Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Το νου σου



Κάθετες αντιλήψεις έχουν εισβάλλει σε γενικά καθεστώτα ,απαλλαγής και απομάκρυνσης .
Φιγούρες έχουν αντιπαρέλθει των κανονικών ομαλών συνθηκών,προσεγγίσεως και προσαρτήσεις,σε διάφορα κλίματα ,επαναπροσδιορισμού και επανατοποθετήσεως,ευθυνών ,αναγκών,όχι απαραίτητα επιβιώσεως ,αλλά συμβιώσεως και συμπράξεως των τερπνών μετά των ωφελίμων,συμπράττουν και διαπράττουν εντολές και αφυπνήσεις.

Το νου σου,φωνάζει συνέχεια ,η συννείδηση στην αντιπαλότητα,καθώς παρατηρούνται και διατηρούνται διάφορες στάσεις και καταστάσεις εχθρότητας,μαχητικής διάθεσης και ευρείας κλίμακας αντικαταστάσεων,μιας απολύτου όπως θα πρεπε φυσιολογικής πορείας ,καταναλώσεων χρόνου,σπατάλης του σε θέματα και ζητήματα άμεσου και απόλυτου ενδιαφέροντος ,στιγμών και ποτέ κατασπατάλησης αυτών.

Φερόμενοι εγκληματίες ψυχών και ταυτόχρονα εγκληματίες συννειδητής απόσχισης και αποστασιοποίησης ,απομάκρυνσης ,οικείας ,θητείας ,συζυγικής,γονεικής .

Αυταπάρνηση,που θα πρεπε να ελέγχεται και να υποδέχεται ο καθένας ,μέσα στα δικά του πλαίσια ,εφαρμοσμένα και πάντα ελεγχόμενα και προβλεπόμενα ,ποτέ θεωρητικά ,αλλά συμβουλευόμενες πρακτικές και ενδεδειγμένες ενδείξεις και αποδείξεις.

Συντεταγμένες προσκείμενες σε αναζητήσεις και προυποθέσεις,λύσεων και επιλύσεων ,τέτοιων προβλημάτων,που θα πρεπε να τις αντικαταστήσει κάποια στιγμή σε φάσεις ζωής και όχι σε προφάσεις,απαλλαγής και αντικατάστασης.

Αντικατάσταση ,δεν τίθεται θέμα και ζήτημα,παρά όταν και εφόσον αποδειχθεί και αναδειχθεί ,ελλειπέστατη η συμπεριφορά ,ποτέ άρτια δομημένη και κατανεμημένη ,απλοχεριά της προσφοράς και της ανάλογης δωρεάς ...ψυχής ,καρδιάς ,όλου τους του είναι .

Η συννείδηση μάχεται έντονα και παλεύει με την αντίδραση,αυτή την αντιπαλότητα..που θα πρεπε να έχουν σύμπνοια και καταννόηση ..κοινή πορεία και συμμετοχή .

Τα ανίκανα θέλγητρα της εμμονής και της επιβεβαίωσης,που αναζητείται ,χρόνια τώρα ,έρχεται και συνθηκολογεί με τον ωχ αδερφισμό και την καινοτομία,παροχής,ελαχίστης δαπάνης και σύμπλευσης απόμακρης,οικονομικής παροχής και βοήθειας .

Δυσπρόσιτα μονοπάτια ,ανευθυνότητας ,αποστασιοποίησης και αμέτοχης διάθεσης και προδιάθεσης ,ανέντιμων και ακαθόριστων  προστριβών και συνδιαλλέξεων,με σιωπή ,βουβαμάρα των έντεχνων και καλλιτεχνικά φτιασιδωμένων ,θέλω του και επαναπροσδιοριζόμενων δικών τους πρέπει ,μα όχι πάντα επάξια και καθωςπρέπει .




ΕΚ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΟΣ ΜΑΣ ..ΑΝΝΑΣ ΖΑΝΙΔΑΚΗ.

Για το ....tapantareinews.gr



Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only