Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

ΟΣΑ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!Ο Λαός φοβάται όταν δεν ξέρει και οι ντόπιοι επιτηδευματίες της πολιτικής, τον κρατούν πάντα σε άγνοια για να φοβάται και να μην μαθαίνει.  Ο λαός, πρέπει να φοβάται, για να μην αναζητά και να μην μαθαίνει τα
βρωμερά παιχνίδια αυτών που τον κυβερνούν, σε βάρος της Πατρίδας του, όντας πιόνια των εβραϊκών μυστικών υπηρεσιών της ηπαπάρας και των καρτέλ...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ - ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΔΥΟ ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΤΑ ΙΔΙΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΠΙΟΝΙΑ,  ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.


Ένα απίστευτο αποκαλυπτικό κείμενο, για την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, και την οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΝΕΚΡΙΝΕ Ο ΛΑΟΣ.

Η ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Όποιος μετά την ανάγνωση των παρακάτω αποκαλύψεων, εξακολουθεί να πιστεύει πως στο "ελληνικό" ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ, εισέρχονται εκλεγμένοι από τον λαό, και όχι ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ.

Ο αρθρογράφος, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΡΙΓΑΣ, υπήρξε ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ και... ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, με τον ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.Καλλιόπη Σουφλή


Υ.Γ. Κάποια στιγμή, θα πρέπει να αποκαλυφθεί και ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ, ΤΗΣ NSA ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΡΤΕΛ


Πως η NSA και τα ΚΑΡΤΕΛ επιβάλλουν τα καθεστώτα στην Ελλάδα!
Η P2, ο Φραντσέσκο Κοσίγκα και Τζούλιο Αντρεότι...(ΜΕΡΟΣ 1ο)

ΓΕΝΕΥΗ ΕΛΒΕΤΙΑ Δευτέρα 10 Ιουνίου 1974…

Α' ΜΕΡΟΣ Το αεροπλάνο της SWISSAIR κατέβηκε απαλά στον αεροδιάδρομο του αεροδρομίου της Γενεύης στην Ελβετία.
Στην πρώτη θέση είχε μόνον δύο κυρίους: ο ένας ξανθός, καλοζωϊσμένος. Ο άλλος έμοιαζε με φτωχό δάσκαλο χωριού Ελληνικής επαρχίας.

Κατεβαίνοντας από το αεροπλάνο τους περίμεναν δώδεκα άνδρες οπλισμένοι. Ο επί κεφαλής τους χαιρέτησε και κατόπιν τους οδήγησε στο αλεξίσφαιρο αυτοκίνητο.
Ένα άλλο αυτοκίνητο ήταν ο προπομπός και δύο άλλα ακολουθούσαν σε απόσταση ασφαλείας. Σε 30 λεπτά είχαν φθάσει στον προορισμό τους, στο Αμερικανικό Προξενείο. Οδηγήθηκαν από τους άνδρες ασφαλείας στο γραφείο του Γενικού Πρόξενου.
Εκεί περίμενε ο Πρόξενος, ο Σταθμάρχης της CIA στην Ελβετία, δύο άλλοι αξιωματούχοι Αμερικανοί, ο ΡΩΣΣΟΣ ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ στο ΠΑΡΙΣΙ που ήρθε ειδικά για την συνάντηση και ένας Έλληνας.!....
Τις συστάσεις ανέλαβε ο Αμερικανός πρόξενος:
Ο κ. Κλαίρ Ελρόϋ Τζώρτζ, Α’ γραμματέας της πρεσβείας των ΗΠΑ στη Βυρητό (Στην πραγματικότητα ήταν ο σταθμάρχης της CIA εκεί. Η πραγματική του ιδιότητα ήταν Υποδιευθυντής της NSA, του τμήματος συγκαλυμμένων επιχειρήσεων), ο κ. Ρίτσαρντ Γουέλς από το Λάγκλεϋ της Βιρτζίνια (CIA)…..αυτοί ήταν οι επιβάτες στο αεροπλάνο!....
Ο Έλληνας ήταν ο επιχειρηματίας Γιάννης Γκέρτσος, φίλος προσωπικός του Κων/νου Καραμανλή. Ο Κλαίρ Ελρόϋ Τζώρτζ, με κοφτές φράσεις, κοινοποίησε την εντολή της NSA στο Γκέρτσο και τον κατέστησε υπεύθυνο να την μεταφέρει στο Παρίσι, στον Κ. Καραμανλή.
Με λίγα λόγια το περιεχόμενο της εντολής προς Καραμανλή ήταν:
Να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αναλάβει την πρωθυπουργία.

Να μην φέρει αντιρρήσεις σε ότι συμβεί στην ΚΥΠΡΟ, γιατί η κατάσταση πρέπει να ξεκαθαρίσει εκεί.

 Το νησί οδηγείται σε Κουβανοποίηση από τον παπά (εννοούσε τον Μακάριο).

Το νησί είναι και πρέπει να παραμείνει ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ των ΗΠΑ στην περιοχή.

Ας απευθυνθεί μετά η υπό τον Κ. Καραμανλή κυβέρνηση, στους Διεθνείς Οργανισμούς (τους οποίους ελέγχουν οι ΗΠΑ).
Εμείς θα βοηθήσουμε ώστε το προφίλ του Κ.Καραμανλή μα μην στραπατσαριστεί.

Αυτό θα πάθουν οι Τούρκοι. (Εννοούσε τον πρωθυπουργό Ετσεβίτ, ο οποίος μετά την εισβολή στην Κύπρο καταστράφηκε πολιτικά από την ίδια την NSA, η οποία τον είχε προωθήσει στο αξίωμα του πρωθυπουργού).
Ο καθηγητής ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ δεν θα κάνει τίποτε, χωρίς εμείς να το επιτρέψουμε!..... Άλλωστε τις κρίσιμες ώρες θα απουσίαζε από την Ελλάδα!.... 

Το ΚΚΕ θα νομιμοποιηθεί από τον Καραμανλή: αυτός είναι ό όρος. Με αυτό το αντάλλαγμα, δεν θα φέρει αντιρρήσεις στην πολιτικής της νέας κατάστασης. 


Τους ενόχους της σημερινής κατάστασης, ας τους δικάσει για εσχάτη προδοσία και για την επιβολή της δικτατορίας και γι’ αυτά που θα συμβούν στην ΚΥΠΡΟ!..... 
Ο Ελληνικός ΤΥΠΟΣ-ΜΜΕ θα βοηθήσει στην περίπτωση, καθώς και στην όλη προσπάθεια του Κ. Καραμανλή, για την εμπέδωση της Δημοκρατίας!...στη χώρα σας. 

  
Οι ΒΑΣΕΙΣ στην Ελλάδα θα μείνουν ως έχουν. Θα ενισχυθούν τα ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ των ΗΠΑ και οι «σύντροφοι», έδειξε με το κεφάλι το σταθμάρχη της KGB (ο οποίος ήταν ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ της NSA), που κούνησε το κεφάλι καταφατικά. 
Ο Ρίτσαρντς Γουέλς ενημέρωσε τον Γκέρτσο για το πραξικόπημα κατά του παπά, την πτώση του, δολοφονία του και την «ΕΙΡΗΝΙΚΗ» ΕΙΣΒΟΛΗ των Τούρκων στην Κύπρο, για την εμπέδωση της τάξης στο νησί!...


Ο Ρώσσος με τον Γουέλς, θα είχαν επαφή την επομένη με τον πρόεδρο της Γαλλίας Ζισκάρ ντ’ Εσταίν, για την μεταφορά του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ στην ΑΘΗΝΑ, με το προεδρικό αεροπλάνο και για την συμπαράστασή του, στον μετέπειτα Έλληνα πρωθυπουργό!...

Στην Αθήνα ο ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ της CIA Σταίησυ Χωλς Τζούνιορ, είχε εντολή να πιέσει και να υποστηρίξει τον ταξίαρχο ΙΩΑΝΝΙΔΗ για το πραξικόπημα κατά του Μακαρίου. 

Ο ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ της CIA στην Αθήνα, είχε και μία άλλη εντολή- για να πειστεί ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ και οι δικοί του, του είχε πετάξει το δόλωμα της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ!....

Δηλαδή θα έκαναν δήθεν ειρηνική ΕΙΣΒΟΛΗ στην Κύπρο και οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ θα του έδιναν την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ για αντάλλαγμα!.... Έτσι κανένας Έλληνας δεν θα παραπονιόταν. Το αντίθετο μάλιστα. Μόνον που δεν ήταν αλήθεια!...

Ο Γκέρτσος είχε την γνώμη, πως δεν έπρεπε να παρουσιαστεί μόνος του στον Κ. Καραμαν-Αλή για να του μεταφέρει ένα τόσο σημαντικό γεγονός. Θα ήταν προτιμότερο, να συνοδεύεται και από έναν της…ομήγυρης, ας πούμε τον Ελρόϋ Τζώρτζ. Αυτό αποκλείστηκε αμέσως, γιατί ήταν γνωστός και θα προκαλούσε υποψίες.

Με το ειδικό τηλέφωνο, ο Ελρόϋ Τζώρτζ επικοινώνησε εκείνη τη στιγμή με Λονδίνο. Άφησε παραγγελία να τον βρούν. Θα περίμενε σε αυτό το τηλέφωνο περίπου 20’ λεπτά το πολύ.  

Σε 15’ λεπτά ο άνθρωπος του Ελρόϋ Τζώρτζ τηλεφώνησε από την Τζαμάϊκα, όπου βρισκόταν σε «συνέδριο» ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ-ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ και ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ πρακτόρων με θέμα : «Αποσταθεροποιήσεις καθεστώτων», που δεν υποτάσσονταν στα μεγάλα ΚΑΡΤΕΛ. 

Ο άνθρωπος που τηλεφώνησε ονομάζεται Ρόμπερτ Μος και είναι γιός Άγγλου αξιωματικού και μιας Τζαμαϊκανής χωριατοπούλας, που ο πατέρας της είχε ένα κτήμα με μπανανιές και αρτόδεντρα στο νησί. 

Το νόθο παιδί όμως το ανέλαβαν οι καλόγριες, το μεγάλωσαν, το έστειλαν στα καλύτερα σχολεία της Αγγλίας και ξαφνικά η μυστική υπηρεσία της Αγγλίας τον προσέλαβε σαν στέλεχος.

Ο «ΘΕΟΣ» δεν αφήνει τα ορφανά να πάνε χαμένα!... 

Έκανε λαμπρή σταδιοδρομία ο Μος. 

Πίσω από εφημερίδες, πίσω από σταθμούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς, ως και εκδότης έγινε για να μην τον υποψιαστούν. 

Τότε όμως έγινε πράκτορας της NSA.

Έλα όμως που και η KGB ήθελε μερίδιο και το πήρε. 

Μετά από μια σοβαρή και προωθημένη συζήτηση μεταξύ Ρ. Μος και Α. Ντομπρύνιν, πρέσβυ και πράκτορα της KGB ΣΤΟ ΤΜΉΜΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, ο Μος δέχθηκε να υπηρετεί και τους ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥΣ!....Πείστηκε με το «επιχείρημα», ότι ήταν νόθος γυιός της αγρότισσας Τζαμαϊκανής και τώρα εκτός από μεγαλοπράκτορας ήταν και ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Βασιλικού Ινστιτούτου Διεθνών Υποθέσεων του Λονδίνου. Θα ήταν άκομψο από μέρους του να αρνηθεί. Έτσι με τις ιδιότητες αυτές, τηλεφωνήθηκε με τον Ελρόϋ Τζώρτζ και συμφώνησε να συναντηθεί σε δύο μέρες στο Παρίσι και να συνοδεύσει τον Γκέρτσο στον Καραμανλή. 

Ο Γκέρτσος σήκωσε το ακουστικό και έκλεισε συνάντηση για τις 14 Ιουνίου 1974 και ώρα 12 το μεσημέρι. Ο Κλαίρ Ελρόϋ Τζώρτζ και ο Ρίτσαρντ Γουέλς, με αεροπλάνο της γραμμής έφτασαν στην Αθήνα. Ο Ρίτσαρντ Γουέλς έμεινε, ο Ελρόϋ Τζώρτζ πέταξε για Ουάσιγκτων και από εκεί κατ’ ευθείαν για το Φορτ Μηντ του Μέρυλαντ. Έκανε αμέσως ενημέρωση. 
Την ίδια ώρα έφθαναν στην Αθήνα, με προορισμό την Πρεσβεία των ΗΠΑ, οι : Μόντηγκλ Στερνς, ο κατοπινός πρέσβυς των ΗΠΑ στην Αθήνα, διπλωμάτης και πράκτορας της NSA, ο Γκας Αβράκωτος, Ελληνοαμερικανός πράκτορας της CIA και ο Τζο Σόσκο, υφυπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ και πράκτορας της CIA. 
Συναντήθηκαν με τον Ρ. Γουέλς, τον Σταίησυ Χωλς Τζούνιορ και άρχισε η ενημέρωση. Μετά 30’ λεπτά είχαν κανονίσει το συντονισμό δράσης. 
Στις 14 Ιουνίου 1974, στις 12 το μεσημέρι ακριβώς, ο Παναγιώτης Λαμπρίαςυποδεχόταν τους δύο επισκέπτες. 

Τους οδήγησε στο μικρό σαλόνι. 

Σε πέντε λεπτά έκανε την εμφάνησή του ο ΚΑΡΑΜΑΝ-ΑΛΗΣ. Έγιναν οι συστάσεις από τον Γκέρτσο!.. 
Ο Καραμανλής περιεργάστηκε τον επισκέπτη με μια γκριμάτσα….. που έλεγε: «τι σκατά προσωπικότητα είν’ τούτος». Και είχε δίκιο. 
Όμως, είχε τόση δύναμη, που δεν το φανταζόταν! 
Αυτός φρόντισε για την επάνοδο και κατόπιν την υποστήριξη του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και αργότερα δημιούργησε , στήριξε επέβαλε, και διατήρησε την ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ της ΑΓΓΛΙΑΣ ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ ΘΑΤΣΕΡ!.......Μάλιστα ήταν και ο νονός της!... Την βάφτισε «Σιδηρά Κυρία»!!....
  
Α' ΜΕΡΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


Πηγή 


Πως η NSA και τα ΚΑΡΤΕΛ επιβάλλουν τα καθεστώτα στην Ελλάδα! 
Η P2, ο Φραντσέσκο Κοσίγκα και Τζούλιο Αντρεότι...(ΜΕΡΟΣ 2ο)


 Πρώτος έλαβε το λόγο ο φίλος του Καραμανλή και τον ενημέρωσε για την συνάντηση της Γενεύης. 


Β' ΜΕΡΟΣ

Ο Ρόμπερτ Μος μετέφερε στον Καραμανλή τις ανησυχίες των ΗΠΑ για την επικρατούσα κατάσταση στην Ελλάδα, τους λόγους που έπρεπε να πραγματοποιηθεί το πραξικόπημα κατά του Μακαρίου και ότι καιρός ήταν να τελειώνουμε με τον Αρχιεπίσκοπο.

Διαβεβαίωσε τον Καραμανλή πως συμφωνεί και η κυβέρνηση της Αγγλίας, η οποία δεν ζητούσε τίποτε άλλο, παρά την διατήρηση της βάσης στο νησί.

Είπε κι άλλα και κατέληξε πως η χώρα του τον χρειάζεται και τις λεπτομέρειες επανόδου θα τις κανόνιζαν οι ΗΠΑ σε συνεργασία με τις άλλες Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, όπως για παράδειγμα της Γερμανίας και της Γαλλίας, της οποίας η φιλία στο πρόσωπο του Καραμανλή ήταν δεδομένη.

Ανέφερε ακόμα ότι θα πειστούν οι διάφοροι πιστωτικοί οργανισμοί και το ξένο κεφάλαιο να κάνουν επενδύσεις και ΔΑΝΕΙΑ για την ανόρθωση της Ελληνικής Οικονομίας, την οποία καταρράκωσαν οι συνταγματάρχες κλπ. Τα είπε όλα αυτά, χωρίς να «θυμηθεί» ποιοι παρέδωσαν την εξουσία στους συνταγματάρχες.

Ο Κ. Καραμανλής όμως ήθελε να ενταχθεί η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το δήλωσε απερίφραστα. Ο Ρόμπερτ Μος το υποσχέθηκε. Ο Καραμανλής είπε στο Γκέρτσο, να κάνει επαφή με το ΒΑΤΙΚΑΝΟ και τους Ιταλούς πολιτικούς Φραντσέσκο Κοσίγκα και Τζούλιο Αντρεότι και να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις τους.

Ο Γκέρτσος τον διαβεβαίωσε πως θα στείλει άνθρωπό του, τον διευθυντή των επιχειρήσεων του Φραντσέσκο Πασιέτζα, στη Ρώμη κσι το ΒΑΤΙΚΑΝΟ και θα ενημερώσει σε 48 ώρες.

Ο Φ. Πασιέτζα, εκτός από υπάλληλος στις επιχειρήσεις Γκέρτσου, ήταν ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ της CIA, πράκτορας των Ιταλικών και Γαλλικών υπηρεσιών, προσωπικός φίλος του Μάϊκλ Λεντίν, του μεγαλοστελέχους της NSA, και μέλος της ΣΤΟΑΣ P2.
Στην ΣΤΟΑ ήταν μεταξύ των άλλων και οι Αντρεότι και Κοσίγκα.

Ο Αντρεότι έγινε πρωθυπουργός της Ιταλίας και ο Κοσίγκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας!... αυτά όλα τα αγνοούσε ο Καραμανλής, αλλά και να τα ήξερε…..

Η συζήτηση πήρε τέλος, και οι δύο επισκέπτες έφυγαν και κατευθύνθηκαν στο Βασιλικό Ινστιτούτο, για να γευματίσουν.

Εκεί, στο αμύθητου πλούτου περιβάλλον με τους βαρείς κρυστάλλινους πολυελαίους, τα κρυστάλλινα ποτήρια, τα πανάκριβα φαγητά και τις χειροποίητες δερμάτινες πολυθρόνες, τους περίμεναν οι Μπράϊαν Κρόζιερ, πράκτορας της CIA και στέλεχος του Αμερικανικού Ινστιτούτου Χέριταζ, το οποίο ασχολείται με την εσωτερική κατάσταση των χωρών του κόσμου.

Ήταν ακόμη ο Φράνκ Καρλούτσι της DIA επί προεδρίας Ρήγκαν έγινε σύμβουλος για θέματα Εθνικής Ασφαλείας στο Λευκό Οίκο κα κατόπιν Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, και ο Βέρνον Γουώλτερ της NSA, που διορίστηκε επί Ρήγκαν αντιπρόσωπος των ΗΠΑ στον ΟΗΕ.

Η ομάδα αυτή, ήταν η πιο ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΗ στον κόσμο γιατί είχε μια σπάνια ειδικότητα!…ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ!.. Για να καταλάβει ο αναγνώστης θα πρέπει να αναφερθώ σε μερικές δραστηριότητες της ΕΚΛΕΚΤΗΣ αυτής ΟΜΑΔΑΣ!....
Η μεγάλη επιτυχία της, ήταν η ΧΙΛΗ, όπου ο Μος, ο Καρλούτσι και ο Γουώλτερ εφήρμοσαν το σχέδιο «ΔΡΟΜΟΣ 1» και «ΔΡΟΜΟΣ 2», αποσταθεροποίησαν το καθεστώς Αλλιέντε και οδήγησαν τον εκλεγμένο πρόεδρο στο θάνατο, το φθινόπωρο του 1973…
Συμπτωματικά, το Νοέμβριο του 1973 στην Ελλάδα το τανκ μπήκε στο Πολυτεχνείο, ο Γεώργιος Παπαδόπουλος εκδιώχθηκε και ανέλαβε ο Ιωαννίδης.

Το διάστημα που είχε περάσει από το Πραξικόπημα στη Χιλή ήταν περίπου δύο μήνες. Το ΑΙΜΑ ήταν νωπό ακόμη στα χέρια τους.
Στην διάρκεια του γεύματος λοιπόν, συζήτησαν όλες τις πτυχές της επανόδου του Καραμανλή στην Ελλάδα κα μαζί και της «Δημοκρατίας». ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΥΘΜΙΣΑΝ ΕΚΕΙ!...
Εκείνο όμως που είχε ιδιαίτερη βαρύτητα ήτα το κυπριακό ζήτημα. Εκεί στάθηκαν περισσότερο. Για το θέμα αυτό ανησυχούσε ο Γκέρτσος, ιδιαίτερα στο σημείο που οι Αμερικανοί, είχαν υπ’ όψιν τους να βοηθήσουν τον ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Θα έφερνε αντιρρήσεις είπε. Θα κατέβαζε κόσμο. Όλα τα στελέχη του ΠΑΚ.
Το ΚΚΕ θα πριμοδοτούσε μια τέτοια κίνηση και ας έλεγε η KGB. Το ΚΚΕ στην Ελλάδα έχει τις ιδιομορφίες του, που δεν πρέπει να σας διφεύγουν.
Ο ΒΕΡΝΟΝ ΓΟΥΩΛΤΕΡ, αυτός ο ασουλούπωτος γίγαντας με την σουβλερή μύτη και γερακίσια μάτια, ξέσπασε σε Γέλια. Η υπόλοιποι ο΄μαδα χαχάνιζε, ακολουθώντας τον γίγαντα. Ο Γκέρτσος τους κοίταζε στην αρχή έκπληκτος, αλλά μετά η ελληνική πονηριά θρονιάστηκε στο πρόσωπό του και περίμενε. Για να γελάνε τούτοι, σκέφτηκε, σε κάποιο τσουβάλι έχουν βάλει μέσα τον Α. Παπανδρέου και κρατάνε το σύρμα οι άτιμοι!!!… Και είχε δίκιο!...
Ο Βέρνον Γουώλτερ σταμάτησε να γελάει, σαν να πάτησε κουμπί. Τα μάτια του σκοτείνιασαν απειλητικά. Όταν μιλούσε, η φωνή του δεν είχε τίποτα το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ!... ήταν ήχος, συριχτός, κοφτός, λαχανιασμένος, σαν να πνιγόταν από επιθανάτιο ρόγχο….»

Ο Α. Παπανδρέου είναι κλεισμένος εδώ» είπε, και έδειξε την τσέπη του σακακιού του.

«Εμείς τον σπουδάσαμε (η NSA), εμείς του εξασφαλίσαμε πτυχίο, εμείς τον κάναμε ΚΑΘΗΓΗΤΗ, εμείς θα τον κάνουμε ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ της ΕΛΛΑΔΑΣ!...
Εμείς τον στέλνουμε στην ΕΛΛΑΔΑ. ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ο Α. Παπανδρέου. ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΟΦΛΗΣΕΙ!..... ΜΕΤΑ….ΘΑ ΔΟΥΜΕ!.....
Στο τέλος του γεύματος, ο Γκέρτσος έφυγε με συγκεκριμένες οδηγίες και μερικά τηλέφωνα –συστάσεις για να κλείσει μερικές δουλειές, εκατοντάδων εκατομμυρίων δολλαρίων!... Το τερπνόν μετά του ωφελίμου!.....

Συνεχίζεται!...
  Αθανάσιος Στριγάς ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ


ΠηγήΠως η NSA και τα ΚΑΡΤΕΛ επιβάλλουν τα καθεστώτα στην Ελλάδα!
(οι Μασονικές Στοές στην Αθήνα) Καραμανλής-Ράλλης-Αβέρωφ-Α. Κόκολα και Γκιζίκης!...  (ΜΕΡΟΣ 3ο)Γ΄ ΜΕΡΟΣ

Ο Κ. Καραμανλής στο μεταξύ, κινήθηκε προσεκτικά αλλά γρήγορα. Συναντήθηκε κρυφά με τον πρόεδρο της Γαλλίας Ζισκάρ Ντ’ Εσταίν, που γνώριζε το ζήτημα και ήταν ενθουσιασμένος.Ανέλαβε εκείνος να έρθει σε επαφή με τον Καγκελάριο και άλλους πολιτικούς που επηρέαζε.

Η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ κινητοποιήθηκε ήδη από τον Χένρυ Κίσσιγκερ, καθώς και οι Μασονικές Στοές στην Αθήνα και στις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες!


Με τη διαβεβαίωση αυτή ησύχασε ο Καραμανλής.Ειδοποίησε τον Ευάγγελο Αβέρωφ και τον ΡΑΛΛΗ ότι κάτι θα συμβεί.Ο ΑΒΕΡΩΦ, ειδοποιήθηκε μερικές ώρες αργότερα από τον Ρίτσαρντ Γουέλς και τον Μόντηγκλ Στερνς.

Την νύχτα της 5ης Ιουνίου, ώρα 2:45 χαράματα, συναντήθηκαν στο σπίτι της αδελφής του στρατηγού Φ. Γκιζίκη, ο στρατηγός, ο Στερνς, ο Γουέλς και ο ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ της CIA στην Αθήνα Σταίησυ Χώλς Τζούνιορ.
Ο Γκιζίκης ήταν σύμφωνος (ας έκανε κι αλλιώς), τους διαβεβαίωσε πως θα παρέδιδε την εξουσία αναίμακτα σε εκείνον που η φίλη χώρα (ΗΠΑ) θα υπεδείκνυε.
Οι τρείς ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ τον διαβεβαίωσαν πως δεν θα πάθαινε τίποτα, αφού θα έκανε το χρέος του προς την Πατρίδα του σαν στρατιώτης που ήταν.
Ο Δημήτριος Ιωαννίδης, ήταν απασχολημένος με το πρόβλημα του πραξικοπήματος κατά του Μακαρίου και …μακάριος όπως ήταν δεν έβλεπε τίποτε.

8 Ιουνίου 1974, 11, το βράδυ η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ κουβέντιαζε μαζεμένη γύρω από ένα τραπέζι, τρώγοντας!!!!
Ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνο.

Ζητούσαν τον ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ από το ΛΟΝΔΙΝΟ: ο κύριος Μπράϊαν Κρόζιερ. Ο Α. Παπανδρέου τινάχθηκε και άρπαξε το τηλέφωνο. Χαιρέτησε το συνομιλητή του, επανέλαβε τρείς φορές «γιες σερ» και έκλεισε!...
Γελούσε και χαιρόταν σαν παιδί. Δεν είπε τίποτε. Μόνο να του εξασφαλίσουν εισιτήριο για το ΛΟΝΔΙΝΟ το πρωΐ. Την επομένη το βράδυ είχε μια πολύ σημαντική συνάντηση. Πολύ σημαντική!....., είπε. Την άλλη μέρα λοιπόν, στις 7 το βράδυ, βρισκόταν στο Ινστιτούτο με την ίδια ομάδα που ήταν και ο Γκέρτσος.
Ο Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ χαιρέτησε, αβέβαια την ομάδα, με σεβασμό.

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ είχε αφύσικο τρακ.

Παρ’ ότι είχε τηλεφωνηθεί με το ΑΦΕΝΤΙΚΟ του ΚΑΡΤΕΛ και παρά τις διαβεβαιώσεις που του παρείχε ότι η συνάντηση είναι για «κάτι πολύ θετικό», ο Παπανδρέου φοβόταν.

Κάπου είχε δίκιο βέβαια.

Ο Φράνκ Καρλούτσι, αριστερά, (ως Υπουργός Άμυνας-ΗΠΑ), σε ενημέρωση των ΜΜΕ το 1989, όταν 2 αμερικανικά f-14 καταρρίπτουν δύο λιβυκά mig.Την συνάντηση άνοιξε ο ΦΡΑΝΚ ΚΑΡΛΟΥΤΣΙ. Ορθά κοφτά τον πληροφόρησε, πως η υπηρεσία (NSA) αποφάσισε να διώξει του ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ και να επαναφέρει την Δημοκρατία και τον Κ. Καραμανλή στην Ελλάδα.
Πριν από αυτά, θα εκδηλωθεί πραξικόπημα κατά του ΜΑΚΑΡΙΟΥ από την ΧΟΥΝΤΑ και στην συνέχεια ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ!....

Για την εμπέδωση της Τάξης…

ΤΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;

Ο Φράνκ Καρλούτσι, αριστερά, (ως Υπουργός Άμυνας-ΗΠΑ), σε ενημέρωση των ΜΜΕ το 1989, όταν 2 αμερικανικά f-14 καταρρίπτουν δύο λιβυκά mig.Την συνάντηση άνοιξε ο ΦΡΑΝΚ ΚΑΡΛΟΥΤΣΙ. Ορθά κοφτά τον πληροφόρησε, πως η υπηρεσία (NSA) αποφάσισε να διώξει του ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ και να επαναφέρει την Δημοκρατία και τον Κ. Καραμανλή στην Ελλάδα.
Πριν από αυτά, θα εκδηλωθεί πραξικόπημα κατά του ΜΑΚΑΡΙΟΥ από την ΧΟΥΝΤΑ και στην συνέχεια ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ!....

Για την εμπέδωση της Τάξης…

ΤΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;Η ΒΑΣΗ της ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ έχει τεθεί σε συναγερμό και η ΒΑΣΗ στο ΑΚΤΙΟ της ΠΡΕΒΕΖΑΣ επίσης. Ότι γίνεται στην Αθήνα στα ΑΝΩΤΑΤΑ κλιμάκια της Χούντας, η ΒΑΣΗ της ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ τα «Ακούει», και η ΒΑΣΗ στο ΑΚΤΙΟ τα φωτογραφίζει.
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ της βάσης της ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ, ο Ρ. Μπράματ, έδωσε διαταγή στις 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 1974 να ανακληθούν οι άδειες.

Ο Μ. Βινίσκι αξιωματικός ΕΠΙΚΟΙΚΩΝΙΩΝ, ο Ντόν Πέρκετ, υπεύθυνος διαβαθμισμένου υλικού και πράκτορες της NSA, αποσπασμένοι στην βάση πήραν «θέσης μάχης».

Ο Τ. Ράϊλυ, αξιωματικός ασφαλείας και 26 αξιωματικοί, με υπεύθυνο αξιωματικό υποστήριξης προσωπικού τον Τζ. Πάουελ (αδελφό του αρχιστάτηγου των ΗΠΑ ΚΟΛΙΝ ΠΑΟΥΕΛ στο πόλεμο του Ιρακ). Όλοι στις θέσεις τους. Έκαναν δοκιμές για παράσιτα κλπ.
Ο ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΕΠΛΕΕ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ της ΣΥΡΤΗΣ!...

  Αθανάσιος Στριγάς ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ

Πως η NSA και τα ΚΑΡΤΕΛ επιβάλλουν τα καθεστώτα στην Ελλάδα!
Ο Έκτος Στόλος ΗΠΑ, φράζει το δρόμο προς την Κύπρο, μήπως και στείλουμε ενισχύσεις από την Ελλάδα!....(ΜΕΡΟΣ 4ο)
Δ' ΜΕΡΟΣ

Στις 8:20 το πρωΐ της 15 Ιουλίου ακούστηκαν οι πρώτοι πυροβολισμοί στο Προεδρικό μέγαρο της Κύπρου.

Ο Μακάριος έφυγε από μια μυστικά έξοδο, έφθασε στην Αγγλική βάση και από εκεί πέταξε στην ελευθερία.
Γλύτωσε. Άλλο Αλλιέντε και άλλο Μακάριος. Αυτό ήταν λάθος χτύπημα για τους πραξικοπηματίες.
Ο Ιωαννίδης κεραυνοβολήθηκε, όταν πληροφορήθηκε ότι ο παπάς ζει.

Οι Τούρκοι κάνουν απόβαση στο νησί. Ζητάει απεγνωσμένα να συναντηθεί με τους Αμερικανούς: Μ. Στερνς, Σταίησυ Χωλς Τζούνιορ κ.λ.π..
Άφαντοι όλοι. Μάταια περίμενε το τηλεφώνημα για να εισβάλει και αυτός στην Αν. Θράκη. Το τηλεφώνημα δεν έγινε ποτέ.

Ο έκτος στόλος φράζει το δρόμο προς την Κύπρο, μήπως και στείλουμε ενισχύσεις.
Ο Βινίσκι από τη Ν. Μάκρη, έχει αποκόψει τις Ελληνικές τηλεπικοινωνίες προβάλλοντας συνεχώς παράσιτα.

Πανικός στη Χούντα. Φόβος στο λαό.


Ο Λαός φοβάται όταν δεν ξέρει και οι ντόπιοι επιτηδευματίες της πολιτικής, τον κρατούν πάντα σε άγνοια για να φοβάται και να μην μαθαίνει.

Και ενώ η χώρα βρίσκεται ακυβέρνητη, η Κύπρος ζει το δράμα της.
Νά 'σου και εμφανίζεται ο τζό Σίσκο, υφυπουργός και πράκτορας της CIA.
Με εντολές του ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΙΓΚΕΡ να συσκοτίσει πιο πολύ την κατάσταση σε βάρος της Ελλάδας.
Τελικά βλέπει τον Ιωαννίδη που τον κατηγορεί κατάμουτρα : (Μας ξεγελάσατε), σκούζει με την κοριτσίστικη φωνή του.
Ο Σίσκο γελάει αχνά. (Τώρα τι γίνεται) του απαντάει. Συνεννοήσου με τον Αραπάκη.
Όλοι τον ψάχνουν. Είναι κλεισμένος στο γραφείο του και τηλεφωνεί στο Μ. Κουτσόγιωργα .
Δεν τον βρίσκει.
Βρίσκει όμως τον Αποστόλη Κακλαμάνη και του μεταβιβάζει τα όσα γίνονται.
Τον εκλιπαρεί να ειδοποιήσει τον ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ να έλθει να αναλάβει την εξουσία.
Ο Κακλαμάνης δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη. Πανικοβάλλεται.
Μη μπορώντας να απαντήσει κλείνει κατάμουτρα το τηλέφωνο στον Αραπάκη και τρέχει να βρεί τον Μ. Κουτσόγιωργα.
Τελικά τον βρίσκει και ύφος τρελό, του διηγείται μονοκόμματα το τηλεφώνημα του Αραπάκη .
Ο Κουτσόγιωργας τον καθησυχάζει και του λέει, ότι θα επικοινωνήσει με τον Αρχηγό.
Αλλά ο Κακλαμάνης δεν ησύχασε.
Γνώριζε προσωπικά τον Δ. Ιωαννίδη.
Μάλιστα ήταν σύνδεσμος, έτσι νόμιζε, μεταξύ Ιωαννίδη και ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Έτσι βρέθηκε στο ΕΑΤ/ΕΣΑ. Οι φρουροί τον γνώριζαν. Χασκογελούσαν όταν τον είδαν.
Μπαίνοντας μέσα συνάντησε τον Γιάννη Βαρβιτσιώτη, που έφευγε βιαστικά με ύφος σκεπτικό και βαρύ….
Ήταν θυμωμένος ο Βαρβιτσιώτης, γιατί αν ο Ιωαννίδης τον είχε διορίσει Υπουργό Άμυνας, δεν θα είχαν συμβεί αυτά.
Τόσο πολύ μυαλό έχει ο κυρ-Γιάννης.
Εγκέφαλος.
Νεύριασε και μ’ αυτόν τον Κακλαμάνη, και έφυγε μπουρινιασμένος.
Ζεματίστηκε ο Κακλαμάνης αντικρίζοντας τον κυρ-Γιάννη.
Δεν βρήκε τον Ιωαννίδη.
Τα είπε κει αυτός σε ηγετικό στέλεχος του ΕΑΤ/ΕΣΑ. Ο άλλος έβαλε τα γέλια.
Αμ δε θα φάτε ρε Αποστόλη ούτε σεις, ούτε εμείς. Θα φέρουνε τον Καραμανλή. Ξύπνα….Πολιτικός και τούτος !!! μονολόγησε το στέλεχος. (Άει πούλα κάνα παγωτό ρε….).
Ο Κακλαμάνης έφυγε .
Τηλεφώνησε στον Α. Παπανδρέου και του είπε ότι θα έρθει ο Καραμανλής.
Ο Παπανδρέου γέλασε τον καθησύχασε και τον διέταξε να διατηρεί επαφή με αυτούς, μέχρι να πέσουν. Έτσι και έγινε.
Μετά από καιρό τον κάλυψε ο Α. Παπανδρέου στη Βουλή.
Δεν συνεργαζόταν λέει , με την χούντα. Περαστικός για ανάκριση ήταν ο άνθρωπος….
Στο μεταξύ τα γεγονότα τρέχουν.
Οι Τούρκοι εισβάλλουν στην Κύπρο, πραγματοποιώντας την πρώτη φάση τον Αττίλα 1.
Περιμένουν για να προχωρήσουν στην επόμενη φάση τον Αττίλα 2 .
Μισή -μισή ευθύνη .
Την πρώτη εισβολή να την χρεωθεί η χούντα και την δεύτερη ο Καραμανλής, γιατί πραγματοποιήθηκε στις 14 Αυγούστου 1974.
Κορόιδευε ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, όταν ρώτησε τον Ετσεβίτ στο Μοντρέ:
πηγη indobserver.


Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only