Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Τρόφιμοι!


 Σ όποια πτέρυγα κι αν μας κατατάξουν ,ένα είναι σίγουρο ,πως το φορεματάκι το άσπρο χωρίς χεράκια ,αρμόζει πιο πολύ στους έξω ,παρά στους εντός ,που φρόντισαν οι έξω από κει ,να τους το στολίσουν ,ένδυμα ψυχής τους !

Σ όποια πτέρυγα και αν μας βάλουν ,θα δουν τις αλήθειες μας και κυρίως θα δουν τους πόνους και τους κλαυδμούς μας ,μέσα απ τα ορυόμενα δικά μας ζητήματα ,που τα άφησαν άλυτα και προκάλεσαν το δικό τους διχασμό .
Σ όποια πτέρυγα κι αν μας βάλουν ,θα αντικρίσουν ψυχές ,που ευάλωτες και ποτέ σθεναρές ,θέλησαν να αποδείξουν το τραγικό της υπόθεσης ,που δεν είναι άλλο ,παρά οι ιθύνοντες κυκλοφορούν ελεύθεροι με ελαφριά τη καρδία και οι εναπομείναντες και εναπομείνασες ,κυοφορούν τα δικά τους ψυχικά απόβλητα .
Σ όποια πτέρυγα θελήσουν να δουν τις αντοχές μας και τις ανοχές μας ,θα τους πληροφορήσουμε ,πως προηγήθηκαν άλλοι ,που τις καταρρακώσαν .
Αυτοί που τις εκσφενδονήσαν και κυρίως τις στείλανε εκεί ,που ίσως κανείς να μην είναι σε θέση να αντικρίσει και να αγγίξει καν..σ έναν πάτο ,βάθος ψυχής ,που ακόμα κι ο αντίλαλλός της, σιωπά ,μέσα απ την ηχώ του.
Σ όποια πτέρυγα κι αν αποφασίσουν να δουν τα δικά μας μεγαλεία ,της ψυχής μας και της εσωτερικής μας διαδικασίας, να ναι σίγουροι πως θα υποκλιθούν στην αναγκαιότητά μας ,όχι για αποδοχή από έπαρση ,αλλά απ την ανάγκη ,να εισακουσθούμε κι εμείς κάποτε και να μετρήσει κι η δική μας γνώμη κι άποψη!
Σόποια πτέρυγα και να μας βάλουν,επιλέξουν ,θελήσουν ,αποφασίσουν,συνεδριάσουν ,συμβουλευτούν ,απαξιώσουν ,τιμωρήσουν ,παραδειγματίσουν ,αφοπλίσουν ,ένα να ξέρουν και είνα είναι βέβαιο και σίγουρο!!
ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΦΙΜΟΙ ,ΣΕ ΕΜΑΣ ,ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ,ΘΕΛΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΟΛΟΥ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ..
ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ,ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ,ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ?
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΕΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΟΡΤΑ,ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ,ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ,ΛΕΚΤΙΚΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ,ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ...
ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ !
ΚΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΜΑΣ!
ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΟΦΙΜΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ..ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΜΕΛΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΕΙΣ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥΣ!
Τρόφιμοι ,σε μια ψυχιατρική κλινική ,δεν παύει να ναι εκείνοι ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ,ΑΛΛΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΦΙΛΙΑΣ ,ΚΑΤΑΝΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΑΛΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ !
ΑΛΛΩΣΤΕ ,Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟ ΤΩ ΛΙΘΩ ΒΑΛΛΕΤΩ!!!
Η ζωή έχει τη δική της Πυξίδα ,ας Μάθουμε πια να τη Χειριζομαστε σωστά και να μη Χάνουμε τους Προσανατολισμούς ΜΑΣ!!!
ΕΤΙΚΕΤΤΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΞΕΧΟΝΤΕΣ ΚΙ ΕΞΕΧΟΥΣΕΣ ,ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΓΡΑΦΗΣ ,ΑΦΟΥ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ!!
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ,ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗΘΕΣΗ ,ΣΤΟ ΝΟΥ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!

πηγη Άννα Ζανιδάκη 

Με πολύ μεράκι αλλά και υπομονή συνεχίζουμε την προσπάθεια μας .Αθόρυβα …σιγά σιγά με πολύ υπομονή αλλά και διάθεση προχωράμε Στόχος μας παραμένει να αρθρογραφούν οι πολίτες σε αθρα με θέματα πολιτισμού που επιλέξουν Το όνομα και επώνυμο αλλά η ευπρέπεια των άρθρων είναι απαραίτητα .Η διεύθυνση μας για επιστολές Άρθρα είναι zantedanias@gmail.com Όπως έχουμε από την αρχή της προσπάθεια μας αναφέρει θα αναρτώνται μετά από έγκριση μας Σας ευχαριστούμε από καρδιας Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους ο οποίος φέρει και την ευθύνη των γραφομένων και δε συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας


Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only