Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Παρακολουθώ.



Στάσεις και θέσεις ,αποφάσεις και απόψεις ,κατασταλαγμένες ή μη.
Θεωρούμενες και αναθεωρούμενες ,με συνοπτικές διαδικασίες ή μεγίστου χρονικού διαστήματος ,διαδικασιών,προσδοκιών ,επιδιώξεων και θελήσεων στην καλυτέρευση  ολοένα και περισσοτέρων ενδεδειγμένων αποδείξεων..   
Αντιρρήσεις που προκύπτουν από θέματα ,ενδείξεις τέτοιες που θέτουν κάθε

Τα δρώμενα ποτέ καθησυχασμένα,προσδοκούν κι επιδιώκουν  άμεσα είτε  έμμεσα αποτελέσματα ενός καθεστώτος συγκεντρωτικών δηλώσεων και διαδηλώσεων εκφράσεων έτσι δομημένων και παρατηρημένων,ώστε η παρακολούθηση κάθε στιγμής,φευγαλλέας ή μη,να είναι απολύτως απαραίτητη και ίσως και κάποια φορά ,επιτακτική.

Παρακολουθώ ,συμπράττω με τη δική μου θέληση και επιδίωξη,ακολουθώντας το τι μου λέει και μερημνεί η καρδιά μου για μένα ,το ενδιαφέρον μου ,για άμεση βοήθεια και παρατηρητικότητα γεγονότων και συμβάντων.

Παρακολουθώ το τι γίνεται γύρω μου ,τι συμβαίνει,αφουγκραζόμενη πάντα τις δικές μου αντιλήψεις,τα δικά μου ζητήματα και ακολουθώντας τις δικές μου περπατημένες και ποτέ παρατημένες ,οδούς και λεωφόρους,διαμαρτυρίας ή μη,αποδοχής και καταγραφής αυτών.

Συστηματικά και παρατηρητικά ,επιδιώκω να αναμοχλεύω και να συμμαζεύω τα πεπραγμένα του νου μου,τα στερεότυπα κονδήλια ,απ τις χρηματοδοτήσεις ,των ονείρων μου και τις καταθέσεις των μελλούμενων και των προσδοκιών μου ,για καλυτερεύσεις και επιτακτικές καλλαισθησίες πνευμάτων και στωικών αναθέσεων.

Ιώβιες υπομονές,καρτερικές αναθέσεις και αντιθέσεις ,επιμονές ,βάσιμες και σίγουρες ,μόνιμης διεκδίκησης των καταστάσεων και των τετελεσμένων πρακτικών μεθόδων ,επιταχυνόμενων καλυτερεύσεων τρόπου ζωής ,,,συνταγών ,αρίστων παραστατικών,δήλωσης και εκδήλωσης ταχέως δρόμου συντήρησης και διατήρησης αυτών

ΕΚ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΟΣ ΜΑΣ ..ΑΝΝΑΣ ΖΑΝΙΔΑΚΗ..

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only