Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Κανείς δεν μπορεί


Να δει μέσα στην ψυχή σου , να καταλάβει και να αναλάβει τα δικά σου δίκια ,μα και τα άδικα που ζεις,περνάς ή απλά σου τα μεταδίδουν και συ τα προσλαμβάνεις ,εύκολα και έγκαιρα,γι αυτούς .

Να σε ανακουφίσει,απ τις καθημερινές φροντίδες,τα ζόρια,τις ευθύνες,που πρέπει να αναλάβεις και να διεκπαιρεώσεις,σύμφωνα με τα δικά σου μέτρα και σταθμά ,σύμφωνα με τις δικές σου διώξεις και επιδιώξεις.

Να σταθεί απέναντί σου και να σε κρίνει ή να σε κατακρίνει,αν πρώτα δεν έζησε τη δική σου τη ζωή,τα δικά σου τα βιώματα,τις δικές σου ανασφάλειες και τα δικά σου δρομολογημένα και καταστρατηγημένα ,πλάνα αυτής .

Να ακολουθήσει τα δικά σου βήματα ,τις δικές σου αρχές,τις δικές σου πορείες ,ρότες ζωής,αν και εφόσον δεν καταφέρει να αντισταθεί και να αποκρούσει,να συγκρουστεί και να αποφέρει ,την τιμή και και την ένδοξη διαμαρτυρία,ενος ή περισσοτέρων ,συντεταγμένων και συναρτήσεων,ζωής,ψυχής ,νου,καρδιάς και πραγματογνωμοσύνης.

Να καταλάβει ,να νοιώσει και να αισθανθείς τους φόβους και τις φοβίες σου,τα ανύπαρκτα γι αυτούς ,αλλά υπαρκτά για σένα ,άγχη και ατασθαλλίες,σκέψης και έμπρακτης εφαρμογής αυτής .

Να μείνει ,να εντείνει τις προσπάθειες,αν εμείς οι ίδιοι,οι ίδιες ,δε θελήσουν να πάρουν το μέρος της λογικής,κι όχι ενός παραλόγου,θεάτρου ,χωρίς σκιές και υποφαινόμενος αντιλήψεις,απλά καθάριες και έντιμες αποσκοπήσεις ,ενός και μοναδικού ρόλου ,της αποδώσεις πραγματικών ευθυνών,χωρίς να ταξιδεύουμε και να πλανόμαστε πλάνης οικτράν.

Να γευτεί τα πικρά ποτήρια που σου χουν κεράσει,αν δε θελήσει να καταννοήσει εσένα και το τι σε οδηγεί και σε ωθεί,σε μια ένταση και υπερένταση.

Κι όμως όλα αυτά ,πανεύκολα και ευκολοδιαχείριστα ,μπορούν να γίνουν και να διαλευκανθούν αμαρτήματα ,ψυχής,κορμιού,μόνο και εφόσον το αποδεχθούν κα ι οι δύο κι όχι υποτυπώδη συγχωρέσεις ,με σκοπό και μόνο την τιμωρία ,το σαρκασμό,μα χειρότερα απ όλα,να τη φέρονται σαδιστικά και δύστροπα,στην επικοινωνία και την άμεση αντίληψή του ,ενός κόσμου,αγγελικά πλασμένου,με διαβολικές συμπτώσεις και επιπτώσεις.




ΕΚ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΟΣ ΜΑΣ ..ΑΝΝΑΣ ΖΑΝΙΔΑΚΗ.

Για το ....tapantareinews.gr


Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only