Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Είχε ανακαλύψει τη «θεωρία της σχετικότητας» ο Αριστοτέλης πριν τον Αϊνστάιν;


Κάποιοι αντιγράφουν την αρχαία Ελληνική επιστήμη και μας την «πλασάρουν» ως δική τους

Αποσπάσματα από τον Αριστοτέλη – «Της των δε ενόντων ρευστήν δύναμιν, εις κραταιάν θέσιν ισοκλίνουσα παν εν τη δομή των σμικρών μορίων πλέγμα ουσίας μέγεθος έστι τάδε: η της μάζης πολλαπλότητα εν διαδοχή, δις, μετά μεγέθους τριών μυρίων μυριάδων τριπλών ποδών προς την μονάδα του χρόνου».
Πράγμα που σημαίνει: Το μέγεθος της περικλειόμενης ενέργειας που συγκρατεί τα μόρια στο πλέγμα της δομής τους είναι: Ο πολλαπλασιασμός της μάζας διαδοχικά δύο φορές, με το μέγεθος τριάντα χιλιάδες φορές το δέκα χιλιάδες (μετρούμενο σε) τρία πόδια προς τη μονάδα του χρόνου.

Δηλαδή: Ε= m: (3: 10.000:10.000) : (3: 10.000:10.000)= m: (3: 10.000:10.000)2 = m; (3: 100.000.000)2=m: (300.000.000)2= m : c2
Όπου 300.000.000 m/sec = c η ταχύτητα του φωτός.
Σχόλια: τριών μυρίων μυριάδων 3 (χ) 10.000 (χ) 10.000 άρα 300.000.000 m/sec.
Η μονάδα μήκους 3 πόδια (=1 μέτρο) = l m.
Η μονάδα του χρόνου είναι το 1 sec. Άρα η ταχύτητα του φωτός c= 300.000.000 m/sec = 300.000 Km/sec, αφού 1 Km (χιλιόμετρο) = 1000 m.

Εδώ έχουμε να κάνουμε πολλά σχόλια με πρώτο το ότι βασιζόμαστε στην έρευ­να των Άγγλων και των Αμερικανών για την αυθεντικότητα του αραβικού κειμέ­νου. Το βασικότερο όμως των σχολίων είναι το «πώς γνώριζε ο Αριστοτέλης ή οι Άραβες τις σύγχρονες μονάδες μέτρησης; Δηλαδή το μέτρο και το δευτερόλεπτο. Μήπως και τις μονάδες μέτρησης τις πήραν οι «πολύμαθοι κλέφτες της αρχαίας ελ­ληνικής γνώσης» από τους αρχαίους μας προγόνους;

Το μεν δευτερόλεπτο έχει κάποια λογική, αφού είναι το 1/60 του λεπτού (min) που είναι το 1/60 της ώρας (h) που είναι το 1/24 της περιστροφής της Γης γύρω από τον εαυτό της.

Το μέτρο όμως ή τα τρία πόδια; Εδώ υπάρχει ένα μυστήριο.

Nα δώσουμε όμως και άλλα χωρία από το κείμενο του Αριστοτέλη για την ταχύ­τητα του φωτός. «Την προς άκραν αύξησιν λόγου μεταβολής χώρου, προς χρόνον, ουκ εά η φύσις εις μη μετρήσιμον προσάγειν: προσάγει γαρ οσονούπω της μάζης το μέγε­θος εις το μη μετρήσιμον».

Πράγμα που σημαίνει: « Την αύξηση του λόγου του μήκους προς το χρόνο (ταχύτητα) προς ακραία τιμή (όριο της ταχύτητας του φωτός) δεν την επιτρέπει η φύση να φθάσει σε μη μετρήσιμη τιμή (άπειρο). Διότι κάνει και το μέγεθος της μάζας να είναι μη μετρήσιμο (άπειρο)».

Ακριβώς, δηλαδή, ότι λέει και η ειδική θεωρία της σχετικότητας του Einstein (;) που του την εξήγησε και πλήρως διατύπωσε ο Καραθεοδωρή(ς).


Πάμε παρακάτω στο κείμενο του Αριστοτέλη:

«Την δε χρόνου ροήν πάλιν αίφνης εις βραδύτερον προσάγει». Που σημαίνει: «Τη δε ροή του χρόνου την επιβραδύνει άμεσα».

Μιλάμε δηλαδή για τη διαστολή του χρόνου. Όσον αφορά το όριο της ταχύτητας του φωτός ο Αριστοτέλης, όπως τον αντέγρα­ψαν οι Άραβες και όπως πριν δεκαπέντε περίπου χρόνια απεκάλυψαν οι Άγγλοι, μας λέει- «Την δε μεταβολήν των θεών νόμος τοιαύτη επιβολή φέρει το μέγεθος μηδέ των τριών μυρίων μυριάδων τριπλών ποδών προς την του χρόνου μονάδα υπερέχειν, μηδέ Ήλιος άλλος αστήρ αντιβαίνειν».

Εδώ έχουμε ένδειξη για το ότι ο Αριστοτέλης έχει διατυπώσει και τη «γενική θε­ωρία της σχετικότητας».
Η μετάφραση είναι: Στη δε μεταβολή (του χώρου προς τον χρόνο, άρα στην ταχύ­τητα), ο νόμος των θεών επιβάλλει να είναι μικρότερη από τριάντα χιλιάδες επί δέκα χιλιάδες επί τρία πόδια (ένα μέτρο) προς τη μονάδα του χρόνου (ένα δευτερόλεπτο) και ούτε ο Ήλιος ούτε άλλο άστρο μπορεί να την κάνει να παραβεί (το νόμο).

Η τελευταία φράση δείχνει ότι:

1) Γνώριζε ο Αριστοτέλης ότι ο Ήλιος ήταν απλά ένα άστρο όπως όλα.

2) Γνώριζε ότι τις συνθήκες κίνησης τις ορίζουν τα «βαρυτικά πηγάδια» (gravity wells) των άστρων, και ακόμη και ένα μαύρο άστρο (μελανή οπή) με την τεράστια έλξη του δε μπορεί να εξασφαλίσει ταχύτητα μεγαλύτερη από αυτήν του φωτός.


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Συνοπτικά μπορούμε να πούμε ότι:

1) Οι υποψίες μας για το ότι ο Einstein κάτι έτοιμο πρέπει να βρήκε όταν διατύπωσε τη θεωρία της σχετικότητας επαληθεύονται.
2) Ο Einstein με ειλικρίνεια και εντιμότητα ζήτησε τη βοήθεια του Καραθεοδωρή(ς) που του τα εξήγησε όλα.
3) Στον Αριστοτέλη πλέον μπορούν να αποδοθούν.
α) Ο τύπος E=m:c2 για τη μετατροπή της μάζας σε ενέργεια και αντιστρόφως.
β) Η διαστολή του χρόνου και η συστολή του μήκους .
γ) Το όριο της ταχύτητας του φωτός.
6) Η μέτρηση της ταχύτητας του φωτός.
ε) Η «βαρυτική» θεωρία της γενικής θεωρίας της σχετικότητας.
στ) Η σχέση μάζας – ταχύτητας (όταν απειρίζεται η μία, απειρίζεται και η άλλη).

Τέλος να τονίσουμε ότι ακόμη και αν δεν τα έβγαλε αυτά ο Αριστοτέλης, τότε τα πήρε από κάποια άλλη αρχαιότερη Ελληνική πηγή σαν μύστης που ήταν.

Ακόμη και αν οι Άραβες είπαν ψέματα και δεν τα βρήκαν όλα αυτά από τον Αρι­στοτέλη, ας αναρωτηθούμε που τα βρήκανε πριν από εκατοντάδες χρόνια;

Εξάλλου γιατί να μην πάρουν αυτοί τη δόξα; Το πιθανότερο είναι ότι οι Άραβες απλά αντέγραφαν για να σώσουν τη γνώση, χωρίς καν να την κατανοούν.

Αυτούς τους Άραβες αλλά και τους Άγγλους του Imperial College of London τους ευχαριστούμε για τη γνώση που μας έδωσαν και για την αλήθεια που την απεκατέστησαν.

Κάποιοι αντιγράφουν την αρχαία Ελληνική επιστήμη και μας την «πλασάρουν» ως δική τους και γεγονός μοναδικό και κοσμοϊστορικό..Ίσως μαθαίνουμε λάθος ιστορία στους νέους…Ίσως πρέπει να αρχίσουμε να μαθαίνουμε αυτά που φοβόμαστε πως θα αλλάξουν όσα έχουμε στο νού μας ως…δεδομένα. ΕΚ ΤΟΥ  http://apocalypsejohn.com
ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ
 ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥ ΕΜΙΣΘΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ «ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ» ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΊΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ
ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΝΤΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΑ


Ο φανατισμός στον ιστότοπο αυτο δεικνύει ακριβώς ότι δεν πρόκειται για χριστιανούς πιστούς του Ιησού της Αγάπης και της Συχώρεσης ...
Καραθεοδωρή και Αριστοτέλης
Δύο απάτες για τη θεωρία του Αϊνστάιν από Αρχαιοπλήκτους
Από την Ελληνοκεντρική υστερία των αρχαιοπλήκτων, δεν θα μπορούσε να ξεφύγει ο Αϊνστάιν και η θεωρία της Σχετικότητας! Για δύο λόγους: Όχι μόνο επειδή κατά την "λογική" τους, κάθε τι καλό, μόνο Ελληνικό μπορεί να είναι, αλλά και επειδή ο Αϊνστάϊν ήταν Εβραίος. Και κάθε τι Εβραϊκό, (πάλι κατά την αρχαιολατρική "λογική",) δεν μπορεί παρά να είναι είτε λάθος, είτε αν είναι σωστό, να είναι κλεμμένο από... Έλληνες!
Αν και το θέμα αυτό δεν είναι θρησκευτικό, το συμπεριλαμβάνουμε στα θέματά μας, επειδή είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξουμε την αναξιοπιστία των Αρχαιολατρών ΣΕ ΚΑΘΕ ΖΗΤΗΜΑ. Ας δούμε λοιπόν, πώς διαστρέφουν τα γεγονότα γύρω από τη Θεωρία της Σχετικότητας, και πώς τους διαψεύδουν (και εδώ) τα ντοκουμέντα ως απατεώνες!
1. Η απάτη με τον Κωνσταντίνο Καραθεοδωρή
Μία πρώτη προσπάθεια να σφετερισθούν οι αρχαιόπληκτοι τα πονήματα του (Εβραίου) Αϊνστάιν για χάρη των Ελλήνων, έγινε με την παραποίηση της σχέσης του Αϊνστάιν με τον Έλληνα Μαθηματικό Καραθεοδωρή. Λένε λοιπόν, ότι ο Αϊνστάιν έκλεψε τη Θεωρία της Σχετικότητας από τον Καραθεοδωρή, και την παρουσίασε ως δική του! Επ' αυτού όμως, ας δούμε τι γράφει το περιοδικό "Discovery and Science" στο πρώτο του τεύχος, Ιουνίου 2005, σελ. 187:
"Η γνωριμία και η συνεργασία Καραθεοδωρή-Αϊνστάιν οδήγησαν σε διάφορα σχόλια, που φτάνουν μέχρι και στο ότι ο Αϊνστάιν υπέκλεψε τη Θεωρία της Σχετικότητας από το «δικό μας» επιστήμονα. Για να μην επεκταθούμε και στα σενάρια συνωμοσίας που θέλουν τον Καραθεοδωρή ιδρυτή της φιλικοαιτερικής «Ομάδας Ε»...
...Η σχετική αλληλογραφία τους που έχει διασωθεί ξεκινά με μια επιστολή του Αϊνστάιν, στις 6 Σεπτεμβρίου του 1916, όπου ο Αϊνστάιν έλεγε μεταξύ άλλων: «Θα θέλατε να σκεφτείτε λίγο το πρόβλημα των κλειστών τροχιών χρόνου; Εδώ βρίσκεται η ουσία του ακόμη ανεπίλυτου μέρους του προβλήματος του χωροχρόνου».
Ο Καραθεοδωρής απάντησε με κάποιους υπολογισμούς, στις 16 Δεκεμβρίου. Και ο Αϊνστάιν ανταπάντησε:
«Αγαπητέ συνάδελφε,
Βρίσκω θαυμάσιο τον υπολογισμό που κάνατε. Τώρα το καταλαβαίνω όλο. [...] Πρέπει, νομίζω, να δημοσιεύσετε τη θεωρία σας “Στα χρονικά της Φυσικής”, διότι οι φυσικοί, όπως εγώ, δεν γνωρίζουν τίποτε από αυτό το αντικείμενο. Με την επιστολή μου αυτή θα πρέπει να σας θύμισα Βερολινέζο που μόλις ανακάλυψε το Γκρούνβαλντ, (Σ. Μ. Πολυτελές προάστειο του Βερολίνου) και διερωτιόταν αν ζούσαν ήδη άνθρωποι εκεί. Αν θέλετε να μπείτε στον κόπο να μου εξηγήσετε και τους κανονικούς μετασχηματισμούς, θα έχετε βρει έναν ευγνώμονα και ενσυνείδητο ακροατή. Αν μάλιστα λύσετε και το πρόβλημα των κλειστών τροχιών του χρόνου, θα υποκλιθώ ενώπιόν σας.
Η αλήθεια που κρύβεται πίσω τους αξίζει πραγματικά λίγο ιδρώτα.
Με τους καλύτερους χαιρετισμούς,
δικός σας,
Άλμπερτ Αϊνστάιν»
 (Την ανωτέρω επιστολή, μπορείτε να δείτε σε εικόνα στη συνέχεια).
Όπως διαφαίνεται, ο Καραθεοδωρής υπήρξε μέγας διδάσκαλος του Αϊνστάιν στη μαθηματική θωράκιση των θεωριών του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Αϊνστάιν δεν δικαιούται την πατρότητά τους! Άλλωστε... ποιος δεν χρειάστηκε κάποια στιγμή ένα καλό φροντιστήριο;"
* * *
Στο περιοδικό "Ιστορικά" της Ελευθεροτυπίας, της Πέμπτης 6-10-2005, στη σελίδα 27, αναφέρονται επ' αυτού τα εξής ενδιαφέροντα, σε άρθρο της Ρούλας Σπανδάγου (Μαθηματικού - Συγγραφέως):
"...Φυσικά κανένα αποδεικτικό στοιχείο δεν υπάρχει που να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς αυτούς. Απεναντίας, η Δέσποινα Ροδοπούλου - Καραθεοδωρή, σε μια σχετική συζήτηση που είχε μαζί της ο πατέρας μου Ευάγγελος Σανδάγος στις 16.1.2000, και στην οποία είχα παραβρεθεί, ήταν απόλυτη στο θέμα αυτό: "Ο Πατέρας μου", είπε, "είχε μια ΄΄επιστημονική φιλία΄΄ με τον Αϊνστάιν που διήρκεσε μέχρι τον θάνατό του. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο δεν θα υπήρχε λόγος διατηρήσεως της φιλίας αυτής. Ο πατέρας εκφραζόταν πάντα με τα καλύτερα λόγια για τον Αϊνστάιν".
Η ιστορική δεοντολογία επιβάλλει να κάνουμε μια σωστή αποκατάσταση του θέματος "σχέσεις Άλμπερτ Αϊνστάιν - Κωνσταντίνου Καραθεοδωρή" και να αποδείξουμε παραθέτοντας επιστολές και γεγονότα, ότι από το 1913 έως και το 1947 οι σχέσεις των δύο ανδρών ήταν άριστες...
Η γνωριμία τους ανάγεται στα τέλη του 1913, όταν ο Άλμπερτ Αϊνστάιν ήταν καθηγητής στο ερευνητικό Ινστιτούτο "Wilhelm Kaiser" ("Βίλχελμ Κάιζερ") του Βερολίνου και μέλος της Πρωσικής Ακαδημίας των Επιστημών, κι ο Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή ήταν καθηγητής στο Πολυτεχνείο του Μπρεσλάου. Κατά μια εκδοχή, τους γνώρισε ο Μαξ Πλανκ. Φυσικά ο ένας γνώριζε τον άλλο από τις δημοσιεύσεις τους στο Mathematische Annalen και στο Annalen der Physik, αντίστοιχα...
...Ένας άλλος σοβαρός ισχυρισμός, που ανατρέπει και τις περί κλοπής φήνες, προκύπτει από το λήμμα "Χωροχρόνος", που περιέχεται στη Μεγάλη Ελληνική Εγκυκλοπαίδεια του Δρανδάκη. Το λήμμα αυτό, που έγραψε ο Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή τον Οκτώβριο του 1932, αναφέρεται επανειλημμένα στον Αϊνστάιν και στις θεωρίες του, οι οποίες διατυπώθηκαν το 1916, δηλαδή 16 χρόνια πριν από τη συγγραφή του λήμματος...
...Ο Αϊνστάιν πολλές φορές εκφράστηκε εγκωμιαστικά για τον Κωνσταντίνο Καραθεοδωρή, τον οποίο αποκαλούσε σε κατ' ιδίαν συζητήσεις μεγάλο του δάσκαλο. (Σ' αυτήν την έκφραση του Αϊνστάιν στηρίζεται και η λανθασμένη άποψη ότι ο Α. Αϊνστάιν υπήρξε μαθητής του Κ. Καραθεοδωρή). Για κανέναν άλλο επιστήμονα δεν εκφραζόταν μ' αυτόν τον τρόπο...
...η προσπάθεια που κάνουν ορισμένοι συγγραφείς, για να προβάλουν τον Καραθεοδωρή μέσα από τη γνωριμία του και τη συνεργασία του με τον Αϊνστάιν, δείχνει ότι δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν τη μεγάλη συμβολή του στην πορεία της μαθηματικής επιστήμης. Το έργο του Καραθεοδωρή είναι "εξ αποδείξεως" και όχι "εξ ορισμού" μεγάλο και ως εκ τούτου είναι αυτόφωτο, όπως φυσικά μεγάλο ήταν και το έργο του Άλμπερτ Αϊνστάιν."
 
Στην πρώτη εικόνα, εμφανίζεται ο Κ. Καραθεοδωρή. Στη δεύτερη εικόνα βλέπετε την επιστολή του Αϊνστάιν προς τον Καραθεοδωρή, (Δεκέμβριος του 1916), που αναφέρουμε πιο πάνω μεταφρασμένη. Τις δύο αυτές εικόνες, πήραμε από τα Ιστορικά της Ελευθεροτυπίας, Πέμπτη 6-10-2005, σελ. 26,28.

Άρα λοιπόν, καταπίπτει η απάτη των αρχαιοπλήκτων, που θέλουν τη θεωρία της Σχετικότητας Ελληνική του Καραθεοδωρή. Όχι μόνο ο "κακός Εβραίος" Αϊνστάιν δεν έκλεψε τη θεωρία του "καλού Έλληνα" Καραθεοδωρή, αλλά αντίθετα, οι δύο αυτοί ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, αγαπημένοι και με απόλυτο αλληλοσεβασμό, συνεργάσθηκαν για την πρόοδο της επιστήμης, σε πείσμα των ΡΑΤΣΙΣΤΩΝ αρχαιοπλήκτων.

2. Η ανάπτυξη της απάτης με τον Αριστοτέλη
Οι αρχαιόπληκτοι βέβαια, μετά από την αποκάλυψη της απάτης τους, δεν το έβαλαν κάτω! Πώς ήταν δυνατόν να αφήσουν μια τέτοιου μεγέθους θεωρία, που άλλαξε την αντίληψή μας για τον κόσμο, σε έναν Εβραίο; Έπρεπε κατεπειγόντως να βρεθεί κάποιος Έλληνας ως δημιουργός της! Και αν αυτός ήταν και αρχαίος, τόσο το καλύτερο! Έτσι, ανακάλυψαν έναν νέο "δημιουργό" της Θεωρίας της Σχετικότητας, από τον οποίο δήθεν την έκλεψε ο "κακός Εβραίος" Αϊνστάιν. Και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Έλληνα... Αριστοτέλη!
Μόνο που αυτή τη φορά, έπρεπε να παρουσιάσουν και στοιχεία! Και έτσι, σε βιβλίο που μοσχοπούλησε από την τηλεόραση σε πολλούς αφελείς ο γνωστός τηλεοπτικός βιβλιοπώλης Δ. Λιακόπουλος, ανέπτυσσε τον ισχυρισμό αυτόν.
Στη συνέχεια, στο κίτρινο πλαίσιο, παραθέτουμε περιληπτικά το υποτιθέμενο αρχαιοελληνικό κείμενο του Αριστοτέλη:
1. Της των δε ενόντων ρευστήν δύναμιν, εις κραταιάν θέσιν ισοκλίνουσα παν εν τη δομή των σμικρών μορίων πλέγμα ουσίας μέγεθος έστι τάδε: Η της μάζης πολλαπλότητα εν διαδοχή, δις, μετά μεγέθους τριών μυρίων μυριάδων τριπλών ποδών προς την μονάδα του χρόνου.  
2. Την προς άκραν αύξησιν λόγω μεταβολής χώρου, προς χρόνον, ουκ εά η φύσις εις μη μετρήσιμον προσάγειν. Προσάγει γάρ οσονούπω της μάζης το μέγεθος εις το μη μετρήσιμον. Την δε χρόνου ροήν πάλιν αίφνης εις βραδύτερον προσάγει.
3. Την δε μεταβολήν των θεών νόμος τοιαύτη επιβολή φέρει το μέγεθος μηδέ των τριών μυρίων μυριάδων τριπλών ποδών προς την του χρόνου μονάδα υπερέχειν, μηδέ Ήλιος άλλος αστήρ αντιβαίνειν.
Το ανωτέρω ΨΕΥΔΕΣ κείμενο, οι αρχαιόπληκτοι απατεώνες το σχολιάζουν ως εξής (όπως ακριβώς μας έστειλε κείμενό τους αναγνώστης μας):
"Όσοι δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει «τι ακριβώς αναφέρουν τα αποσπάσματα αυτά», ας πάρουν θέση αναπαυτική και ένα ποτήρι νερό κοντά τους… Διότι τα παραπάνω είναι  ΟΛΗ Η ΘΕΩΡΙΑ  της σχετικότητας!!       
Ας τα εξηγήσουμε λοιπόν…
1. Το μέγεθος της περικλειόμενης ενέργειας που συγκρατεί τα μόρια στο πλέγμα της δομής τους είναι: Ο πολλαπλασιασμός της μάζας διαδοχικά δύο φορές, με το μέγεθος 30.000 φορές το 10.000 (μετρούμενο σε)  τρία πόδια προς τη μονάδα του χρόνου».
Δηλαδή: 
E = m . ( 3 . 10.000 . 10.000 ) . ( 3. 10.000 . 10.000 ) = m . ( 3 . 10.000 . 10.000 )2 = m . ( 3 . 100.000.000 )2 = m . ( 300.000.000 )2 = m . c2 ! (όπου 300.000.000 m/sec =  c  (ταχύτητα του φωτός). 
Ανάλυση – Σχόλια:
α) Τρεις μύριες μυριάδες = 3 . 10.000 . 10.000 = 300.000.000  m/sec   
β) Η μονάδα μήκους 3 πόδια = 1 m
γ) Η μονάδα χρόνου = 1 sec, άρα,
Η ταχύτητα του φωτός c  = 3000.000.000 m/sec = 300.000 Km/sec, αφού, 1 Km (χιλιόμετρο) = 1.000 m
2. Την αύξηση του λόγου του μήκους προς το χρόνο (ταχύτητα) προς ακραία τιμή  ( όριο της ταχύτητας του φωτός δεν την επιτρέπει η φύση να φθάσει σε μη μετρήσιμη τιμή  (άπειρη).  Διότι κάνει και το μέγεθος της μάζας να είναι μη μετρήσιμο (άπειρο). Την δε ροή του χρόνου την επιβραδύνει άμεσα»! (Μιλάμε για τη διαστολή του χρόνου που διατυπώνεται στην Ειδική θεωρία της σχετικότητας)
3. Στη δε μεταβολή (του χρόνου προς τον χρόνο, άρα στην ταχύτητα) ο νόμος των Θεών επιβάλλει να είναι μικρότερη από 30.000 . 10.000 . 3 πόδια  (1 μέτρο) προς τη μονάδα του χρόνου (sec) και ούτε ο Ήλιος ούτε άλλο άστρο μπορεί να την κάνει να παραβεί (τον νόμο)». (Μιλάμε για το όριο της ταχύτητας που διατυπώνεται στη Γενική θεωρία της σχετικότητας).
Πριν σας αποκαλύψω το όνομα του συγγραφέα των παραπάνω αρχαίων αποσπασμάτων, ας κάνουμε μερικά χρήσιμα σχόλια: 
Γ ν ώ ρ ι ζ ε  ο συγγραφέας αυτός:
α)  Ότι ο Ήλιος ήταν απλά ένα άστρο όπως όλα τα άλλα.
β)  Ότι τις συνθήκες κίνησης τις ορίζουν τα «βαρυτικά πηγάδια» των άστρων (gravity wells) και ακόμα και ένα μαύρο άστρο (μελανή οπή) με την τεράστια έλξη του δεν μπορεί να εξασφαλίσει ταχύτητα μεγαλύτερη από εκείνη του φωτός.
γ) Τις σύγχρονες μονάδες μέτρησης, δηλαδή, το μέτρο και το δευτερόλεπτο! Και όσον αφορά στο δευτερόλεπτο, υπάρχει μια κάποια λογική, αφού είναι το 1/60 του λεπτού (min) που είναι το 1/60 της ώρας (h) που είναι το 1/24 της περιστροφής της Γης γύρω από τον εαυτό της. Για το μέτρο όμως (ή τα 3 πόδια); Εδώ, υπάρχει κάποιο μυστήριο!
Στον συγγραφέα αυτόν, πρέπει να αποδοθούν τα παρακάτω:
α) Ο τύπος E = m . c2  για την μετατροπή της μάζας σε ενέργεια και αντίστροφα.
β) Η Διαστολή του χρόνου και η συστολή του μήκους.
γ) Το όριο της ταχύτητας του φωτός.
δ) Η μέτρηση της ταχύτητας του φωτός.
ε) Η βαρυτική θεωρία της γενικής θεωρίας της σχετικότητας.
ζ) Η σχέση μάζας – ταχύτητας (όταν γίνεται άπειρη η μία γίνεται άπειρη και η άλλη)!
Και με τον Einstein, τι γίνεται;  
Ας κάνουμε άλλη μία παρένθεση εδώ…
Όταν ο Einstein παρουσίασε τις θεωρίες αυτές (που κανένας μέχρι σήμερα δεν κατόρθωσε να καταρρίψει) κανένας φυσικός δεν μπορούσε να τις κατανοήσει! Ακόμα και αυτός ο  Einstein δεν μπορούσε να τις «στηρίξει». Μήπως επειδή και αυτός δεν τις καταλάβαινε; Μήπως κάποιοι παρέδωσαν στον Einstein την θεωρία της σχετικότητας; Αυτό είναι ένα ερώτημα που ίσως να επιδέχεται την οποιαδήποτε απάντηση!
Βρέθηκαν επιστολές (;)  του έντιμου και ειλικρινή Einstein, που απευθύνεται στον μεγάλο Έλληνα μαθηματικό Καραθεοδωρή και του ζητά να του εξηγήσει τις θεωρίες που ο ίδιος… παρουσίασε!  "Θα γονατίσω μπροστά σας εάν μου τα εξηγήσετε..." του γράφει.  Π ο ι ά   όμως να του εξηγήσει; Μήπως τα παραπάνω αρχαία αποσπάσματα; (Σημείωση δική μας: Πιο πάνω, είδατε τι ακριβώς ζητούσε ο Αϊνστάιν να του εξηγήσει ο Καραθεοδωρή! Καμία σχέση με αρχαία αποσπάσματα και Θεωρία της Σχετικότητας!!! Προσέξτε πώς οι αρχαιολάτρες αλλοιώνουν την επιστολή!). Μήπως αυτές τις ίδιες τις θεωρίες της σχετικότητας που…ανέπτυξε; Το γεγονός ότι  ί σ ω ς   κ ά π ο ι ο ι   να παρέδωσαν στον Enstein την θεωρία της σχετικότητας, δεν θα ήθελα να το υποθέσω εγώ τουλάχιστον. Το γεγονός όμως  π ο υ  β ρ ή κ α ν  την θεωρία της σχετικότητας και σε ποιόν πρέπει να αποδοθεί,  θα προκύψει από τα παρακάτω και σε συνδυασμό με τα προηγούμενα…"
Σημείωση δική μας: Στη συνέχεια, οι Αρχαιολάτρες, προχωρούν να εκθέσουν  ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥΣ περί της δήθεν ανεύρεσης επιστολής του... Αριστοτέλη, με τη Θεωρία της Σχετικότητας. Ακολουθεί η ανάπτυξη του παραμυθιού:
"Πρίν από 15 χρόνια, οι ‘Αγγλοι του Imperial College of London (τμήμα Ιστορίας των Επιστημών), απεκάλυψαν και παρέδωσαν στην δημοσιότητα κατά τη διάρκεια επιστημονικού συνεδρίου στο New York Academy of Sciences, στη Νέα Υόρκη τα παραπάνω «αρχαία κείμενα» με την θεωρία της σχετικότητας. Τα κείμενα αυτά, ανήκουν… στον Αριστοτέλη
Σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα, τα κείμενα βρέθηκαν σε αρχαίο Αραβικό αντίγραφο «χαμένου» βιβλίου του Αριστοτέλη! Και για την αυθεντικότητα του συγκεκριμένου αυτού Αραβικού κειμένου βασιζόμαστε στην έρευνα των Άγγλων και Αμερικανών που ήταν δεδομένο ότι θα γινόταν!
Οι Άραβες, άνθρωποι με αξίες και πολλοί από αυτούς με Ελληνική παιδεία ήταν αυτοί που «έσωσαν» πολλά αρχαία Ελληνικά κειμήλια του πνεύματος, αντιγράφοντάς τα, όταν οι... «υπερ-χριστιανοί» ήθελαν να τα κάψουν όλα!
(Σημείωση δική μας: Όπως παρατηρείτε, οι Νεοπαγανιστές απατεώνες αρχαιολάτρες εδώ, δεν αρκούνται στο ότι ψεύδονται ασυστόλως όσον αφορά τα κείμενα αυτά, αλλά βρίσκουν ευκαιρία να κάνουν και αντιχριστιανική προπαγάνδα, με τα γνωστά ψεύδη περί δήθεν καψίματος επιστημονικών βιβλίων από τους... Χριστιανούς! Και φυσικά στη συνέχεια που θα δείξουμε την απάτη τους, θα καταλάβει ο καθένας, πόσο αξιόπιστοι είναι οι απατεώνες αυτοί Νεοπαγανιστές!)
Τα «αποσπάσματα»  αυτά του αρχαίου διασωθέντος κειμένου του Αριστοτέλη, δεν ήταν τα μόνα που διασώθηκαν από αυτούς… Ευτυχώς! Κάποιοι βέβαια (ως συνήθως υπάρχουν πάντα οι αυτόκλητοι ή ετερόκλητοι «Θωμάδες»), είπαν: «Και πού ξέρουμε ότι δεν μας λένε ψέματα οι Άραβες ότι είναι του Αριστοτέλη;» Και ως συνήθως, Όλοι αυτοί οι «Θωμάδες»,  είναι Βλάκες και μάλιστα με περικεφαλαία!  
(Σημείωση δική μας: Εδώ θέλουν να προλάβουν οποιαδήποτε αμφισβήτηση, υβρίζοντας ως "βλάκες" όσους αντιλαμβάνονται την απάτη τους, και μάλιστα με τη λέξη: "ετερόκλητοι", υπονοούν ότι κάποιοι τους βάζουν να αμφισβητούν, για κάποια δήθεν σκοτεινά συμφέροντα. Έτσι κάνουν τον αναγνώστη, να φοβηθεί να μη θεωρηθεί "βλάξ", και να καταπιεί ως βλάκας το ανωτέρω παραμύθι! Το ενδιαφέρον είναι, ότι η αμφισβήτηση δήθεν τίθεται ως προς την πατρότητα του κειμένου αυτού. Και ΟΧΙ ως προς το αν πράγματι υπήρξε τέτοιο κείμενο! Άλλωστε, με την παράθεση επιστημόνων, υποτίθεται ότι αυτό έχει αποδειχθεί αναμφισβήτητα. Έτσι παραπλανούν τον αναγνώστη, και στρέφουν την αμφιβολία του σε δευτερεύοντα ζητήματα, τα οποία δύσκολα μπορεί να ελέγξει! Ας συνεχίσουμε όμως την παρουσίαση του παραμυθιού):
Διότι…θα πρέπει να μας εξηγήσουν  α φ' ε ν ό ς   πού βρήκαν οι Άραβες πριν από 1.500 χρόνια την θεωρία της σχετικότητας (μια που τα κείμενα αποδείχθηκαν αυθεντικά), και α φ' ε τ έ ρ ο υ,  γιατί οι  Άραβες δεν ισχυρίσθηκαν ότι η θεωρία της σχετικότητας ήταν… δική τους, αλλά του  Αριστοτέλη; Γιατί να μην πάρουν την Δόξα αυτή... εκείνοι; Εάν δεν ήταν έντιμοι… τότε απλά, δεν  «κατανοούσαν τι αντέγραφαν»!
Και εάν δεν ήταν η θεωρία αυτή  «πνευματική ιδιοκτησία του  Αριστοτέλη», τότε τα πήρε από κάποια άλλη… αρχαιότερη Ελληνική πηγή!!! Και αυτό το τελευταίο ίσως να οδηγεί σε επικίνδυνους… «άλλους δρόμους»  που τρομοκρατούμαι ακόμα και να τους σκέπτομαι, πόσο μάλλον να τους αναφέρω! Μένω λοιπόν να πιστεύω ότι «αποτελούσαν πνευματική ιδιοκτησία»  του Αριστοτέλη με Θεία επιφοίτηση,  και να «πνίγω» και το ερωτηματικό που μου προκύπτει“ Γιατί ο άνθρωπος πού κατάφερε να συλλάβει και να κατανοήσει το «θαύμα» της θεωρίας της σχετικότητας, αναφέρεται στο νόμο «των Θεών»… και όχι στο νόμο «του Θεού»!"
Εδώ σταματάμε την παρέθεση του Νεοπαγανιστικού αρχαιολατρικού αυτού παραληρήματος, (κλείνοντας με άλλη μια πολυθεϊστική προπαγάνδα τους στο τέλος του κειμένου αυτού), γιατί ήρθε πλέον η ώρα να αποδείξουμε ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ των Νεοπαγανιστών Αρχαιολατρών, ακόμα και σε ζητήματα δευτερεύοντα, όπως η... Θεωρία του Αϊνστάιν!

3. Το ξεσκέπασμα της Νεοπαγανιστικής απάτης περί Αριστοτέλη
Τα πρώτα ερωτήματα που έρχονται στο μυαλό ενός νοήμονος αναγνώστη που θα διαβάσει τα ανωτέρω παραμύθια, είναι τα εξής:
1. Δεν μας λέει ΠΟΙΟ χαμένο βιβλίο του Αριστοτέλη είναι αυτό.
2. Δεν μας διαβεβαιώνει αν η μετάφραση είναι σωστή.
3. Η μέτρηση σε «πόδια» είναι αρχαίο σύστημα μέτρησης;
4. Πού φυλάσσονται αυτά τα χειρόγραφα;
5. Ποια είναι τα συμφραζόμενα;
6. Πώς αλλιώς μπορεί να μεταφρασθεί το κείμενο αυτό;
7. Ποιες έννοιες είχαν οι λέξεις του κειμένου στην αρχαιότητα;
8. Ταιριάζουν αυτά με τις γενικότερες ιδέες του Αριστοτέλη;
Ο λόγος που έρχονται τα ερωτήματα αυτά, είναι επειδή κάθε ΚΑΛΟΠΙΣΤΟΣ άνθρωπος, θα θεωρήσει ότι πράγματι τα κείμενα αυτά είναι υπαρκτά! Γιατί δύσκολα μπορεί κάποιος καλόπιστος, να πιστέψει ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι τόσο ΘΡΑΣΕΙΣ, ώστε να γράφουν ψέματα για την ίδια την ανακάλυψη!
Όταν όμως έχει κάποιος να κάνει με Νεοπαγανιστές Αρχαιολάτρες, δυστυχώς φαίνεται ότι η καλοπροαίρετη ανάγνωση είναι ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ, γιατί πρόκειται για εκ πεποιθήσεως ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!
Εμείς διαβάσαμε τους ανωτέρω ισχυρισμούς τους καλοπροαίρετα, κάνοντας μόνο τα πιο πάνω κριτικά ερωτήματα, μη θέλοντας να τους χαρακτηρίσουμε απατεώνες, αλλά απλώς πλανημένους. Άλλωστε, ποιος μπορεί να φαντασθεί, ότι κάποιοι δημοσιεύουν σε κοινή θέα ψευδείς πληροφορίες για ξένα Ερευνητικά Κέντρα και επιστήμονες; Όμως (ευτυχώς), άλλοι ανέλαβαν με υπευθυνότητα, να ελέγξουν τους ισχυρισμούς τους, για την δήθεν ανεύρεση του επίμαχου κειμένου του... Αριστοτέλη!
Την έρευνα της αξιοπιστίας των ισχυρισμών, για το αν υπήρξε πράγματι η εν λόγω ανακάλυψη, ανέλαβε να κάνει το περιοδικό "Τρίτο Μάτι", και την παρουσιάζει στο τεύχος του Νο 135 του Οκτωβρίου 2005, στη σελίδα 43, το οποίο περιοδικό ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ για την πρωτοβουλία που έλαβε. Εκεί, μέσα στο πλαίσιο στο πάνω μέρος της σελίδας με θέμα: "Αριστοτέλης και Αϊνστάιν", γράφει μεταξύ πολλών άλλων, τα εξής εντυπωσιακά:
"Σε σχετική μας επαφή, ο φίλος κ. Λιακόπουλος συμφώνησε να ερευνήσουμε το θέμα και να αποστείλουμε σχετική ερώτηση στο Imperial College of London. Έτσι και κάναμε. Παρακάτω δημοσιεύουμε το κείμενο της απάντησης που λάβαμε από το Αγγλικό πανεπιστήμιο:
΄΄Ερεύνησα διεξοδικά το θέμα που αναφέρετε, με την ιδιότητά μου ως Διευθυντής του Τμήματος Ιστορίας της Επιστήμης. Μπορώ λοιπόν υπεύθυνα να σας αναφέρω ότι καμία τέτοια δημοσίευση, ή έστω και φήμη περί της ύπαρξής της δεν μπόρεσα να εντοπίσω, ούτε ποτέ κάτι σχετικό δημοσιεύτηκε από αυτό το Πανεπιστήμιο, εδώ ή στη Νέα Υόρκη, ή οπουδήποτε αλλού. Μπορείτε να θεωρήσετε ότι αυτός ο ισχυρισμός δεν έχει κανένα νόημα...
Ρόμπερτ Πάουελ
Κέντρον Ιστορίας της Επιστήμης, Τεχνολογίας και Ιατρικής
Imperial College of London.
Διευθυντής του Τμήματος.΄΄".
Μετά από την ανωτέρω επιστολή, περιττεύει οποιαδήποτε προσπάθεια να απαντήσουμε στις παραπάνω καλόπιστες ερωτήσεις που θέσαμε εξ' αρχής. Κείμενο του Αριστοτέλη με τέτοιο περιεχόμενο, ΠΟΤΕ δεν ανακαλύφθηκε, και όλες οι ανωτέρω αναφορές για Άραβες που δήθεν τη διέσωσαν από τους... Χριστιανούς, είναι ένα ακόμα Νεοπαγανιστικό ψέμα. Ολόκληρη αυτή η υπόθεση, είναι αποδεδειγμένα μια απάτη των Αρχαιολατρών!
Κλείνοντας το άρθρο αυτό, θα τονίσουμε για μια ακόμα φορά στα υποψήφια θύματα των Αρχαιολατρών:
Οι άνθρωποι αυτοί είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ! ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΝΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Α ΩΣ ΤΟ Ω ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ!

Γ. Κ.


ΕΚ.ΤΟΥ.ΣΥΝΕΡΓΆΤΗ ΜΑΣ ΑΡΧΑΙΟΓΝΩΜΩΝΣας προσκαλώ να εγγραφείτε στο νέο κανάλι μου στο you tube
Να το στηρίξετε και να έχετε έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.
Όπως επίσης μπορείτε να μου στέλνετε στο mail μου dsgroupmedia@gmail.com   τα  video σας να τα ανεβάζουμε άμεσα.

Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like, κοινοποιήστε το στους φίλους σας και μοιραστείτε μαζί τους την γνώση 

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only