Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

ΑΝ ΣΑΣ ΤΥΧΕΙ.



Ερχεται η στιγμή που η τύχη σου κλείνει πονηρά το μάτι και βλέπεις κι εςύ την όμορφη και χαρούμενή της πλευρά.

Μη βιαστείτε να πετάξετε στα σύννεφα,αφήστε να σας προσγειώσει το αεροπλάνο ή το αερόστατο της πολυπόθητης πια ευτυχίας σας,με πράξεις και όχι με λόγια.

Λόγια που πολλοί και πολλές συνηθίζουν να λένε και να κομπάζουν,λες και η ζωή δε θα δείξει το δικό τους αληθινο πρόσωπο,εκείνο που κρύβεται πίσω απο τις τυμπανουκρουςίες και τους κώδωνες ,δήθεν άγνοιας κινδύνου.

Κίνδυνοι που λοχεύουν,παραμονεύουν σε κάθε δόλια ,ταλαιπωρημένη και καθόλου εφησυχασμένη ψυχή,που μάταια διψά για λίγες στάλες ευτυχίας κι ανθρωπιάς.

Κι όμως, υπάρχουν άτομα,γυναίκες ή και άντρες,όπου χτυπημένοι κι αυτοί από τα χαστούκια της ζωής,δε ζητούν τίποτα πιο απλό και καταννοητό,παρά απο μια συντροφικότητα,μια ζεστή αγκαλιά και ένα χάδι τρυφερότητας,νοιαξίματος και κυρίως αγάπης.

Αγάπη που στις μέρες μας σπανίζει και τείνει επιτρέψτε μου να πω ,να εξαφανισθεί και να δώσει τα σκήπτρα της,σε αγνώμονα και παρανοικά παινίδια,υποταγής,επιταγής και κυρίως απαλλαγής απο το τι μας αφορά΄μας απασχολεί και τι σχετίζεται με μας ,τη σχέση μας,το γάμο μας.

Αν η τύχη,ο καλός σας φύλακας άγγελος ,σας στείλει θεόπνευστο έργο,δώρο Θεού,μια τέτοια μορφή,σπάνια που θα δει τον κοσμο της ψυχής σας,θα κατακτήσει πρώτα αυτόν,και μετά όλα τα άλλα,τότε να είστε σίγουροι ,πως σας χαμογέλασε η τύχη σας ,η μοίρα σας και εσείς απλά πείτε.

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΖΩΗ ΜΟΥ.....
Γιατί η μαγεία των ονείρων σας έγινε ΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΙΜΗ.



ΠΗΓΗ ΑΝΝΑ ΖΑΝΙΔΑΚΗ,

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only