Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Οταν αγαπάς,δεν παιδεύεις,



Οταν αγαπάς,δεν παιδεύεις,δεν τυραννάς,δεν μπλοκάρεις ,τον εγκέφαλο του άλλου,χωρίς να είναι σε θέση να δει και να καταλάβει ,να αντιληφθεί και να προσκομίσει εκείνα τα στοιχεία ,,που θα διεκπαιρεώσει,τις δικές μας έρευνες και τοποθετήσεις.

Οταν αγαπάς,δεν προσπαθείς να νοιώσει ο άλλος,δύσκολα και στενάχωρα,στην ευκολια και την άνεση του χώρου που τυ παρέχεις και καταναλώνει τη φαιά του ουσία καθώς και διαμαρτύρεται έντονα για την μη αρεστή του παρουσία εκεί πέρα .

Οταν αγαπάς,δεν πολεμάς τον άλλον,την άλλη ,με μαχαιρώματα πισώπλατα ή χτυπήματα κάτω απ τη ζώνη.

Προσπαθείς να βρεις τρόπους ,διεξόδους,ποτέ αδιαμαρτύρητα ,αλλά με κοινή θέληση και κοινή ταύτιση ,αξιών,ιδεών και ιδανικών,απέναντι σ αυτό το οποίο ,τώρα πια μόνο ενώνει και δε χωρίζει ,τα παιδιά ,τα σπλάχνα και των δύο,άσχετα ,αν κάποιος απ τους δύο ήταν ,ΠΑΡΩΝ ΑΠΩΝ.

Οταν αγαπάς ,δε θες να βλέπεις τον άλλον υποταγμένο και παραμελλημένο,απαθή και ανούσια υπαρκτό ,μεταξύ τους ,χωρίς ,προσωπικότητα και οντότητα ,επιβολής και καταξίωσης ,σχεδίων και πλάνων ζωής.

Οταν αγαπάς,δε θες να δεις τον άλλον ή την άλλη,κομμάτια να μετρά τις ελάχιστές της στιγμές και να αφιερώνει χρόνο ,να πολυδαπανά,μετρώντας και αναφέροντας τα τρωτά σημεία και τα ευμετάβολλα του χαρακτήρα του.

Οταν αγαπάς,θες,αποθυμείς,ζητάς,αναπολείς,νοσταλγάς,μα κυρίως επιθυμείς και τρελλαίνεσαι να βλέπεις τον άλλον ,ευτυχισμένο και δωςμένα τα κομμάτια της ψυχής του ,σε σένα,με αγάπη κι απλοχεριά ,γιατί απλά και μόνο ,θα πρεπε να νοιώσει το ένα και μοναδικό ..ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΓΑΠΗ ΘΑΥΜΑΣΜΟ,,,ΑΝ ΤΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΔΕ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ ..

ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ,,ΖΕΙ ,ΠΕΤΑΕΙ ,ΟΙ ΑΙΘΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΠΑΡΩΝ ,,ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΩΣ ΤΩΡΑ ,ΜΗΔΑΜΙΝΑ ΕΙΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟ...ΑΠΩΝ.

Τίποτα δε γίνεται στη ζωή τυχαία,όλα για κάποιο λόγο γίνονται...






ΕΚ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΟΣ ΜΑΣ ..ΑΝΝΑΣ ΖΑΝΙΔΑΚΗ.

Για το ....tapantareinews.gr



...

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only