Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Ο Τάφος της Μήδειας στον Βόλο ???


[…Τα ευρήματα του τάφου στο Καζανάκι του Βόλου (ανάμεσά τους και ένα χρυσό περιδέραιο με χίλιες ψηφίδες), χρονολογούνται από το τέλος του 15ου αι. π.Χ. μέχρι το τέλος του 14ο αι. π.Χ. σύμφωνα με τις ραδιοχρονολογήσεις του «Δημόκριτου».
Το ενδιαφέρον είναι ότι την ίδια περίοδο οι αρχαιολόγοι υποστηρίζουν ότι οικοδομήθηκαν τα πρώτα ανακτορικά συγκροτήματα γύρω από τον μυχό του Παγασητικού κόλπου. Είναι δηλαδή μια περίοδος μεγάλης προόδου στην πρώιμη αυτή εποχή.
Επίλεκτα μέλη του μυθικού βασιλείου της Ιωλκού ήταν οι επτά νεκροί (4 ενήλικοι και 3 παιδιά) του θολωτού μυκηναϊκού τάφου που βρέθηκε το 2004 στη θέση Καζανάκι του Δήμου Βόλου κατά το έργο διαμόρφωσης της παρακαμπτήριας οδού της πόλης. Ο τάφος ήταν ασύλητος και ανακαλύφθηκε ουσιαστικά από ένα σκαπτικό μηχάνημα το οποίο παρέσυρε το «κλειδί» στην κορυφή του θόλου.]
Ο ΤΑΦΟΣ ΤΗΣ ΜΗΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ?? !!
Τα πνεύματα μου είπανε ότι μάλλον ήταν αρχές του 2004. Η αξίνα χτύπησε σε κάτι μεταλλικό, με το δεύτερο χτύπημα η αξίνα θρυμματίστηκε. Πήγε η μπουλντόζα, προσπάθησε να βγάλει το μεταλλικό εμπόδιο και η τσάπα της έσπασε. Μόλις είδαν το τεράστιο μεταλλικό μπαούλο με το άγνωστο μέταλλο και τις παμπάλαιες Αρχαίο Ελληνικές επιγραφές ήρθαν οι πεζοναύτες. Έστησαν μια περίμετρο ακτίνας 200 μέτρων. Δεν πέρναγε κανείς. Λίγο μετά πλακώσανε τα μαύρα μεγάλου κυβισμού τζιπ. Και φυσικά οι τύποι με τα μαύρα κοστούμια ! Men in Black ? χαχαχα μπορεί ! Και φυσικά το απαραίτητο μαύρο ελικόπτερο !!! Αμέσως έφτασε μια τεράστια νταλίκα από κάποια ντόπια εταιρεία, όπου φορτώθηκε το κιβώτιο. Έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση με το ελικόπτερο από επάνω και τα μαύρα τζιπ από πίσω ! Επαναλαμβάνω… Στην Αρχαία Ελλάδα τιμωρούνταν με την ποινή του θανάτου όσοι έκαναν καταστροφές στα μνημεία της πόλης.
Τι περιείχε το κουτί ? Εδώ τα “πνεύματα” διαφωνούν. Άλλα “πνεύματα” λένε ότι ήταν ο τάφος της Μήδειας με τα παιδιά της και άλλα “πνεύματα” ότι ήταν Κένταυρος (όχι ο Κένταυρος – Λασέρτα της Αγριάς), σκεφτείτε .. αν μαθευόταν πως βρέθηκε τάφος Κενταύρου θα κατέρρεε το σαθρό οικοδόμημα του κοινωνικού κατεστημένου, πολιτικό, θρησκευτικό… όλο αυτό που αποκαλείται ψευδώς “ιστορία της ανθρωπότητας”.
Που ? Στις συντεταγμένες Βόρειο Γεωγραφικό Πλάτος 39.22.50 Ανατολικό Γεωγραφικό Μήκος 22.57.50 στον περιφερειακό, στο Καζανάκι του Βόλου….
Από παλιό μου άρθρο του 2011 στην ηρωική μιασταλα.κομ
Ίων Μάγγος


πηγη conspiracyfeeds.blogspot


Σας προσκαλώ να εγγραφείτε στο νέο κανάλι μου στο you tube. https://www.youtube.com/channel/UClTha-_dzVhSPMB831VKRFA
Να το στηρίξετε και να έχετε έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.
Όπως επίσης μπορείτε να μου στέλνετε στο mail μου dsgroupmedia@gmail.com   τα  video σας να τα ανεβάζουμε άμεσα


Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only