Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Μαγεία .



Πολλοί θέλουν να τη ζήσουν και να πορευτούνε μαζί της .
Πολλά άτομα θέλουν και αποζητούν να γευτούν και να πορευτούνε μαζί της ,αντάμα με τα δικά της θέλω και τις προσδοκίες,τις επιδιώξεις ,τα όνειρα και τα οράματά της .

Αντιστέκονται και αντιδρούν,στο να καταλάβουν και να συλλάβουν τα νοήματά της ,τα δικάτης στίγματα και αποτυπώματά της .

Μαγεία,όνειρο,θέληση για επιδιωκόμενη και ίσως και προσδοκώμενη δίωξη και επιδίωξη ,στάσεων και καταστάσεων ζωής ...συνθηκών.

Απολαμβάνουν και αναθεωρούν τις ελπίδες με ψεγάδια ελπίδας,αναστήλωσης,οικοδομημάτων ,ίσως και νεοκατεδαφισθέντα κτίρια ,μα με πρωτοπόρα συναισθήματα ,κυρίαρχου επεκτατισμού ,της σκέψης και των συμβάντων,

Η μαγεία ,στέφεται πάντα με επιτυχία ,αν ληφθεί υπόψιν μας,η πλήρης διεκπαιρέωση των διαθέσεων και των προδιαθέσεών μας ,σε ανύποπτες στιγμές,σε στιγμές επιδίωξης και ανάδειξης εσωτερικών μας παλμών,ακίνδυνων ρυθμών κι απαριθμήσεων οδών και προτεραιοτήτων,εξόδου και διεξόδου,ζωής και προσαρμογής σ αυτήν,βασικά ,ουσιώδη κα αποτελεσματικά .

Συνδράμουν και αποτελούν παράγοντες μοναδικούς και εξαίρετους ,ώστε να καταφέρουμε να επιδιώξουμε,εμείς τη δική μας διεκπαιρέωση και προσάρτηση ,ποτέ απομάκρυνσης και απαγόρευσης αυτών,να στηρίζουμε και να υποστηρίζουμε ,να διεξάγουμε και να εξάγουμε ,την ανθρωπιά μας ,τον ψυχισμό εκείνο,που θα μας διευθύνει και θα μας κατευθύνει ,σε ορίζοντες και παράγοντες άμεσα συνεδεδεμένους με παράγοντες και με συστάσεις οφελούμενου χρέους υποστήριξης και σύμπραξης προς αυτά .

Μαγείες ,μαγευτικές συννειδητοποιήσεις ,σε μαγεμένα και τρισλατρεμένα εδάφια,χώρου κι επιθυμιών ,στέψης και επίσκεψης,δρώμενων και συνιστάμενων προσδιορισμών και αντιλήψεων αυτών..





ΕΚ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΟΣ ΜΑΣ ..ΑΝΝΑΣ ΖΑΝΙΔΑΚΗ.

Για το ....tapantareinews.gr




Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only