Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Aκρόπολη: Η τραυματίας από τον κεραυνό δείχνει τις πληγές της -«Με χτύπησε μία λάμψη...


Στο νοσοκομείο νοσηλεύονται οι δυο γυναίκες που τραυματίστηκαν από κεραυνό στην Ακρόπολη.

Η μία από τις δύο τραυματίες – υπάλληλος στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης - που χτυπήθηκε από τον κεραυνό, μίλησε από το κρεβάτι του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, δείχνοντας τα τραύματα στην πλάτη της.

 «Ήμουν στα εκδοτήρια. Με χτύπησε μια λάμψη και με έριξε κάτω. Πώς βγήκα δεν ξέρω… Και δεν είναι ελαφρά τραύματα αυτά» περιέγραψε η 52χρονη, η οποία προσλήφθηκε με 8μηνη σύμβαση.


Οσο για την δεύτερη αρχαιοφύλακα, η 24χρονη που τραυματίστηκε, η ίδια εξακολουθεί να νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Σημειώνεται ότι και οι δύο γυναίκες αντιμετωπίζονται ως ασθενείς που χτυπήθηκαν από μεγάλη τάση ηλεκτρικού ρεύματος και για τις επόμενες 48 ώρες από την εισαγωγή τους δεν αναμένεται να πάρουν εξιτήριο.

Εκτός από τις τραυματισμένες γυναίκες, στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha μίλησαν και δύο τουρίστες που βρίσκονταν στην Ακρόπολη την ώρα που έπεσε ο κεραυνός.

Σημειώνεται πως μετά το συμβάν,ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης θα μείνει κλειστός σήμερα.Σας προσκαλώ να εγγραφείτε στο νέο κανάλι μου στο you tube. https://www.youtube.com/channel/UClTha-_dzVhSPMB831VKRFA
Να το στηρίξετε και να έχετε έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.
Όπως επίσης μπορείτε να μου στέλνετε στο mail μου dsgroupmedia@gmail.com   τα  video σας να τα ανεβάζουμε άμεσα.
Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only