Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

τα 2.500 χρόνια του Ελληνικού βασιλείου του Βοσπόρου θα γιορτάσει Η Ρωσία

Την άγνωστη ιστορία των Ελλήνων που έζησαν και αναπτύχθηκαν στη Μαύρη Θάλασσα θα τιμήσουν οι Ρώσοι την επόμενη χρονιά. Η αρχαία ελληνική διαδρομή του χρυσού δακτυλιδιού του Βασιλείου του Βοσπόρου που ζωντανεύει ξανά ως τουριστική διαδρομή, θα τιμηθεί φέτος με πολυάριθμες εκδηλώσεις.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο του παγκόσμιου τουριστικού και εκπαιδευτικού προγράμματος «Ο χρυσός δακτύλιος του βασιλείου του Βοσπόρου», μέσα στο 2020 θα πραγματοποιηθούν πολιτιστικές, επιστημονικές, εκπαιδευτικές, αθλητικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις μεγάλης κλίμακας στη Μόσχα, Σότσι, Σεβαστούπολη, Κριμαία, Κρασνοντάρ και Ροστόφ.


Ειδικά φεστιβάλ του Βοσπόρου θα διεξαχθούν στο Κερτς, την Ανάπα και το Νοβοροσίσκ, καθώς και το φεστιβάλ «Οι δρόμοι του κρασιού του βασιλείου του Βοσπόρου» που θα διεξαχθεί σε 25 οινοποιεία και τέσσερις περιοχές της Νότιας Ρωσίας, καθώς και πολλά άλλα.

  • Επίσης, το 2020, για πρώτη φορά στη Ρωσία, θα διεξαχθεί το διεθνές φόρουμ «Αρχαία κληρονομιά της Ρωσίας», το οποίο θα συγκεντρώσει αρχαιολόγους και ξεναγούς, διευθυντές μουσείων και ταξιδιωτικών πρακτόρων, δημόσιους φορείς και επιχειρηματίες από τη Ρωσία, την Ελλάδα, τη Γαλλία, τη Γερμανία και άλλες χώρες.


Αξίζει να σημειωθεί, ότι το 2019 στο έργο «Χρυσό δαχτυλίδι του βασιλείου του Βοσπόρου» απονεμήθηκε το διεθνές βραβείο του National Geographic Traveler, για τη συμβολή του στην ανάπτυξη του πολιτιστικού και εκπαιδευτικού τουρισμού στη Ρωσία και διεθνώς. Στα τέλη του 2019, τη συγκεκριμένη τουριστική διαδρομή επισκέφθηκαν περισσότεροι από 1.500.000 τουρίστες από τη Ρωσία, καθώς και τη Σλοβενία, την Αυστρία, τη Γερμανία, την Ιαπωνία, την Κίνα και άλλες χώρες.Εκ του : www.defence-point.gr -




Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας http://www.tapantareinews.gr, για περισσότερη ενημέρωση. Εγγραφείτε - SUBSCRIBE: http://bit.ly/2lX5gsJ Website —►http://bit.ly/2lXX2k7 SOCIAL - Follow us...: Facebook...► http://bit.ly/2kjlkot    







Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only