Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Η αληθινή αγάπη.


Να υπάρχει,να την έχουμε συναντήσει,να ποθούμε και να ευελπιστούμε να τη συναντήσουμε άραγε?

Να θέλουμε να της συστηθούμε και να της πούμε πόσο μα πόσο παρηξηγημένη είναι ?

Αραγε να την έχουμε ζήσει και να μην την έχουμε εκτιμήσει,ακόμα και να μας έχει πλησιάσει μα εμείς από φόβο και ενδοιασμούς ,να την έχουμε παραβλέψει και να έχουμε σκύψει να ασχοληθούμε και να βελτιώσουμε τους χαρακτήρες ,άλλων ατόμων?

Κάποιεςσημαντικές μας προτεραιότητες,ίσως της έδειξαν το δρόμο της φυγής ,της εγκατάλειψης,άλλοτε να ήθελε να μας παροτρύνει να τη δουμε,να την αφουγκραστούμε ,να την αγκαλιάσουμε και να κάνουμεμαζί της όνειρα και σχέδια ζωής!


Μα εμείς στερεμένοι και άνυδροι ,απ την αγάπη ,την υγρασία της,τη δροσιά της ,να στεκόμαστε απλά παρατηρητές της και να τη διοχετεύουμε ,σε λάθος καταστάσεις,ενασχολήσεις άτομα,μα κυρίως να επενδύουμε,παρορμητικά και λανθασμένα .

Ποιός θα βρεθεί να μας συντάξει και να μας καθοδηγήσει ,σε ένα δίκαιο αυτής ,σε μια νομική κάλυψη της ψυχής μας,χωρίς παρουσία ενόρκων,ψευδομαρτύρων,αφού το δικασήριο ,θα το κάνουμε εμεις και μόνο εμείς ,στον εαυτό μας,στο τι ζητάμε τι θέλουμε να ζήσουμε και να δούμε να διαδραματίζεται σιμά μας,,αγνά καθάρια και έντιμα.

Αν υπάρχει αυτή η αληθινή αγάπη,σίγουρα μας συνάντησε,μας έκλεισε πονηρά το μάτι και στο χέρι μας είναι να την αφήσουμε να τη διώξουμε ή ακόμα και να παλέψουμε να αντικαταστήσουμε..μια δήθεν ,,τάχα,,με αυτή την αυτούσια γνήσια και ατόφια που ήρθε να μας βρει και να μας γεμίσει την ψυχή ,το μυαλό ,την καρδιά και το κορμί μας .

Οσο και να θέλουμε να παρηγορούμε τους εαυτούς μας,όλοι ,μικροί μεγάλοι ,έχουν ανάγκη ,από ένα χάδι,μια στοργή ,μια γλυκιά λέξη,φροντίδος,ένα χέρι ευτυχίας δίπλα μας ,μακριά από σιγουριές και δεδομένα.

Τα πάντα ρέουν ,κατρακυλούν,οδεύουν..εμείς χαράζουμε πορείες και στεγάζουν ε τα όνειρά μας ...

Εγω εκ βαθέων ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ,,ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΛΑΤΡΕΥΕΙ....



ΕΚ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΟΣ ΜΑΣ ΑΝΝΑΣ ΖΑΝΙΔΑΚΗ.



ΓΙΑ tapantareinews.gr




Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only