Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Παιδί έπεσε στην αγκαλιά άγνωστης γυναίκας κι εκείνη το κράτησε και το κοίμισε σαν να είναι δικό της


Οι φωτογραφίες ενός νεαρού αγοριού να αγκαλιάζει μία άγνωστη σε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου έχει προκαλέσει συγκίνηση στην Αμερική
Ο Isaiah παρακολουθούσε ένα σχολικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι στη Georgia όταν είδε μια γυναίκα που δεν είχε ξαναδεί και αμέσως κάθισε στην αγκαλιά της.

Η Star Balloon-Bradley, η θεία του αγοριού, ανησυχούσε ότι ο ανιψιός της ενοχλούσε γυναίκα, γιατί το παιδί μιλούσε μαζί της για 20 λεπτά.
Μιλούσαν σαν να ήξεραν χρόνια ένας τον άλλο,” έγραψε η Balloon-Bradley στο Facebook .

Κάποια στιγμή η γυναίκα, το όνομα της οποίας είναι Angela, έπρεπε να φύγει για να συναντηθεί με την 15χρονη κόρη της.Αλλά δεν θα ήταν η τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δυο τους.

Δύο εβδομάδες αργότερα, ο Isaiah είδε ξανά την κα Angela και αμέσως της μίλησε.

“Νόμιζα ότι η αλληλεπίδρασή τους θα ήταν ίδια με την τελευταία φορά, αλλά έκανα λάθος,” έγραψε η Balloon-Bradley.

“Ο Isaiah περπάτησε χαμογελαστά προς το μέρος της, κάθισε στην αγκαλιά της και έβαλε το κεφάλι του στον ώμο της. Κι εκείνη τον καλωσόρισε με ανοιχτές αγκάλες!”


Αυτή η κυρία κούνησε και νανούρισε τον Isaiah σαν να τον είχε γεννήσει!”Η Balloon-Bradley είπε ότι συνέχιζε να ρωτάει την κα Angela αν ήθελε να πάρει τον Isaiah, αλλά η γυναίκα της είπε ότι ήταν μια χαρά.

“Ο Isaiah και αυτή η κυρία δεν είχαν συναντηθεί ποτέ πριν, εκτός από 20 λεπτά σε ένα παιχνίδι πριν από δύο εβδομάδες,” έγραφε. “Ήταν ό,τι πιο γλυκό είχα δει μέχρι στιγμής!”Η Balloon-Bradley είπε ότι πήγε στην κα Angela μετά το παιχνίδι και της ζήτησε συγγνώμη, λέγοντάς της ότι δεν είχε ιδέα γιατί ο Isaiah «συνεχώς την ενοχλεί».

“Εκείνη απάντησε ότι δεν την ενοχλεί και μου ζήτησε να μην πω ξανά κάτι τέτοιο”, είπε η Isaiah. “Είπε ότι ήταν ο νέος φίλος της.”

Η κ. Angela είπε επίσης στην Balloon-Bradley ότι έχει μόνο ένα παιδί, το οποίο είναι σήμερα 15 ετών, και ότι «τέτοιες στιγμές στιγμές στη ζωή μας είναι ανεκτίμητες».“Με τις φυλετικές διακρίσεις και εντάσεις που συμβαίνουν ακόμα και στις μέρες μας, χαίρομαι που βλέπω εικόνες όπως αυτές γιατί μας δείχνουν ότι χρώμα δεν έχει σημασία για πολλούς ανθρώπους,” έγραψε η Balloon-Bradley.

“Εικόνες σαν αυτές μας κάνουν να εκτιμάμε τις απλές απολαύσεις στη ζωή. Την αγαπώ αν και δεν την ξέρω!”

Η Balloon-Bradley δημοσίευσε φωτογραφίες της κυρίας Angela τη στιγμή που αγκαλιάζει τον Isaiah στο Facebook, και από τότε έχουν μοιραστεί πάνω από 300.000 φορές.

Η κ. Angela είδε επίσης την ανάρτησή της να κατακλύζεται από σχόλια γεμάτα συναισθήματα.

“Είμαι εντυπωσιασμένη με τα όμορφα λόγια που έγραψαν,” είπε η κα Angela . “Ο Isaiah είναι ένα παιδί με τόσο καθαρή καρδιά… Είναι αξιολάτρευτος!”

Πηγή: diaforetiko

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only