Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ… Μαζί με το Συλλαλητήριο…!!! Τώρα αρχίζει η τελική μάχη για το Σκοπιανό…


Μεταφέρουμε και υιοθετούμε την πρόταση του Νικόαου Λυγερού, χωρίς να πιστεύουμε ότι πιο δραστικά και ακραία μέτρα από τους Έλληνες δεν έχουν θέση στον
αγώνα…

Τώρα που τελείωσε η διαδικασία της ψηφοφορίας στα Σκόπια όσον αφορά στις τροπολογίες του Συντάγματός τους, τώρα που δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες για οποιαδήποτε πολιτική αδράνεια και εθνική απραξία, τώρα αρχίζει η τελική μάχη για το Σκοπιανό και για την ακύρωση του Προσυμφώνου των Πρεσπών.

Δεν υπάρχει καμία επιλογή για αυτόν τον αγώνα εκτός από την προστασία του ονόματος της Μακεδονίας.

Οι Σκοπιανοί λειτούργησαν όπως το είχαμε προβλέψει, λόγω των οφελών που τους δίνει το Προσύμφωνο και το ίδιο και οι Αλβανοί των Σκοπίων που ζήτησαν να καταγραφεί επίσημα ότι τα Σκόπια είναι πολυεθνικό κράτος. Έτσι ενώ είχαν μόνο την αλβανική γλώσσα ως επίσημη, τώρα θα έχουν και την εθνότητα. Δηλαδή οι Αλβανοί πήραν από τους Σκοπιανούς ό,τι οι Σκοπιανοί πήραν από την κυβέρνηση.

Για την συγκυβέρνηση δεν υπάρχει άλλο περιθώριο και θα αποχωρήσει προκαλώντας το θέμα της δεδηλωμένης και της επιλογής της ψήφου εμπιστοσύνης και ψήφου ανοχής με το σενάριο των πρόωρων εκλογών.

Κατά συνέπεια ο ελληνικός λαός πρέπει και πάλι να ενεργοποιηθεί μέσω ενός τεράστιου Συλλαλητηρίου ή ακόμα και μέσω γενικής απεργίας αν χρειαστεί, για να πετύχουμε τον κλειδωμένο στόχο της ακύρωσης του Προσυμφώνου των Πρεσπών.





Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only