Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Τελευταία νέα. Δύσκολη η «επιστροφή» του Αγγελίδη. Αντιδρά μόνο όταν ακούει τον γιό του


Τελευταία νέα. Δύσκολη η «επιστροφή» του Αγγελίδη. Αντιδρά μόνο όταν ακούει τον γιό του
Δυστυχώς τα δεδομένα και οι πληροφορίες που μου έρχονται από το κέντρο αποκατάστασης στο Κορωπί δεν είναι αισιόδοξες. Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης κάνει μια τιτάνια προσπάθεια να επιστρέψει αλλά το χτύπημα στο κεφάλι είναι πολύ άσχημο.

Και μπορεί η εικόνα του να έχει βελτιωθεί μετά την επέμβαση και το πρόσθετο κομμάτι που τοποθέτησαν οι γιατροί στο κεφάλι του ωστόσο ο δρόμος για πλήρη αποκατάσταση μοιάζει κλειστός.

Και το γράφω εγώ. Που τον αγαπώ και τον εκτιμώ πάρα πολύ. Και είναι δύσκολο πιστέψτε με. Κάθε απόγευμα οι δυο φυσιοθεραπευτές του… δυο παιδιά που προσφέρουν περισσότερα απ’ όσα προβλέπεται να κάνουν τον βγάζουν βόλτα στην αυλή του κέντρου. Και είναι εκεί δίπλα του. Μαζί με την γυναίκα του. Να τον βοηθήσουν. Να τον κάνουν να αποκτήσει μυική μάζα. Να τον γυμνάζουν.

Έχει κάποιες αντιδράσεις στο πρόσωπο, που είναι άλλες φορές μυικές συστολές και άλλες από ερεθίσματα όπως η φωνή του γιου του μας λέει τρόφιμος του κέντρου.

Είναι συγκλονιστική η περιγραφή μιας νοσηλεύτριας στο μπλογκ μου που μου μετέφερε πώς Ο Κωνσταντίνος δείχνει να ανταποκρίνεται…όταν ακούει τον γιο του σε βιντεάκια ή ηχητικά μηνύματα που του βάζει να ακούει η γυναίκα του.
Δεν υπάρχουν λόγια…
Μακάρι να επιστρέψει…


πηγή: nassosblog.gr , fanpage.gr
Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only