Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Κανείς δεν είναι όμως σε θέση να κρίνει και να κατακρίνει.


Μύριες φορές έχω πει και έχω αναφέρει,ότι ο μόνος που δύναται να κρίνει να κατακρίνει και να ανακρίνεις ημας,είναι ο Πλάστης μας και Δημιουργός μας.
Ο μόνος αναμάρτητος και αναμφιβόλως άξιος και ικανός να θέσει τα χέρια του ,εις τον τύπο των αμαρτημάτων μας ..λεχθείσα ..ή μη..αναφερόμενα ή μη αποδεχόμενα..φανερά ή κρυπτόμενα.,αποφευκτέα ή μη,αποδεχόμενα ή μη καν αναφερόμενα.

Πιστεύω ,ότι σας έχω κουράσει αρκετά και θέλοντας να κλείσω αυτή τη διάλεξή μου,δε θα ήθελα να μην αναφερθώ και στους ψυχικούς σωματικούς ή σωματικούς που δέχονται παιδιά ενήλικες ή ακόμα και στη λεκτική βία,που ασκείται σε μια οικογένεια.

Οι πληςίεστεροι υπεύθυνοι και κατακριτέοι ένοχοι,είναιάτομα του οικείου χώρου και περιβάλλοντός μας ,που ασελγούν στις ψυχούλες και στα κορμάκια αδύναμων και αδύνατων παιδιών.

Οπου το θεωρούν αδιανόητο στο παιδικό τους μυαλουδάκι να συμβαίνει και λόγω του τρυφερού της ηλικίας τους ,παραπλανιούνται και οδηγούνται σε πράξεις γεννετήσιας απάνθρωπης συμπεριφοράς .

Κανείς δεν μπορεί να αναλογιστεί το μέγεθος της καταστροφής και της διαταραχής που υφίσταται το αθώο και ανυπεράσπιτο εκείνο πλασματάκι ,καθώς και την τραγικότητα των στιγμών και των αποτελεσμάτων,που θα επιφέρει αυτός ανελλέητος πόνος και κραυγή των σωθικών του,στη μετέπειτα ενήλικη και εφηβική πορεία της ζωής του.

Ετσι,παίρνοντας το θάρρος,αφού συμμετείχαν η γνωστή οικογένεια που έχω φέρει εδώ ,ή μάλλον έχουν προσφερθεί αφιλοκερδώς,να γίνουν ως μελέτη..του διδακτορικού μου πτυχίου,όσο αφορά την αλλοίωση και τη μετάλλαξη τρόπου ζωής και αξιών ..ηθικής μετάβασης και παρακμής,,από την ακμή των χρόνων και των ηθικών ενάρετων αξιών ,,στην παρέλευςή του,με γνώμονα το ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΟΝΙΣΗ ΘΕΜΗΤΗ  Η ΑΘΕΜΗΤΗ ΤΟΥ ΕΜΕΙΣ.

Εχω την τιμή και την ευκαιρία να σας παρουσιάσω την Ορθοδοξία και τον Ευςέβιο..ένα ζευγάρι ζωής όπως θέλω να τους αποκαλώ,καθότι δηλώνουν παρουςία ,εγγάμου βίου..40 έτη.

Αυτοί έχουν φέρει στον κόσμο,τρία παιδιά .
Τη Σοφία ,την Πίστη και την Ελπίδα.Τα οποία είναι με τους συζύγους τους.
Τα αναφέρω με σειρά όπως σας σύστησα και τα κορίτσια τους.
Λοιπόν ,μαζί μας βρίσκονται , ο Ιερώνυμος,ο Καλλίνικος και ο Ανάργυρος.
Από την έγγαμή του συμβίωση,ήρθαν στον κόσμο,έξι χαριτωμένα και λατρεμένα μεταξύ τους ξαδέρφια.
Η Αγάπη και ο Φίλιππος ,η Σεβαστούλα και ο Μήτσος καθώς και η Δωροθέα και ο Αντρέας.

Φυσικά,όπως πλέον στις περισσότερες οικογένειες ,είτε Ελληνικές ,είτε προερχόμενες από άλλες Χώρες,τα προβλήματα ,άλυτα ή μη, τα ζόρια ,,περαστικά ή κατά τακτά διαστήματα προσερχόμενα,οι αξίες ,υποτιμημένες ή όπως θα έπρεπε να τις βλέπουμε καινα τις καταξιώνουμε έναντι τους εαυτού μας ,τα διάφορα θέματα που απασχολούν ή απαλλάσουν ενδίκως ή  μη τους άμεσα ενδιαφερομένους,αποτελούν θέματα συζήτησης ενασχόλησης μας ,,της μετέπειτα διάλεξής μου

Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμότατα για την προέλευσής σας ,να δούμε να βρούμε και να αντιμετωπίσουμε από κοινού τα ζητήματα που πλέον μας αφορούν ολους και θα έπρεπε με κοινό στόχο και σκοπό,να προβούμε σε λύσεις ή διαμαρτυρίες ...κοινές και αποφασιστικές.

Σας χιλιοευχαριστώ για την αμέριστη στήριξη και υποστήριξή σας ,καθώς για το χρόνο που διαθέσατε ,ακούγοντάς με ,και κυρίως για το διακαή πόθο του καθενός από μας να εισχωρήσεις στα άδυτα και στα έγκατα της ψυχής μας ,να την ακούσει να την αφουγκραστεί και να συμβαδίσει και να συμπορεύσει μαζί της ,,,με ούριο άνεμο την αλήθεια μας και με αίσια έκβαση,,τη λαχτάρα μας για ζωή και μάθηση

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only