Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

Αν έχεις αυτά τα 11 χαρακτηριστικά έχεις την πιο μοναδική προσωπικότητα του κόσμου


Έχετε νιώσει ποτέ πως είστε εντελώς μόνοι σε αυτόν τον κόσμο; Έχετε νιώσει ποτέ ότι δεν σας καταλαβαίνει κανείς;
Τότε σας νιώθω απόλυτα. Απλώς θέλω να ξέρετε ότι δεν έχετε τίποτα λάθος. Αν τα περνάτε όλα αυτά τότε πιθανώς έχετε μια από τις πιο ιδιαίτερες προσωπικότητες του κόσμου.

Σύμφωνα με το σύστημα Myers–Briggs υπάρχει ένας συνδυασμός χαρακτηριστικών που δημιουργεί την πιο μοναδική προσωπικότητα του κόσμου.


Παρακάτω βρίσκονται τα 11 χαρακτηριστικά τα οποία έχουν οι άνθρωποι με αυτή την προσωπικότητα:

Υπέρ-αναλύουν. Το μυαλό τους είναι σαν τον πιο μπερδεμένο λαβύρινθο. Ωστόσο δεν μπορούν να αφήσουν μια κατάσταση να περάσει έτσι χωρίς να την υπέρ-αναλύσουν. Απλώς είναι έτσι.
Τους αρέσει περισσότερο να γράφουν παρά να μιλούν. Είναι ο τρόπος με τον οποίο εκφράζονται. Δεν τους αρέσει να μιλούν πολύ εκτός αν πρόκειται για κάτι πολύ σημαντικό. Όταν γράφουν χαλαρώνουν επειδή αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να ηρεμήσουν το μυαλό τους.
Δεν δέχονται τίποτα μέτριο. Γι αυτούς είναι όλα ή τίποτα. Ποτέ δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από όσο ήλπιζαν επειδή πιστεύουν ότι όλοι μπορούμε να βάλουμε τα δυνατά μας. Μόνο αν το θέλουμε.
Δυσκολεύονται να εκφράσουν τις σκέψεις τους με λόγια. Το μυαλό τους συνεχώς σκέφτεται. Οι σκέψεις τους είναι τόσο περίπλοκες που μερικές φορές ούτε οι ίδιοι δεν καταλαβαίνουν τι προσπαθεί να τους πει ο εγκέφαλος τους.
Απολαμβάνουν τον εαυτό τους για συντροφιά. Προτιμούν να περνούν χρόνο μόνοι. Είναι πιθανό να συναντήσετε τέτοια άτομα να περπατούν μόνα στο πάρκο, να τρώνε μόνοι μεσημεριανό και να πηγαίνουν για καφέ. Ακόμα και αν κάποιοι τους θεωρούν μοναχικούς, το να περνούν χρόνο μόνοι είναι η θεραπεία τους.
Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αντικοινωνικοί. Βασικά, ισχύει το αντίθετο. Αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να ταιριάξουν οπουδήποτε. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα να έρθουν σε επαφή με ανθρώπους και να ακούσουν διαφορετικές απόψεις.
Έχουν αγνή ψυχή γεμάτη ενσυναίσθηση. Πρόκειται για τους πιο στοργικούς και γενναιόδωρους ανθρώπους. Τους αρέσει να μπαίνουν στην θέση των άλλων και αγαπούν να βοηθούν αυτούς που το έχουν ανάγκη.
Επιλέγουν προσεκτικά με ποιους θέλουν να περάσουν την ζωή τους. Αυτό εξηγεί γιατί δεν θέλουν να περιτριγυρίζονται από πολλούς ανθρώπους. Τα άτομα με αυτή την προσωπικότητα προτιμούν να έχουν λίγους κοντινούς φίλους. Γι αυτούς, σημασία έχει η ποιότητα, όχι η ποσότητα.
Εμπιστεύονται την εσωτερική φωνή τους. Την διαίσθηση. Το ένστικτο. Όπως θέλετε να το πείτε. Ακολουθούν αυτή την αίσθηση, αυτή τη φωνή μέσα στην ψυχή τους και μπορούν να καταλάβουν πότε κάτι πάει λάθος. Έχουν εκπληκτική έκτη αίσθηση, και το πιο σημαντικό, είναι πάντα σωστή.
Είναι πολύ καλοί στο να λύνουν προβλήματα. Έχουν ένα πολύ δημιουργικό και παραγωγικό μυαλό όταν πρόκειται να λύσουν κάποιο πρόβλημα. Είναι πάντα με το μέρος της λογικής, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για κάποιο πρόβλημα σας αν έχετε έναν τέτοιο φίλο.
Μπορούν να διαβάσουν το μυαλό των άλλων. Κατέχουν μια βαθιά συναισθηματική νοημοσύνη και την ικανότητα να νιώθουν τα συναισθήματα των άλλων. Αυτά τα χαρίσματα τους βοηθούν να διαβάσουν το μυαλό των άλλων και αμέσως ξέρουν αν ο άλλος θέλει να τους χειραγωγήσει. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά τους που χρησιμοποιούν για να προστατευτούν από τοξικά άτομα.
Μαγεία Τ.


πηγη  fumara
Σας προσκαλώ να εγγραφείτε στο νέο κανάλι μου στο you tube
Να το στηρίξετε και να έχετε έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.
Όπως επίσης μπορείτε να μου στέλνετε στο mail μου dsgroupmedia@gmail.com   τα  video σας να τα ανεβάζουμε άμεσα.

Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like, κοινοποιήστε το στους φίλους σας και μοιραστείτε μαζί τους την γνώση 
Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only