Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Απόσταση .




Χιλιομετρική,καθοριστική,ψυχοπλακωτική,επιτακτική,αδικαιολόγητη,,αλλά πάντα θα μετράει,θα πονάει ,θα λυγάει ,αλλά και θα προβληματίζει ,θα τροποποιεί ,θα εξαρτάται ,θα συγκλίνει...

Ρήματα διάφορα,με σημασία,με αξία βαρυσήμαντη και βαρύγδουπη,για το καθενός τις συνιστώσες και τις συντεταγμένες,σημαντικού και όχι μόνο κεφαλαίου της ζωής μας .

Απόσταση,θα μετρηθεί,να αναλογισθεί ,θα ισορροπηθεί ,αλλά πιο πολύ θα υπολογισθέι και θα μπει σε μια ζυγαριά ,δυνατοτήτων,ικανοτήτων,ευκαιριών,αλλα περισσότερο σε μια πλάστιγγα,καταμέτρησης βάοους,βαριδίων και ότι ο καθένας μας έχει μαζί του,τον ακολουθεί και αποτελεί ,αν όχι ισόβια,για μεγάλο διάστημα,κομμάτι απ τη ζωή του και την ύπαρξή του.

Ζόρικη,δύσκολη,μα κανείς δε θέλει να τη σκεφτεί,να αναγκασθεί να συμβιβαστεί μαζί της ,να την αποδεχθεί και με τον καλυτερο τρόπο ,να διαχειρισθεί τα συναιαθήματά του,φιλικά ,συναισθηματικά .

Οτι και να κάνουμε ,ότι και να πούμε ,δεν παύει να είναι ,να παραμένει ένα αγκάθι ,στην ψυχή μας ,στην καρδιά μας,που θα τριβελλιζει το μυαλό μας ,την ύπαρξή μας .

Ελα ,δεν πειράζει ,θα τη συνηθίσεις με το χρόνο,με τον καιρό ,

Μα μέσα σου,έξω σου,θες να φωνάξεις και να πεις,,,

Οχι δε θέλω ,να συμβιβαστώ,θέλω τα παιδιά μου,τον άνθρωπό μου,,,τα αδέρφια μου,τους γονείς μου τους παππούδες μου,εδώ δίπλα μου ,μαζί μου ,

Μα ποιος δε θέλει ,θα μας πει ο καθένας ,μα ποιός ?

Αυτός που το ζήσε,το ζει και το θεωρεί αξεπέραστο,επώδυνο και μη διαχειρήσιμο.

Κι όμως ,είμαστε κι εμείς ,εσείς ,όλοι αυτοί που το αντιμετωπίζουν,από μια και μόνη,οπτική γωνία και αγωνία.

Το να δούμε το καλό τους,το συμφέρον τους ,για το κοινο καλό,ακόμα το συνολικό ,που δε θέλουμε και δεν πρέπει να σταθούμε εμπόδια στις ζωές και στις επιλογές τους .

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΚΕΨΗ ΘΑ ΤΟΥΣ  ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΤΙ .

Μα όσο το σκέφτομαι,το παιδεύω στο μυαλό μου,αναρωτιέμαι και ρωτώ κι απαντώ μόνη μου,τόσο σκυθρωπό και μελαγχολικό γίνεται το πρόσωπό μου.

Τα βάζω με τον εαυτό μου,γιατί εμένα ,εσάς,κάποιων,αυτή η αποσταση κάποτε ίσως και να μοιρασθεί ,να ελαχιστοποιηθεί ,μα σε άλλους ,θα παραμείνει εκεί ,μόνιμη,να τους αποδεικνύει ,το διακτινισμό της ψυχής τους..που όντως τελειίται εκτελείται και συντελείται,μέσω προσευχής και δινής Πίστης κι Αγάπης,στα άτομα,στις ψυχές που όντως κίνησαν για το αιώνιο αέναο ταξίδι ψυχής τους .

Ετσι ,συνέρχομαι και τακτοποιώ τις σκέψεις και τις αντιρρήσεις μου,που μόνο σε μένα μπορώ να τις εκμυστηρευτώ και αρχίζω και παρακαλώ κα εύχομαι ένα μοναδικό και άξιο για τον καθένα μας .

ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΑΠ ΟΛΑ ...ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ,,,,
ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ.

Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΕΜΗΘΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ,,,

ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ,,,ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΠΟΜΑΚΡΗ ΣΚΛΗΡΗ ΥΠΟΥΛΗ...

ΕΚ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΟΣ ΜΑΣ ΑΝΝΑΣ ΖΑΝΙΔΑΚΗ.

ΓΙΑ tapantareinews.gr

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only