Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Δεν πρόδωσα.


Ποτέ και για τίποτα δε θα προδώσω ,τα δικά μου συναισθήματα ,τα δικά μου πιστεύω ,τα δρομολογημένα και ποτέ αφημένα και παρατημένα στην τύχη ή την ατυχία τους .

Πάντα θα σκέφτομαι και θα δρω ,σύμφωνα με τα δικά μου θέλω ,τα πρέπει μου,αξιοπρεπώς και με σεβασμό στους απέναντί μου,στους ακροατές μου και σε εκείνο το κοινό ,που τιμά τη γραφή μου και κατ επέκτασιν και εμένα μαζί καθώς έχω  αποφασίσει να δραστηριοποιηθώ ,σε διάφορους τομείς και κλάδους,της συγγραφικής μου πολυποίκιλτης εργασίας,.

Αφορά το χώρο της λογοτεχνίας κατ επέκτασιν ,της γραφής,μυθιστορήματα ,διηγήματα ,παραμύθια ,μα περισσότερο,αφορά την ενασχόλησή μου ,με το χώρο,της δημοσιογραφίας,αρθρογραφίας και κυριότερο,κρίση και κριτική,επάνω στα τεκτενόμενα και δυστυχώς ,γεγονότα ,που αφορούν εμάς άμεσα είτε έμεσσα.

Η ανθρωπιά μας ,πρέπει να συστεγαστει και να ανοικοδομήσει ,φορείς και διάφορες μερίδες του πληθυσμού μας ,που μας έχουν ανάγκη και θα πρεπε .χρόνια τώρα η ίδια η πολιτεία ,να σκύψει και να ενστερνιστεί τα προβλήματα και τα θέματα ,που θα πρεπε άμεσα και αποτελεσματικά ,να συνδράμει και να αποτελέσει ,παράδειγμα προς μίμησιν κι όχι προς αποφυγήν.

Ποτέ δεν είναι αργά ,να δούμε και να συνδράμουμε,να περιθάλψουμε με στοργή και αγάπη κι όχι με λύπηση και κομπασμό,άτομα ,που συγκυρίες ,καταστάσεις και διάφορα γεγονότα ,δραματικά ή μη,τους επέφεραν μια δύσκολη κατάσταση ,μα ποτέ μη αναστρέψιμη και καταδικαστική .

Ποτέ δε θα πρέπει να χαθεί το χαμόγελο απ τα χείλη τους ,να χαθεί η ελπίδα ,που για αυτήν,όλοι μας ζούμε και αναπνέουμε,μέχρι την ύστατη ,στιγμή μας .

Οπως λένε πολύ σωστά ,πεθαίνει τελευταία και εκεί θα πρέπει να σκύψουμε,να προβληματιστούμε και να δράσουμε έγκαιρα ,καθοριστικά και αποτελεσματικά.

Να ξέρουμε ένα και μοναδικό ,

Ο ένας ποτέ δεν είναι ικανός να κάνει πολλά ή τα απολύτως αναμενόμενα πράγματα,μα όλοι μαζί ,ο καθένας απ το δικό του μετερίζι,είναι ικανός να συμβάλλει και να πραγματοποιήσει,ότι πιο χαρούμενο και ευτυχές ,να ενσωματωθεί το πρόβλημα των άλλων ,και να πράξει ,με την ανθρωπιά του,θεάρεστα και λυτρωτικά έργα και κινήσεις.

Ισως και διαμαρτυρίας,αν θεωρηθεί πως είναι άμεσα επιβαλλόμενες και καθοριστικές για τις περαιτέρω διαδικασίες και συνδρομές του .

Τα άτομα με ειδικές ανάγκες,με ιδιαιτερότητες,είναι και θα ναι πάντα ξεχωριστά στις καρδιές μας ,γιατί διδάσκουν με την υπέροχη στάση ζωής τους ,απλά και λιτά ,τι άλλο,παρά το να νοιώθουμε περήφανοι,να υποκλινόμαστε και να συνδράμουμε,στα δικά τους καλλωπίσματα της ψυχής και όλης της ζωής τους,που τους κάνει να ξεχωρίζουν και να αποτελούν ,εκείνα τα φωτεινά και λαμπρά αστέρια ,που ακόμα και το Αστέρι της Βηθλεέμ ,θα τα ζήλευε.

Ας γίνουμε αυτή τη χρονιά ,εμείς οι μάγοι ,που θα φέρουμε ,εκείνα τα θεία δώρα ,που δεν είναι άλλα,παρά η αγάπή ,η σύμπνοια,η τιμή και κυρίως ,η δική μας θέληση για πραγμάτωση ,των δικών τους ονείρων,που θα πρέπει να παραμένουν,άσβηστοι φάροι και δρομολογητές ,των δικών τους πορειών και διαπραγματεύσεων ,της ζωής τους .


ΕΚ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΟΣ ΜΑΣ ..ΑΝΝΑΣ ΖΑΝΙΔΑΚΗ.

Για το ....tapantareinews.gr



Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only