως ξέρουμε κι εμείς ,όπως ίσως και να ψυχανεμίζονται όλοι τους ,μα εμείς ,εκεί ,σταθερά ,βουβά,αμίλητα ,πονάμε ,τραβάμε το δρομο ,που εμείς θελήσαμε και χαράξαμε .

Δε φταίει κανένας ,το φωνάζω,το λέω και θα το λέω συνέχεια .
Αλλά κα τίποτα δε γίνεται ,χωρίς λόγους και αίτια.

Πόσα άτομα ,δεν τα βλέπω,εγκλωβισμένα,να παρατηρούν τη ζωή τους ,χωρίς να κάνουν το παραμικρό,όχι γιατί δε θέλουν,αλλά γιατί δεν μπορούν.

Κάποιοι,ακόμα και εγώ ,παραροτρύνω καμιά φορά ,να ανοίξουν ,τη γυάλα ,να τη σπάσουν και να βγουν έξω απ το καβούκι τους.

Μάταια όλα αυτά ,αλλά τίποτα δε γίνεται τυχαία ,χωρίς να το θέλουμε ,εμείς ή οι άλλοι.

Είναι πολύ εύκολο να αντιδρούμε,να επαναστατούμε αλλά όταν η δική μας ευτυχία ,γίνεται η δυστυχία των άλλων,τότε οφείλουμε κι έχουμε χρέος να δούμε όλες τις παραμέτρους κοντά και μακριά μας .

Κι αν πάλι ,δε βλέπουμε φως στο τούνελ ,το δικο μας,το μαύρο και το ανέπαφο,εε τότε κάνουμε την υπέρβαςή μας και πληρώνουμε το μάρμαρο,αν όχι όλο το λατομείο.

Αλλά η ειρήνευση και η αγαλλίαση που ποθούμε να εναγκαλίσει η ψυχή μας με τη λογική μας,θα ναι το πιο επιτυχημένο δώρο ,στη ζωή μας ,Η ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΖΩΗ..





πηγη
ΑΝΝΑ ΖΑΝΙΔΑΚΗ,


Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only