Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Κι όμως .



Συλλογίζομαι ,αναμωχλεύω σκέψεις ,παλεύω με όλο μου το είναι ,αλλά τίποτα δεν μπορώ να καταλάβω.

Δε θέλω να δω κατακάθαρα ,τι?μια αδιαφορία,μια αμέλλεια κατά ψυχής,τραγικές εσφαλμένες επιβεβλημένες τακτικές,δύναμης και υπεροχής ισχύος και παράλογης επίπονης τακτικής ,τι ,,,ποιάς??μα της εκδικήσεως και μόνο.

Αλόγιστα ανθρωπάκια ,ασυλλόγιστα ,υποκινούμενα ,απ το πάθος ,το λάθος,την έκδηλη απόρριψή τους,δεν έχουν τι άλλο να κάνουν,παρά να ζορίσουν καταστάσεις,ψυχές ,ακόμα και ολόκληρες νυχτιές

Οχι δεν είναι σε θέση να καταλάβουν και να αντιληφθούν τα αυτοννόητα και τραγελαφικά ,γενόμενά τους,αλλά επιδιώκουν,να τεμαχίσουν και να αφανήσουν ποιά ??

Την υπομονή και την επιμονή,που επιδεικτικά τους δείχνουμε ,τους δείχνουνε κατάματα και δε λεν να βάλουν το ελάχιστο νερό στο κρασί τους και συμπορευθούν μεν ζωές χώρια αλλά με κοινό γνώμονα και στόχο ,αν μη τι άλλο ,μια ειρηνική πορεία ,των ψυχών των παιδιών τους.

Δε με νοιάζει ,δε με απασχολεί τι θα πουν τι θα πράξουν για πάρτη τους ,για τις δικές τους πάντα ωφέλιμες και οφειλούμενες,οφελούμενες στιγμές και συγκυρίες .

Με νοιάζει και με απασχολεί,για εκείνες τις ψυχούλες ,που άθελλά τους ,βρέθηκαν ανάμεσα σε τυφώνες και κυκαιώνες,που δε λένε να κοπάσουν ,παρά αψηφώντας κάθε μεταμέλλεια ή φανερή ,συνύπαρξη ,στόχων και στοχασμών ,για το δικό τους καλό,προβαίνουν ακόμα και τώα σε αψημαχίες,μαχαιρώματα ,πισώπλατα και άδικα .

Μα ένα θα λέω,θα πρεσβεύω και θα παρακαλώ,για όποιον δε θέλει να δει και να καταλάβει τις αληθινές μάχες ψυχής και σκέψης,αλήθειας και επιδίωξής της ..


Ο ΘΕΟΣ ΑΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΛΗΣΜΟΝΕΙ

ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΓΟΝΙΟ

ΓΟΝΙΟΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ,,,ΔΕ ΓΙΝΕΣΑΙ ,,ΕΞΑΛΛΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΤΡΑ ,,,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ,,,ΠΑΤΡΙΚΑ ...

ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΥΣΤΑ ....

ΤΑ ΜΗΤΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ..

ΑΛΛΕΣ ΑΤΟΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΛΑΣΤΕΣ .....


ΚΙ ΟΜΩΣ...θα αντέξουμε ..ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ!!!




πηγη ΑΝΝΑ ΖΑΝΙΔΑΚΗ



Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only