Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Μάχαιρα έδωκες μάχαιραν θα λάβεις.


Δε θέλω να είμαι σκληρή,αδιαπραγμάτευτη,ασυμβίβαστη,μα δεν μπορώ να είμαι και ελαστική .
Δε γίνεται να θέλεις να με ανταμείψεις με το ίδιο νόμισμα κι εγώ να μείνω απαθής και αμέτοχη.

Πράττω και δε βιαιοπραγώ,ενάντια σε συννειδήσεις,συναισθήματα ,παρά ζητώ και επιβλέπω τα δικά μου λάθη ,πάθη ,ώστε μη γίνω εγώ μάρτυρας ,επίσπευσης ,διάλυσης ,απομάκρυνσης και καταστάσεως απόσχισης και κατατόμησης αυτής .

Μπορεί να μην ήθελα να φανώ και να αναδειχτώ ,στα μάτια κάποιων ,όλων σας ,ένα άτομα κενό ,ρηχό ,εκδικητικό ,αλλά να ξέρετε καλά ,πως εκ του ασφαλούς ,όλοι είμαστε σε θέση ισχύος και υπεροχής ,

Αν βρεθούμε στη θέση του άλλου,ειναι το θέμα ,πως θα αντιδράσουμε και ποιες μεθόδους θα δούμε,να αντιληφθούμε και να δραστηριοποιήσουμε τα δικά μας ,ποτέ σβησμένα και αδρανή,αντανακλαστικά ,που αφορούν την καταννόηση ,την αποφασιστικότητα,αλλά κυριως τις αλήθειες μας ,τις μοναδικές και βέβαια ακλόνητες,αρκεί να υφίστανται και να υπάρχουν.

Μάχαιρα έδωκες,μάχαιραν θα λάβεις,δύσκολη φράση ,καταπιεστική συννείδηση και κυρίως μια φράση που εσωκλύει ,εκδίκηση,μάχη ,πυγμή,μα πιο πολύ,πόνο και αφαίρεση ζωής,σκέψης,τύχης ,περαιτέρω ,αφαίρεση υπαρκτής συναίσθησης ,,στο να επιφέρεις,τραύματα ,σωματικά ,εδώ ,μα να σας πω,αυτά κάποτε θα επουλωθούν..

Της ψυχής ,διαμαρτυρόμενα πάντα ,στέκουν ,ατενίζουν το μέλλον μας,αλλά αντιδρούν διόλου επιθετικά ,μα δέχονται υποτακτικά ,το επόμενο και το επόμενο,λες και είναι τα ίδια υπαίτια για τις τροπές και τις καταστροφές ,των ψυχικών κόσμων,,,των άπατων εκείνων αβάτων συννείδησης και ενσυναίσθησης.

Μα να ξέρετε ,δε φταίτε εσείς ,τα συναισθήματα ,τα σκληρά και αποτρόπαια ,που καμιά φορά ξεπηδούν μέσα απ το καθησυχασμένο και νηφάλιο είναι μας.

Φταίνε εκείνα ,τα άλλα ,που προκαλούν και μας προσκαλούν σε ένα διαρκή και συνεχή πόλεμο,σε εμπόλεμες ζώνες ,ποτέ διαφυγής,μα πάντα επικρατήσεως και διερευνήσεως,αν. Μη τι άλλο,των παραγόντων εκείνων που εξωκύλουν τα ήρεμα και αδρανή ως τώρα επιθετικότατά μας στοιχεία και στοιχιά  ,,συνάμα.





πηγη ΑΝΝΑ ΖΑΝΙΔΑΚΗ,



Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only