Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Κρύβουν αυτόν τον σπόρο εδώ και 100 χρόνια, επειδή μπορεί να θεραπεύσει τον καρκίνο μέσα σε λίγες μόνο ημέρες!Ο καρκίνος είναι από τις πιο θανατηφόρες ασθένειες της εποχής μας! Εκατομμύρια ξοδεύονται κάθε χρόνο σε ιατρικές έρευνες, σε μια προσπάθεια να βρεθεί η θεραπεία.

Αλλά δυστυχώς, ακόμη δεν υπάρχει θεραπεία.

Για να λέμε και την αλήθεια, όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχει θεραπεία για τον καρκίνο, αλλά οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες αποφάσισαν να το κρατήσουν μυστικό.

Κερδίζουν εκατομμύρια, ενώ εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο πεθαίνουν κάθε χρόνο.

Οι μεγάλες εταιρίες δεν θα έχουν κανένα κέρδος αν ξαφνικά «βρουν» την θεραπεία…έτσι είναι καλύτερα για εκείνους να την κρατήσουν κρυφή από το κοινό.

Μια πρόσφατη μελέτη επιστημόνων του Πανεπιστημίου του Κεντάκι, επιβεβαιώνει ότι κατέληξαν, μετά από εκτεταμένες προσπάθειες εύρεσης θεραπείας του καρκίνου, σε μερικά πολύ ελπιδοφόρα αποτελέσματα.

Οι ειδικοί γιατροί ανακάλυψαν ότι οι σπόροι σταφυλιών μπορούν να σκοτώσουν περίπου το 80% των καρκινικών κυττάρων.


Αυτή η έρευνα δημοσιεύτηκε στο περιοδικό American Association for Cancer Research (Αμερικανική Ένωση για την Έρευνα του Καρκίνου), και είναι διαθέσιμη σε όλους τους ανθρώπους.

Με λίγα λόγια η έρευνα εξηγεί – όταν ο καρκίνος είναι προχωρημένος, το εκχύλισμα του σπόρου σταφυλιού είναι αρκετά πιο αποτελεσματικό από την κοινή χημειοθεραπεία στην καταστροφή των καρκινικών κυττάρων.

Ο σπόρος του σταφυλιού στοχεύει στα καρκινικά κύτταρα, τα οποία είναι πολύ ανθεκτικά στην κοινή χημειοθεραπεία.

Και το καλύτερο με τους σπόρους σταφυλιού είναι ότι δεν καταστρέφει τα υγιή ανθρώπινα κύτταρα.

Οι ειδικοί γιατροί λένε ότι το εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού προκαλεί οξειδωτικό στρες, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε προγραμματισμένο κυτταρικό θάνατο, επίσης γνωστό ως απόπτωση.

Επιμέλεια/Μετάφραση: taz.gr
Πηγή: healthylifetricks.com

το διαβάσαμε : superfoodnews

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only