Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Το άδικο του κόσμου.




Λογίζομαι πάμπολλες φορές,τι πρέπει να κάνουμε ώστε να μη γευόμαστε το πικρό και άδικο ποτήρι,μιας άσκοπης ,τυχαίας ή επιδιοκώμενης στάσης αντίληψης,τρόπου συμπεριφοράς,μα τίποτα δε λέει να διαλευκάνει το τοπίο της ομίχλης και της σκοτεινιάς που διακατέχει το νου και τη σκέψη μου.

Προσπαθώ να καταλάβω και να καταννοήσω αυτούς,που καταφεύγουν σε δόλια και ύπουλα μέσα,μα και πάλι,λες και ένα πέπλο διάφανο μα κυρίως ανιαρό και αδιάφορο,μου λέει να μην ασχολούμαι και πως η θεία νέμεσις,δίκη ,το λέει αυτό.ξέρει καλά να κάνει τη δική του δουλειά.

Μια δουλειά που τάχθηκε και επιτάχθηκε να αντέξει και να παρουσιάσει με το δικό του μοναδικό τρόπο,το πόσο δύσκολο και δυσβάσταχτο είναι να βλέπεις να αδικείσαι εσύ ο ίδιος,ή να αδικούνται οι γύρω σου,το περιβάλλον σου.

Σ όλη αυτή την οχλαγωγία σκέψεων και κρίσεων που προκαλεί το άδικο και άκαιρο φέρσιμο κάποιων,έχω να πω κάτι,τόσο μικρό,αλλά και τόσο συνάμα δυνατό,ο ΘΕΌΣ ΒΛΕΠΕΙ.

Πάντα με τη βοήθεια του Θεού,αντέχουμε να αντιμετωπίζουμε τα πάνδεινα ,τα δύσκολα και ίσως καμιά φορά τα αξεπέραστα που φαίνονται μεγενθυμένα προβλήματα,στο δικό μας μυαλό ,στα δικά μας μήκη κύματος,που μόνο ταραχή και σίφουνα προκαλούν.

Η ίδια η Θεία Δίκη,θα ρίξει τον πέλεκυ της κρίσης και της κατάκρισης,έναντι της αλλόγιστης και παράλογης έκθεσης ιδεών ,παράλογων και άμυαλων ατόμων.

Όπως όλοι γνωρίζουμε,το άδικο δεν το θέλει,ούτε ο ίδιος ο Θεός.
Οι άνθρωποι όμως συνεπαρμένοι από τον εγωισμό τους,τον εγωκεντρισμό τους και από την αδυφάγά τους θέληση να κατασπαράξουν το συνάνθρωπό τους,σχεδιάζουν,σκαρφίζονται,φαντάζονται διάφορα,με αποτέλεσμα να βρεθούν κάποια άτομα ,προ τετελεσμένου γεγονότος.

Το άδικο το ζούμε ,μέσα από την κούνια μας,όπως εύστοχα τραγουδά και ο Γιώργος Νταλάρας,ερμηνευτής,τραγουδιστής,μα κυρίως γητευτής,πονεμένων,λαβωμένων ψυχών.


ΕΚ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΟΣ ΜΑΣ ..ΑΝΝΑΣ ΖΑΝΙΔΑΚΗ.

Για το ....tapantareinews.gr








Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only