Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Τους κάνετε κακό.


Πότε θα το καταλάβετε ,πως κάνετε κακό στα παιδιά σας ,στους ψυχισμού τους και δε θα είναι σε θέση και εκείνα τα ίδια να διαχειρισθούν κάποια στιγμή τα συναισθήματά τους ?

Πότε θα το πάρετε χαμπάρι ,πως υποκινείται ύπουλα και δόλια τα νήματα εκείνα ,που άλλοτε θα θέλατε να μην ήσασταν καν σ αυτή τη θέση,αφού αποτέλεσε ο πρώην ή η πρώην σας ,δική σας αποκλειστική επιλογή ?

Πότε θα αντιληφθείτε πως πρέπει να δίνετε πάντα βάση και κυρίως το βάρος ,στο να γίνεστε καλύτεροι άνθρωποι,για το καλό των παιδιών σας και των γύρω σας,παρά να σκορπάτε πόνο ,δυστυχία,μαράζι ,ζήλια και κακομοιριά ?

Πότε θα δείτε πως η θέση που αποφασίσατε να τηρήσετε και να διατηρήσετε,η μετατόπιση ενοχής και τάχα διαμαρτυρίας ,απόσπασής σας ,απ την οικογένεια ,μόνο κακό τα κάνει και τα δημιουργεί τέτοια τραύματα ψυχικά ,που μόνο αυτά ξέρουν πόσο υποφέρουν και για πόσο μεγάλο,τεράστιο χρονικό θα το φέρουν?

Πότε θα βγάλετε εκείνη τη μάσκα,θα την πετάξετε ,του καλοκάγαθου ,ταλαιπωρημένου και αδικημένου ανθρωπάκου,που δήθεν πάσχιζε για το καλό της οικογένειάς του ,αλλά πάντα δρούσε γι αυτούς ,χωρίς αυτούς ?

Πότε θα δείτε επιτέλους με τα μάτια της ψυχής ,κι όχι το οφθαλμό αντί οφθαλμού ,,,,παρά το κάνε το καλό και ρίξτο στο γυαλό ?

Αλλά για ποιο καλό μιλάμε,όταν εμμονή και έμμονη ιδέα και πεποίθησή σας έχει γίνει το να καταστρέψετε τον άλλον,το να δημιουργήσετε εκείνα τα πέπλα ,όχι απλά μυστηρίου ,αλλά επιδιωκώμενου κατατρεγμού και απόδοσης ευθυνών ,που θα έπρεπε ήδη να τις έχετε αναλάβει και να τις έχετε αποδεχθεί?

Πότε θα είστε σε θέση να δείτε κατάματα την αλήθεια και να αποδώσετε τα του Καίσσαρος  τω Καίσσαρει???

ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ,,,
ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΙΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ..ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!

ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΡΑΝΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟ ΚΑΚΟ ,,,ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ   






πηγη
ΑΝΝΑ ΖΑΝΙΔΑΚΗ,

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only