Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Σπανια σε συναντά.


Ανθρωπος ,με αδυναμίες ,με εκφάνσεις στους τομείς της ζωής του,το συναντάς,καθημερινά,συνέχεια ,μα ένα και μοναδικό συστατικό και στοιχείο,η καθάρια του θωρριά ,το βλέμμα εκείνο που αιχμανλωτίζει και την παραμικρή αφιβολία,τον παραμικρό φόβο.

Ανθρωπος,που πρώτα από όλα βάζει,τις ανάγκες,τα θέλω του άλλου ,των δικών του ανθρώπων,που γίνεται θυσία και το συναντάς ανάμεσά μας,χωρίς φαμφάρες και τυμπανοκρουσίες,χωρίς θελημένα γόητρα υπέρ αξίας και υπεροχής.

Ανθρωπος που ζητά και επιδιώκει,το καλό μαντάτο,το ευχάριστο.όσο και αν εσύ το θες και το λαχταράς,αλλά λαμβάνεις και άλλες παραμέτρους,ίσως ανατρεπτικές και αποτρεπτικές ,μα εκείνος κάνει ότι μπορεί και είσαι πια σίγουρη πως ναι,γίνονται και θαύματα σ αυτή τη ζωή.

Ανθρωπος ,που καλείται και επικαλείται ,πάντα το ρόλο του,του γονιού ,που παλεύει και μάχεται ,που επιδιώκει και ανταποκρίνεται κατά το μέγιστο και δυνατόν,στις υποχρεώσειι του μα και στις απαιτήσεις ..λογικά πάντα ,στηριζόμενων και υποστηριζόμενων σχεδίων ζωής .

Ανθρωπος ,που παραμερίζει εν γνώση του ,τα δικά του θέλω και όνειρα ,τα δικά του σχέδια και μελλήματα ,για να ευχαριστήσει και να δώσει χαρά στους άλλους...μόνο και μόνο να δει το χαμόγελο στο πρόσωπό τους και την ευτυχία στην ψυχή τους.

Ανθρωπος που ανακεφαλαιώνει,συζητά,προβληματίζεται,διαδραματίζει καίριο και σημαντικό κεφάλαιο καταλυτικό ,στην αρμονία και τη συνύπαρξή του με τους άλλους.

Ανθρωπος,που έμαθε να δίνει, να προσφέρει και όχι να περιμένει,αντάλλαγμα,σε άσχετο χρονο και χώρο να δωρίζει,την ψυχή του,την καρδιά του ,το είναι του ,μέσω διαφόρων μικρών,μεγάλων σημαντικότατων κομματιών της ζωής του ,της κατοχής του,της αντρίκιας του συμπεριφοράς και λεβεντιάς ...σε όλα και για όλα .

Ανθρωπος,δείγμα ,υπόδειγμα ,ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΚΕΨΗΣ ΨΥΧΗΣ.

ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.. Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ,,
ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΘΕΛΩ ΜΟΥ ..
ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ,,ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ,,,ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ..

ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΝΟΙΩΣΑ
ΑΠ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ
ΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΓΕΝΕΙΣ
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΕ ΧΑΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΥΠΕΣ ....

ΗΡΘΕΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ
ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ
ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ
ΑΝΘΡΑΚΑΣ Η ΘΥΜΗΣΗ ΜΟΥ

ΣΕ ΘΗΣΑΥΡΟ ΠΟΥ ΛΟΓΙΖΑ
ΠΩΣ ΕΙΧΑ  ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ
ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΕΔΙΩΚΕ 
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ.

ΜΑ ΗΤΑΝΕ ΑΣΦΑΛΩΣ
ΛΑΘΟΣ Η ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΤΑ
ΑΦΟΤΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΑ
ΣΕ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ .

ΜΑ ΟΣΟ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ
ΑΝΤΑΞΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΣΕ ΕΣΕΝΑ
ΟΠΩΣ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΘΗΚΕΣ
ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ .






ΕΚ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΟΣ ΜΑΣ ..ΑΝΝΑΣ ΖΑΝΙΔΑΚΗ.

Για το ....tapantareinews.gr





Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only