Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Έψαχναν για λίρες και του διέλυσαν το σπίτι


Τηλεοράσεις σπασμένες, συρτάρια και ντουλάπια κατεστραμμένα, έπιπλα διαλυμένα. Οι εικόνες της απόλυτης καταστροφής στη μονοκατοικία στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης μετά την εισβολή άγνωστων δραστών προκαλούν αίσθηση.

Συγκλονισμένος ο κύριος Δημήτρης αντικρίζει τους βανδαλισμούς που έχει υποστεί το πατρικό σπίτι της συζύγου του. Του είναι αδιανόητο να πιστέψει πως οι δράστες δεν άρπαξαν μόνο όσα αντικείμενα είχαν αξία από το εσωτερικό της μονοκατοικίας, αλλά έφτασαν στο σημείο να καταστρέψουν εικόνες και αναμνήσεις μιας ζωής.

Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να σκάψουν μέχρι και στους τοίχους αλλά και έναν λάκκο βάθους μισού μέτρου στην είσοδο του σπιτιού αναζητώντας προφανώς κρυμμένες λίρες.

Οι δράστες πήραν μαζί τους όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Όσα αντικείμενα άφησαν πίσω τους φρόντισαν να τα καταστρέψουν διαλύοντάς τα. Φαίνεται μάλιστα και από τα υπολείμματά τροφών που άφησαν πίσω τους ότι δεν δίστασαν να στρώσουν και τραπέζι στο παραβιασμένο σπίτι τρώγοντας ανενόχλητοι.

Δεν αποκλείεται η παραμονή τους στη μονοκατοικία να κράτησε για αρκετές ώρες, ίσως και μέρες αφού ο ιδιοκτήτης δεν το είχε επισκεφτεί το τελευταίο διάστημα.
Σας προσκαλώ να εγγραφείτε στο νέο κανάλι μου στο you tube. https://www.youtube.com/channel/UClTha-_dzVhSPMB831VKRFA
Να το στηρίξετε και να έχετε έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.
Όπως επίσης μπορείτε να μου στέλνετε στο mail μου dsgroupmedia@gmail.com   τα  video σας να τα ανεβάζουμε άμεσα.


Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only