Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Ημέρες χαράς.


Όλος ο κόσμος ,χαίρεται,διασκεδάζει,αγαλλιάζει η ψυχή του.
Φαινόμενο συχνό μεν,αλλά τα τελευταία χρόνια ,οσο και να το αποζητά ,όσο και να το επικαλείται,τίποτα από όλα αυτά δε γίνεται.
Φατσούλες κατσουφιασμένες,γιατί δε φτάνουντα χρήματα,να αγοράσουν δωράκια στα παιδάκια τους.μουτράκια κατεβασμέναμ,γγατί δυστυχώς,οι γονείς ή ένας απ τους δύο,δεν έχει την οικονομική δυνατότητα,καθώς τον κατέστησαν άνεργο.
Δυνάμεις που δε νοιάζονται,δε μερυμνούν και δεν τους αγγίζει καν,το αίσθημα της έλλειψης ,ακόμα και της παραίτησης,απ τη ζωη.

Άλλωστε δεν είναι λίγα τα γεγονότα,που μαρτυρούν και ομολογούν τις αυτοχειρίες,ένεκα οικονομικώνδυσπραγιών και απολύτως ακολουθημένων μονοδρόμων ,διαφυγής τους.

Μα ας το ξέρο9υμε καλά ,πως η φυγή απ τα Εγκώσμια ,δεν είναι η λύση.

Σας το λέω εγώ ,που η λογική με την παράννοια είναι μια τόσο δα μικρή ,ελάχιστη κλωτούλα,που σε κάνει να ταλαντεύεσαι αναμεσα στο λογικό και το παράλογο ,στο πρέπει και στο θέλω.

Καθένας μας είναι ικανός να αντιληφθεί,πως απαιτεί η ζωή,κότσια,θάρρος ,τόλμη κι όχι πεσιμισμούς και δακρύβρεχτα σενάρια ,προσπαθειών μας,για τελέσεις και εκτελέσεις.

Άλλωστε,αυτού που κινούν τα χέρια μας και οπλίζουν τις κάνες των νμυαλών μας,μη θαρρείτε πως θα ρίξυν το ελάχιστο δάκρυ ή θα καταλάβουν πόσο άμεσα λειτούργησαν ,για τα δικά μας απεννενοημένα διαβήματα .


Ίσα ίσα ,το επιδιώκουν ,το επεδίωξαν,μα δεν τους ήρθε τοζήτημα,όπως το ήθελαν .


ΕΚ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΟΣ ΜΑΣ ..ΑΝΝΑΣ ΖΑΝΙΔΑΚΗ.

Για το ....tapantareinews.gr






Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only