Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

Χωρίς καλούς κ κακούς μένω στο τι έχει δει κ ζήσει ένας άνθρωπος

Χωρίς καλούς κ κακούς μένω στο τι έχει δει κ ζήσει ένας άνθρωπος , όχι σαν απλός παρατηρητής αλλά με συμμετοχή στα δρώμενα. Η συμμετοχή σημαίνει ευθύνες για αυτό που υπηρετείς το οποίο για κάποιους θεωρείται καλό κ για την απέναντι πλευρά κακό.
Μένω στο ότι οι εβδομηνταρηδες Βρετανοί κ αυτοί που δεν αξιώθηκαν να ζήσουν τόσο δεν έχουν δει κάτι διαφορετικό στην ζωή τους πέρα από αυτο το συγκεκριμένο πρόσωπο σ αυτή την θέση. Η Λιζ Τρας γεννήθηκε το 1975 κ ο Τσώρτσιλ , ο πρώτος πρωθυπουργός γι αυτήν, το 1874 ,101 χρόνια νωρίτερα κ πέθανε 10 χρόνια πριν γεννηθεί η Λιζ Τρας. Εβδομήντα χρόνια τα Χριστούγεννα στις 3.15 μετά το τραπέζι είχε την ομιλία της Ελισάβετ , ακούγεται χαζό αλλά έχει σημαδέψει πολύ κόσμο και έτσι κι αλλιώς, με αποδοχή αλλά κ θυμό.
Εντυπωσιασμένη όχι από τα έχω αλλά από το πόσες εμπειρίες μπορεί να έχει ένας άνθρωπος που έχει πάμπολλες κ ταυτόχρονα περιορισμένες εξουσίες. Σοφή κίνηση ότι είχε ταίρι που ήθελε , δίνει δύναμη σε όλους τους ανθρώπους γνωστούς κ άγνωστους στους πολλούς.
Δεν είναι η μόνη αλλά έσπασε ρεκόρ.
Δεν έχω δει ούτε πρόκειται να δω το the Crown.
End of an era.

 πηγη 

Vavi Barsefsky





Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only