Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Κατακραυγή.



Εν τη ροή τω λόγω,αστόχησα να αναφερθώ στην κατακραυγή μεν του κόσμου ,στην κοσμοσυρροή δε ,σε πολιτικές συγκεντρώσεις σε διαδηλώσεις ή πάσα είδους εκδηλώσεις.
Κι όμως κι αυτή η μάζα ανθρώπων που αποτελούν το Βουλευτικό Σύστημα της χώρας..αδυνατεί και εγκυμονεί κινδύνους ,όσο αφορά τον τρόπο αντιμετώπισης μια εκάστοτε κρίσης,μιας δύσκολης διαχείρισης ή ακόμα ακόμα και ενός θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο,που πάντα όλοι το χουμε ναι μεν στο πίσω μέρος του μυαλού μας,αλλά και ως ένας ακατανίκητος φόβος που εθελλοτυφλούμε να τον παραβλέπουμε ,γιατί ίσως ενώ βασιζόμαστε στις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδος μας ,στα στελέχη τους παντός είδους σώματος και όπλου εκπροσωπούμενου..να διατηρούμε επιφυλάξεις,όχι πάντα αναίτιες και ανάξιες λόγου.

Κάποιες κρίσεις που είχαν κληθεί να χειρισθούν και να διαχειρισθούν Υπουργοί σε δύσκολες περιόδους και φάσεις που περνούσε η πατρίδα μας ,φάνηκαν αν όχι εντελώς ανίκανοι,τουλάχιστον λίγοι ,μπροστά στο μέγεθος ιςχυς και υπεροχής του προβλήματος που είχαν κληθεί να αντιμετωπίσουν και να παράσχουν παντός είδους βοήθεια ,αλληλεγγύη,αλλά δυστυχώς θρηνήσαμε αθώα θύματα,ήρωες που έπεσαν για την πατρίδα εφαρμόζοντας το αρχαίο ρητό΄΄θνησκειν περί πάτρις΄άλλά δυστυχώς όλο ο απλός λαός ,ο λαικός κοσμάκης,όπως συνήθως αποκαλούμαστε από τους καρεκλοκένταυρους της Γης,της χώρας μας,όπου βιώνουμε και συμβίωνουμε πολλές φορές ..απέδειξαν περίτρανα ,πως τα παιδιά ,τα παιδιά μας ,,,της Ελλάδας που εν καιρώ Ειρήνης είχαν κληθεί να πράξουν το καθήκοντους ,χάθηκαν εφαρμόζοντας και υποστηρίζοντας τώρα εμείς ,ότι τα παιδιά μας έπεσαν,,΄΄θνήσκεις περί πάρτις άλλων.
Ποτέ δε θα ξεχαστούν και πάντα θα ναι στις μνήμες μας άσβηστοι φάροι,καθοδηγητές για το καλό και το δίκαιο της Ελλάδας ,που οι οικονομικοί κατακτητές πάνε να μας επιβάλλουν με δικά τους μεν μέσα,αποδεκτά δε,από τα αστέρια της βουλής ,που κατήντησαν τονέναστρο ουρανό της ελλάδας ,με σύννεφα γκρίζα μουντά και τους ανθρώπους ολοένα να γινόμαστε και πιο καταθληπτικοί.


Είχα δει εντελώς τυχαία ,μια ανάρτηση στο Ιντερνετ,που έδειχνε ένα κοριτσάκι ,να παρακαλάει τη μητέρα του ,να το πάρει μαζί της,λέγοντας της με δάκρυα στα μάτια.
Μανούλα παρε με μαζί σου και εγώ δε θα σου ζητήσω άλλη φορά να φάω.

Τι να πεις σ αυτό το αθώο πλασματάκι,που αντί για τη ζεστασιά και τη θαλπωρή του σπιτιού του,της εστίας που ακόμα και οι πρόγονοί μας ,την τιμούσαν και την εκτιμούσαν,να μην είναι σε θέση να ζει ανάμεσα στους γονείς του να μην καταφέρει να ναι στο σπίτι του ,να ζει ξένοιαστες και ανέμελες στιγμές ?
Ποιος είναι ικανός να κοιτάξει κατάματα αυτή τη μάνα και να της πει κουβέντες παρηγοριάς στήριξης βοήθειας?
Ποιος πολιτικός ειναι σε θέση να εξηγήσει σ αυτή τη μάνα το παιδί,γιατί να ζει περιφρονεμένο και εγκαταλλελειμένο από τη μητρική την πατρική αγκαλιά?
Γιατί όντως προσφέρουν έργο και μάλιστα εξαίρετο τα άτομα οι κυρίες που είναι και εργάζονται στα ιδρύματα,αλλά το ξέρουμε όλοι πολύ καλά ,πως η αγκαλιά της μάνας και το χάδι της ,είναι αναντικατάστατο.

Αν και τώρα που το σκέφτομαι,ζουν ανάμεσά μας και κάτι πατεράδες που είναι για κλοτσοπατινάδες ,πατέρας -τέρας,έχουμε ακούσει πολλές φορές και μάλιστα τείνει να γίνει και συχνό και συνεχές φαινόμενο,η αποτρόπαια συμπεριφορά ,κατάντια μυαλού σκέψης ψυχικού κόσμου μερικών,να ασελγούν να βιάζουν τα κορμάκια αυτά που δεν μπορούν να αμυνθούν δεν μπορούν να το διώξουν και νατον καταδιώξουν και εκτελούν τις ψυχούλες τους πρώτα και μετά τα σωματάκια τους ,ανίκανα και ανήμπορα να σταθούν απέναντί τους και ναι,ακόμα και να τους σκοτώσουν.

Το ίδιο ισχύει και για μάνες τέρατα,βλέπετε και σ αυτό ,επιβλήθηκε η ισότητα. Τι είναι αυτός?εγώ δεν μπορώ να το κάνω?αρρωστημένες σκέψεις ,θέατρα του παραλόγου που εξελίσσονται σε μια κοινωνία σε ένα σπίτι,που υποτίθεται είναι το φρούριο το απόρθητο κάθε ψυχής κάθε ανθρώπου.

Κι αυτό έχουν προσπαθήσει και το έχουν καταφέρει να το επισκιάσουν οι ληστές ,τα τρωκτικά της νύχτας.
Μόνο που τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει τόσο θρασύτατοι ,που δεν υπολογίζουν ανθρώπινες ζωές.
Τίποτα δε σταματά το σατανικό τους σχέδιο ,το κακουργηματικό τους παρελθόν παρόν ή μέλλον.



ΕΚ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΟΣ ΜΑΣ ..ΑΝΝΑΣ ΖΑΝΙΔΑΚΗ.

Για το ....tapantareinews.gr

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only