Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Αυτή η ελληνική παραλία είναι η καλύτερη του κόσμου για το 2018!


Μια ελληνική δεσπόζει στην πρώτη θέση της λίστας με τις «100 καλύτερες παραλίες του Κόσμου» για το 2018 που δημοσίευσε το Flight Network.

Η παραλία που ξεχώρισε δεν είναι άλλη από το Ναυάγιο της Ζακύνθου, ενώ στη σχετική λίστα βρίσκονται επίσης το Ελαφονήσι της Κρήτης (θέση 56), η Κόκκινη Παραλία στη Σαντορίνη (θέση 77) και η παραλία Λογγάς στην Κέρκυρα (θέση 96).

Η λίστα είναι βασισμένη στις εμπειρίες και την αξιολόγηση 1.200 δημοσιογράφων, συντακτών, μπλόγκερς και ταξιδιωτικών γραφείων παγκοσμίως.


Σε αυτήν περιλαμβάνονται, όπως ήταν φυσικό, ορισμένες από τις πλέον παραδεισένιες παραλίες του κόσμου, όπως εκείνες της Ινδονησίας με τα κρυστάλλινα νερά, μέχρι τις τροπικές στο Μπαλί, ενώ για την τελική επιλογή λήφθηκαν υπόψιν παραλίες σε Αφρική, Ασία, Αυστραλία και Νότιο Ειρηνικό, Κεντρική Αμερική και Καραϊβική, Ευρώπη, Βόρεια και Νότια Αμερική.

Οι παραλίες που πήραν την υψηλότερη βαθμολογία, βρίσκονται στην Ελλάδα, τα νησιά Τερκς και Κέικο, την Ταϊλάνδη, την Χιλή, την Μικρονησία και τις Μπαχάμες.








Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only