Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Σε κωματώδη κατάσταση η Νεκταρία Πολάκη


Σε κωματώδη κατάσταση βρέθηκε η Νεκταρία Πολάκη, κατά τη διάρκεια εφημερίας της στο Βενιζέλειο όπου εργαζόταν, εξαδέλφη του Παύλου Πολάκη, γνωστή για την υπόθεση του θανάτου της μικρής Μελίνας Παρασχάκη.

Η αναισθησιολόγος νοσηλεύεται με εισαγγελική εντολή στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου.

Η κυρία Πολάκη νοσηλεύεται το τελευταίο 24ωρο στην Ψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ, όπου λέγεται ότι εισήχθη με εισαγγελική εντολή. Η αναισθησιολόγος βρέθηκε την περασμένη Τρίτη σε κωματώδη κατάσταση και διασωληνώθηκε. Μάλιστα, φέρεται να επισκέφθηκε την εξαδέλφη του στο νοσοκομείο το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, κ. Παύλος Πολάκης.

Οι λόγοι για τους οποίους βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση δεν έχουν διευκρινιστεί. Λέγεται ότι από πλευράς διοίκησης του νοσοκομείου αποδόθηκε το περιστατικό σε κρίση επιληψίας.

Οι εργαζόμενοι πάντως των δύο νοσοκομείων συσχετίζουν το τελευταίο συμβάν – όπως και τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε να μη βγει από τους τοίχους του νοσοκομείου- με το επιβαρυμένο ιστορικό της αναισθησιολόγου.

Υπενθυμίζεται πως τον Μάιο του 2015 η αναισθησιολόγος είχε κλέψει από το φαρμακείο του ΠΑΓΝΗ αμπούλες πεθιδίνης, που είναι οπιούχο νοσοκομειακό σκεύασμα, και είχε διαταχθεί ΕΔΕ. Η υπόθεση είχε κρατηθεί στα συρτάρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας μέχρι το τέλος του ίδιου έτους.

Ο θάνατος της μικρής Μελίνας, μετά το χειρουργείο για τα κρεατάκια κι ενώ βρισκόταν στη φάση του «ξυπνήματος», και η εμπλοκή της αναισθησιολόγου δρομολόγησαν με τραγικό τρόπο τον ουσιαστικό έλεγχο του φακέλου της κυρίας Πολάκη. Για την κλοπή των οπιούχων σκευασμάτων η ίδια είχε αναφέρει στο πλαίσιο της ΕΔΕ ότι ενδεχομένως συσχετίζεται με εξάρτησή της από οπιούχες ουσίες. Τον Μάιο του 2016 η γιατρός κλήθηκε στο Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο γιατρών ΕΣΥ «για το πειθαρχικό παράπτωμα της αναξιοπρεπούς ή ανάρμοστης ή ανάξιας για υπάλληλο συμπεριφοράς εντός κι εκτός υπηρεσίας»!

Τελικά της επιβλήθηκε ποινή στέρησης ενός μισθού

Πλέον, η νοσηλεία της στην Ψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ δρομολογεί νέες εξελίξεις, σε ό,τι αφορά την άσκηση των καθηκόντων της.



Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only