Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τις πιο καυτές τάσεις της κουζίνας για το 2017

Οι πιο hot διακοσμητικές τάσεις κουζίνας για το 2017 για να αντλήσετε ιδέες για το σπίτι.

Η κουζίνα είναι ένα από τα κορυφαία δωμάτια στο σπίτι, γι’ αυτό ο σχεδιασμός της θα πρέπει να γίνει με προσοχή και στυλ. Ωστόσο, πολλοί βρίσκονται σε αδιέξοδο όταν αντιμετωπίζουν ένα τέτοιο έργο. Φυσικά, όλοι θέλουν οι νέα εμφάνιση της κουζίνας τους να είναι μοντέρνα, σαν να ξεπήδησε από σελίδες περιοδικών.
Ταυτόχρονα, ο σχεδιασμός μιας κουζίνας δεν είναι «φθηνή» υπόθεση, γι’ αυτό θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η αισθητική παραμένει κομψή για το άμεσο μέλλον. Η επίτευξη της τέλειας ισορροπίας μεταξύ αυτών των στόχων μπορεί να είναι δύσκολη.
Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με τις πιο hot διακοσμητικές τάσεις κουζίνας για το 2017 για να πάρετε εκπληκτικές ιδέες για το σπίτι σας. Είτε σχεδιάζετε την κουζίνα σας από το μηδέν είτε ενσωματώνετε λεπτομέρειες από έναν υπάρχοντα χώρο, ένα είναι σίγουρο. Ότι το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει. Επιλέξτε ως εργαλεία τα στοιχεία που αγαπάτε για να δημιουργήσετε ένα χώρο που θα είναι τόσο επίκαιρος όσο και διαχρονικός.


Προτιμήστε το κλασσικό ασπρόμαυρο στυλ

t
Από όλες τις τάσεις σε αυτόν τον κατάλογο, αυτό το στυλ το αγαπάμε επειδή είναι απόλυτο κλασσικό. Το μαύρο και το άσπρο είναι ένας διαχρονικός συνδυασμός χρωμάτων, οπότε αν αποφασίσετε να το επιλέξετε, θα κάνετε σίγουρα την πιο σωστή επιλόγή για την κουζίνα σας.
Τα επιτυχημένα μονοχρωματικά σχέδια χρωμάτων δημιουργούν μια εντυπωσιακή αντίθεση. Για να γίνει αυτό, επιλέξτε ένα χρώμα που παίζει κυρίαρχο ρόλο στον χώρο και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το άλλο σε ένα ή δύο στοιχεία του χώρου. Θα μπορούσατε, για παράδειγμα, να επιλέξτε μια μαύρη νησίδα, όπως στην παραπάνω εικόνα, με  άσπρα ντουλάπια.
Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι όλα τα στοιχεία σχεδιασμού που δεν εμπίπτουν στο ασπρόμαυρο θέμα έχουν επίσης έντονο οπτικό αντίκτυπο. Εξετάστε το ενδεχόμενο να επιλέξετε μέταλλα όπως το χρώμιο που έχουν γυαλιστερό χρώμα ή ακόμη και να προσθέσετε ένα αξεσουάρ με έντονο χρώμα.

Εστιάστε στην ενσωμάτωση καθαρών γραμμών στο χώρο.

Επιλέξτε ντουλάπια με καθαρές γραμμές

Πολλές από αυτές τις τάσεις κουζίνας του 2017 επικεντρώνονται γύρω από την καθαρή και σχεδόν αυστηρή, αισθητική. Όταν πρόκειται για τα ντουλάπια και τους πάγκους της κουζίνας επιλέξτε ότι πιο κομψό και μινιμαλιστικό βρείτε. Προτιμήστε ένα γραμμικό ντουλάπι που διαθέτει αιχμηρές γωνίες και αν θέλετε αγοράστε ένα μοντέλο που δεν έχει συρτάρια.
Το απλούστερο, άλλωστε, είναι το καλύτερο. Επίσης, να έχετε υπόψη να εργάζεστε με τον ίδιο τρόπο στον σχεδιασμό του υπόλοιπου χώρου. Ψάξτε για έπιπλα, φωτισμό και φωτιστικά με το ίδιο είδος αρχιτεκτονικού στυλ.

Προσθέστε ένα χάλκινο στοιχείο

Για χρόνια, ο ανοξείδωτος χάλυβας ήταν ο μόνος τρόπος να σχεδιάσουμε τις κουζίνες με πολυτελές στυλ. Στις μέρες μας, πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιών ψάχνουν για κάτι λίγο διαφορετικό και ταυτόχρονα κάτι που να κάνει την κουζίνα τους να ξεχωρίζει από το πλήθος. Ο χαλκός φαίνεται να είναι η νικήτρια επιλογή.
Εάν αποφασίσετε να προσθέσετε στην κουζίνα σας τον χαλκό, σκεφτείτε ποιο θα είναι το αντικείμενο στοιχείο σχεδιασμού. Αυτή η απόφαση θα εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Θα μπορούσατε, για παράδειγμα να το συμπεριλάβετε στο φωτισμό σας, όπως στην παρακάτω εικόνα. Με το χάλκινο στοιχείο ο χώρος θα «λάμψει» περισσότερο, ενώ θα ξεχωρίζει και θα τραβάει όλα τα βλέμματα.


Εξετάστε ένα πάτωμα με μοτίβο

Σε αντίθεση με το τυποποιημένο ξύλο που έχει την τάση να αναμειγνύεται στο παρασκήνιο, τα σχεδιαζόμενα δάπεδα είναι ότι πιο μοντέρνο έχει κυκλφορήσει. Μπορεί το σχέδιο να εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς, ωστόσο υπάρχουν δύο παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη. Το πρώτο είναι το μέγεθός των πλακιδίων. Τα μεγάλα μοτίβα που έχουν ισχυρότερη οπτική επίδραση.
Η διάταξη του μοτίβου είναι μια άλλη πτυχή που θα πρέπει να εξετάσετε. Πριν επιλέξετε ένα σχέδιο, κοιτάξτε γύρω από το δωμάτιο για να κάνετε μια απογραφή των γωνιών. Εάν ο χώρος είναι σχετικά τετραγωνισμένος, έχετε πολλές επιλογές στη διάθεσή σας. Ωστόσο, εάν η κουζίνα σας έχει κάποιες περίεργες γωνίες ίσως χρειαστεί να κόψετε μερικά κομμάτια πλακιδίων.ΠΗΓΗ https://reconsblog.gr/recons/









Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only