Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Το τέλος του κόσμου θα έρθει το 2060! Τι αναφέρει η θεωρία του Ισαάκ Νεύτωνα που βρέθηκε πρόσφατα σε γραπτά. «Θα είναι μια νέα αρχή, ίσως συνοδευόμενη από πόλεμο και καταστροφές»Το τέλος του κόσμου θα έρθει το 2060 σύμφωνα με τον Ισαάκ Νεύτων που ανέφερε την συγκεκριμένη θεωρία σε νεοανακαλυφθέντα γραπτά που βρήκαν ακαδημαϊκοί.

Ο διάσημος επιστήμονας, ο οποίος ανακάλυψε τη βαρύτητα, έγραψε για μια δεύτερη έλευση του Χριστού σε λίγο περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες, σηματοδοτώντας ένα τέλος της ζωής όπως την ξέρουμε.
Γεννημένος το 1643, ο Νεύτωνας θεωρήθηκε ως ένας διορατικός θεολόγος που είχε διαχρονικό ενδιαφέρον για την ύπαρξη του Θεού και της θρησκείας. Βάσισε πολλά θρησκευτικά του γραπτά στις εκτενείς αναγνώσεις της Βίβλου.

Αλλά σε ένα νέο σύνολο γραπτών, ο Νεύτωνας, που γράφει κάτω από το ψευδώνυμο «Jehovah Sanctus Unus», προέβλεψε ότι ο κόσμος θα κάνει «ολική επαναφορά» το 2060, οπότε η Γη θα γίνει και πάλι «η Βασιλεία του Θεού».

«Μπορεί να τελειώσει αργότερα, αλλά δεν βλέπω κανένα λόγο για να τελειώσει νωρίτερα», έγραψε.Η πρόβλεψη αποκαλύπτεται σε ένα βιβλίο για τον Νεύτωνα με συγγραφέα τον Φλόριαν Φρεϊστέτερ. Το βιβλίο αναφέρει χαρακτηριστικά: «Για αυτόν, το 2060 θα είναι μια νέα αρχή, ίσως συνοδευόμενη από πόλεμο και καταστροφές, αλλά τελικά την αρχή μιας νέας θείας εποχής».

Ο Φλόριαν δήλωσε ότι ο Νεύτωνας ήταν πεπεισμένος ότι τα μελλοντικά γεγονότα «είχαν ήδη δρομολογηθεί από τον Θεό» και πίστευε στην ύπαρξη «προφητικών χρονικών περιόδων».
Τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους το Δελτίο των Ατομικών Επιστημόνων μετακίνησε το ρολόι της συντέλειας του Κόσμου πιο κοντά στα μεσάνυχτα προειδοποιώντας ότι ο κόσμος είναι πιο κοντά στην καταστροφή από ποτέ.

Τη μετατόπισαν σε δύο λεπτά πριν τα μεσάνυχτα – 3 δευτερόλεπτα πιο κοντά από ό, τι το 2017 – επικαλούμενοι τον πυρηνικό πόλεμο, την κλιματική αλλαγή και την πολιτική αναταραχή ως λόγους.

Πηγή: reader

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only