Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Υγειονομική «βόμβα» σε 5άστερα ξενοδοχεία!


Το προσωπικό καθαριότητας σε αρκετά πολυτελή ξενοδοχεία «πιάστηκε» μέσω κάμερας εγκατεστημένης σε δωμάτια, να καθαρίζει φλιτζάνια, νιπτήρες και καθρέπτες χρησιμοποιώντας βρώμικα πανιά, πετσέτες και σφουγγάρια προκαλώντας δημόσια κατακραυγή και ανησυχία.

Μετά την ανάρτηση  του βίντεο που είχε καταγράψει μυστικά τη …δραστηριότητα των καθαριστριών  το  κινεζικό υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού διέταξε τη διενέργεια έρευνας για τις επισφαλείς συνθήκες υγιεινής στη Σανγκάη, στο Πεκίνο και στις επαρχίες Φουτζιάν, Τζιανγκσί και Γκουιτζόου

Τα περισσότερα από τα αναφερόμενα ξενοδοχεία ανήκουν σε μεγάλες διεθνείς αλυσίδες. Ανάμεσά τους τα Conrad Beijing της διεθνούς αλυσίδας Hilton Worldwide Holdings Inc, Waldorf Astoria, Sheraton του ομίλου Marriott International Inc., Le Royal Meridien Shanghai, Ritz Carlton, Shangri-La Hotel Fuzhou. Ορισμένα ζήτησαν συγνώμη.

Η δημοτική επιτροπή τουριστικής ανάπτυξης του Πεκίνου κάλεσε τους διευθυντές τεσσάρων εμπλεκόμενων ξενοδοχείων για εξηγήσεις. Οι υγειονομικές αρχές της πρωτεύουσας άρχισαν να συλλέγουν δείγματα από τις εγκαταστάσεις ξενοδοχείων για να ελεγχθούν και δεσμεύτηκαν τα πορίσματα των ελέγχων να δημοσιοποιηθούν σύντομα.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only